אגב,

Ch3nf3l

New member
אגב,

(נכון שעם כותרת כזאת זה נראה כאילו שרשרתי לא נכון?) הקרב על בית החולים. מכיוון שאין טעם להמשיך... הגיע הזמן לחשוף את האנשים שמשכו בחוטים. את חיה, גיליתם. את ג'סי (מזל טוב), גיליתם. ו... רגע... לפני שאני חושף את הזהות השלישית, בואו נעבור על כולם. איציק, אהובנו (בלעכס), היה ד"ר קלסו, כידוע. עף בסיבוב הראשון. ג'וני, TheLost, היה הטוד שמת בנסיבות מוזרות. אביעד, alkai, העציב את כולנו כשדמותו, ד"ר קוקס החזירה את נשמתה לבורא (מי זה?) אז מי נשאר? גלי (Nuly) מוריה (creepy creep) רון (Roncha87) ו-מיכל (mikmik000) יודעים מה? תשארו במתח קצת. תצביעו ותחשבו מי לדעתכם מחלה, אני גם ככה חוזר הנה ביום חמישי והפורום לא פעיל מדי כדי שזה יעלם. או שיש לכם חשק שאני כבר אחשוף עכשיו. *צחוק מרושע ומתגלגל.. נחנק*

steelwater

New member
זו בטח רון

חשבתי ככה כבר הרבה זמן... תודה חן, באמת תודה, שלגמרי שכחת ממני! חתיכת מגעיל! אגב, האגב באמת נראה כאילו שירשית, זה היה קצת מוזר, אבל בגלל שזו הודעה שלך אז לא כזה מוזר חחח!

Ch3nf3l

New member
חחח אוי

ידעתי ששכחתי! זה היה נראה לי מעט מדי. פשוט את בסוג של רשימה נפרדת, של המיוחדים. את היית דאג, אחרי הכל.

Roncha87

New member
../images/Emo7.gifדייי מה עשיתי לכם מנוולים?! ג'יגלי בול!!!

Ch3nf3l

New member
והמחלה היא...

רון, Roncha87, חשדות כמו שצריך! ואם תבצעו משימה בשבילי, תקבלו בונוס - חפשו בשבילי את הלילות הקודמים, את הסיפורים, ואני אראה לכם איפה בדיוק החבאתי רמזים ומה ההגיון שלהם. ותאמינו לי, היה תחכום. אגב, מיכל קיבלה ג'וב מיוחד. את הג'ניטור. היא ידעה על קיומה של רון כמחלה (אבל לא על השאר), והמטרה שלה הייתה לחסל את ג'יי.די. (נולי) ובין היתר לדפוק את כל השאר כדי לשרוד אחרונה. תודו שהיה תחכום בדבר.

למעלה