אגב תיקראו את עיתון ..........

אגב תיקראו את עיתון ..........

בעיתון זמן תל אביב משבוע שעבר מופיעה תמונה ענקית של בניין המטכ"ל החדש שניבנה בקרייה הוא בניין מאוד מרשים של 20 קומות עם מנחת מסוקים מעליו ו-צבוע בצבעי שחור , צהוב ו-לבן תיכנן את הבניין האדריכל אברהם יסקי כמו כן מיבנים שנימצאים ברחוב קפלן יעברו למקום אחר ו-יתפנו לטובת הרחבת הכביש ל-8 נתיבים ליד הבניין תיבנה כיכר עם מיזרקה בתוכה

danezeq

Member
רגע רגע רגע..

מגדל המטכ"ל = מגדל מבקר המדינה? זה אותו אחד? דווקא עכשיו אין לי את עיתון הזה - אתה יכול לסרוק את הכתבה? תודה :p

אומנם אין לי סורק אבל .........

מגדל מבקר המדינה הוא לא מגדל מטכ"ל הלוואי והייתה לי תמונה של מגדל מבקר המדינה ו-חוץ מזה שניהם נימצאים בבנייה בקרייה הנה התמונה של מגדל המטכ"ל שניבנה בקרייה :

danezeq

Member
אני לא מצליח להבין את התמונה

אם תסתכלו על עזריאלי המגדל העגול נמצא בצד ימין, ז"א התמונה מצויירת מכיוון מזרח - והקירייה נמצאת ממערב לעזריאלי - מה קורה פה ?

four seasons

New member
דרך אגב

האם האילוסטרציה הזו מדוייקת אז מגדל "נוף הקריה" או למעשה גירסה קודמת של מגדל "המילניום" אני מצטרף לתמיהה לגבי עזריאלי, מה גם שנראה שמימינו, היכן שעומד היום "בית ידעות אחרון יש מגדל, התמונה המצורפת של נוף הקיריה פורסמה בפורום בעבר.

four seasons

New member
פיתרון אפשרי

שבקטע האילסטוריציה המתייחס לעזריאלי אנו רואים את המגדל העגול והמרובע והמגדל המשולש מוסתר בין שניהם, מה דעתכם?

הסבר על התמונה !!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif

קודם כל אל תישאלו אותי לגביי עזריאלי כי אני לא ציירתי את התמונה הזאת ו-דבר שני הבניינים הכחולים שבתמונה אלה בניינים שמתוכננים להיבנות ו-גם הגשר להולכי רגל שמתוכנן להיבנות מ-עזריאלי ל-קרייה ו-לידו מתוכנן להיבנות מגדל על בית " ידיעות אחרונות " בכל מיקרה הייתי מעוניין לדעת איפה בונים את מגדל " נוף הקרייה " ???????????????????????????????

נכון ו-אם תיסתכל טוב על התמונה

תיראה שיש גשר שמוביל מ-עזריאלי ל-קרייה עדיין לא בנו אותו אבל ברגע ייגמרו להרחיב את הכביש ו-יגמרו את מחלף קפלן אחריי שהכביש יהפוך לכביש שקוע יתחילו לבנות את הגשר להולכי רגל מ-עזריאלי ל-קרייה ו-לצד השני של הכביש בסדר ??????

ואגב לגביי התמונה ...............

אם תיסתכל טוב על התמונה תיראה שיש לידו עוד כמה בניינים חדשים שמתוכננים להיבנות לידו ו-עדיין לא בנו אותם

למעלה