אגב שמתם לב

עופר 123

New member
יש גברים אוהבי שמנות בכל מקום ../images/Emo13.gif

לא רק בצ'טים
.
ע'

אבל היא צודקת...חשבתי אני מדמיינת

אבל באמת יש ריכוז גבוה מאוד של גברים כאלה בצ'אטים.

זה לא ששם יש ריכוז יותר גדול

לדעתי שם אנשים לא צריכים לשים מסיכות ולהתנהג כפי שלדעתם החברה הייתה רוצה שיתנהגו שם הם מאחורי מסך מרשים לעצמם הכל אגב...רק תבדקו כמה באמת אוהבי שמנות וכמה....אוהבי כל מה שאיזי (לא בגלל שהן שמנות...סתם מנסיון של הרבההה שנים בצאטים ) בתכלס....הצאטים הם מיקרוקוסמוס של החברה יש שם הכל מכל נגיש זמין ומהיר לכן הגיוני להתקל ביותר כאלה מאשר ברחוב כי זה מאגד לך כל כך הרבה סוגי אנשים מכל כך הרבה רבדים באוכלוסיה שסטטיסטית את מעלה את הסיכוי... טלי

נו באמת........

איך אפשר לומר שבצ'אטים אנשים לא עוטים מסכות? זה המקום בה' הידיעה לעטות מסכה אבל זה לא סותר את הנכתב לעיל שיש המון גברים שאוהבים שמנות אישה שמנה היא התגלמות הנשיות על כל קמריה רזון הוא סתם אופנה ואופנה כידוע לכם חולפת

יש מסיכות ויש מסיכות

בצאט גבר לא ירגיש לחת לא לפנות לשמנה כי מול החברים שלו הוא יתחיל עם רזות כי זה המקובל יש מסיכות אחרות אבל חלק מאוד גדול הוא אמיתי כמו משיכה לשמנות שמה לעשות עדיין נחשב לסטייה בימינו

אתן יודעות מה הבעיה?

שאתן לא מודעות בכלל לפוטנציאל שלכן! וגם אתן הולכות שבי אחרי הסטיגמות והאופנות.......אתן פשוט מאמינות להן ישנם סביבכן מליונים שמעריצים אתכן אבל אתן פשוט מסרבות לראות אותם רק תפקחו עינים ותנו לבטחון העצמי להתעלות! כל השאר ......יסתדר! דיאבולו

אני חושבת ש...

אי אפשר כל כך לשפוט אותנו אחרי כל הנזיפות, הזלזול, החוסר שיוויון, ההתעלמות, ההצקות ושאר דברים נחמדים כאלה שאנחנו מקבלים מהחברה. המון שמנים מאבדים מבטחונם וזאת משום שהחברה דואגת לעשות זאת יופי. החברה, העלק ליבראלית שלנו היום, מורידה מערכינו רק משום מראינו הלא צנום במיוחד, אנשים נגררים אחרי זה ומתייחסים אלינו ואל עצמם בהתאם
(יש את השמנים שנתפסים בזה וביטחונם העצמי ירוד כמו שאמרתי קודם, ויש את הרזים שנתפסים בזה ומשפילים אותנו/דואגים להזכיר לנו בכל מצב קיים ולא קיים כמה אנחנו לא שווים אליהם...)

זה הכל בראש....

זה הכל איך שאת תבחרי שיהיה ובמה שאת תשדרי! אם תשדרי לעולם כן אני שמנה יפה גאה בעצמי ואוהבת את עצמי אני מבטיח לך שהתגובות אלייך לא יהיו מזלזלות ומשפילות פשוט לשדר חוסן וחוזק(ואין סיבה שלא יהיו לך את אלה) אני יכול לתת לך מליון דוגמאות של נשים שמנות שהן אסרטיביות בעלות מעמד עם קריירה ובן זוג אוהב וחברה אוהבת שמקיפה אותן אבל אני בטוח שגם את מכירה כמה שכאלה כולנו מכירים שכאלה! פשוט תבחרי.......להיות המושפלת הנדכאת שמתחבאת מאחורי משמניה או.........להיות הגאה בעצמך היפה הסקסית הבוטחת בעצמה ובמה שהיא יכולה להציע לעולם! זה בידיים שלך אישה!!!!.........רק בידייך! דיאבולו

הגישה האישית שלי לגבי עצמי...

לא משנה את העובדה שהחברה של היום סולדת ממני כי אני שמנה... נקודה. אני שמנה ותודה לאל בורכתי במראה שלא מבייש אותי, המון פעמים פירגנו לי על הביטחון עצמי שאני מפגינה כלפי חוץ, זה עדיין לא משנה את העובדה שאני מופלית על ידי החברה באלף ואחת מקרים שעלו בפורום הזה לא פעם. השמנים כקבוצה לא מקבלים יחס שווה מהחברה. שאתחיל להביא דוגמאות...?
בקטלוג של חברה שמייצרת בגדים במידות גדולות שמים דוגמניות שהן רזות בהרבה יותר מהמידות הקיימות באמת בחברה, או ששמים דוגמנית במידה הנמוכה ביותר שלהם... למה לא לשים דוגמנית שבאמת תייצג את המידות הגדולות שהחברה מציעה? זה מבייש מישהו? זה ירחיק לקוחות?
עושים הפרדה במידות,יש חנויות לנשים שמנות ויש חנויות לנשים רזות, זאת במקום לאגד את כל המידות בכל החנויות. אנחנו עוף מוזר? למה צריך לעשות לנו חנויות "מיוחדות"?
אנשים חושבים שאם את שמנה אז את בטח אחת כזאת שמוותרת מהר ומקלה ראש ועם החשיבה הזאת שלהם הם הולכים רחוק עד כדי שלא מקבלים אותך במקומות עבודה. שוללים אותך רק בגלל המראה שלך. שחלילה לא תייצגי אותם בכבוד כי את שמנה וזה לא נראה טוב לעין... נו חסר...? את יכולה לעבור כאן על הפורום ולראות כמה אנחנו מופלים, כמה מציקים לנו, הדברים הם לא מופרחים... לא קל ליהיות שמנה בימינו ולא משנה כמה את מרגישה יפה/סקסית וכמה את שלמה עם עצמך וכמה את מפגינה זאת כלפי חוץ... תמיד יש את הגורם החיצוני והבלתי מבוטל (חברה שלמה) שיזכיר לך היטב כמה את לא שווה רק בגלל המראה שלך.

תראי רק באיזה מושגים את משתמשת....

סולדת(מי שסולד סולד קודם כל מעצמו) אפליה מציקנות לא שווה כל המושגים האלו אין להם ולו שמץ של מקום ברפרטואר שלך תפסיקי לשלול את עצמך ואף אחד לא ישלול אותך! לכל מקום שאת נכנסת הכנסי בראש מורם....וכולם יתיחסו אלייך כמלכה הגישה שלך לגבי כל המושגים האלה פשוט מושרשת ומוטמעת בך פשוט לשנות גישה לעשות סוויץ' ולומר לעצמך: אני הכי טובה בעולם.....הכי שווה! אני שם את ראשי שאף אחד לא יגש אלייך בצורה שלילית אם אכן תעשי כך! וכן אני גבר ולמרות זאת אני גאה בעצמי
דיאבולו

אולי אתה חי ב"נדמלי" (=נדמה לי)

כל המילים הללו שאני משתמשת בהן אלו מילים שאני בתור שמנה חיה אותם, ביום שנכנסתי לפורום הזה (לפני 3 שנים אם לא יותר...) הבנתי שאני לא לבד, שכל המילים הן לא רק מילים שלי, אלה גם מה שחוות/חווים רוב השמנים. אתה לא מכיר אותי, אז בוא אני אספר לך קצת עליי ביחס לדברים שאמרת קודם... אני אפרת, אני שמנה, אני נראית לא רע בכלל, אני אפילו נוטה ל-יפה (לפי דעתם של רבים שמחמיאים לי
), כשאני נכנסת למקום חדש אני נכנסת עם ראש מורם, אני מאמינה בעצמי ויודעת מה אני שווה, אני באה עם גישה חיובית ומציגה את עצמי בצורה הטובה ביותר. כל זאת ועדיין האפליה החברתית נגד שמנים לא מרפה גם ממני-אפרת השמנה בעלת הביטחון והיופי החיצוני והפנימי ככל שיהיו... זאת עובדה שאין להתווכח איתה! מה תגיד לי? אולי את בכל זאת לא מספיק מפגינה ביטחון? מה אני צריכה לעשות? לקפץ ולרקד מאושר לעיניהם של ה"שופטים" בכדי שיראו איזו בחורה מרשימה אני בביטחון העצמי שלי...? אני לא חושבת... אני זאת אני ומה שאני מפגינה זה מה שיש בי (ואם לא מעטים החמיאו לי לא פעם על הביטחון שאני מפגינה, כנראה שהוא כן מצוי בי איפשהו שם...) אז לא תמיד עוזר ביטחון ולא תמיד עוזר שאתה מפזר את ההרגשה הטובה שלך עם עצמך ולא תמיד עוזר לך שאת יפה או סקסית, הסטיגמות החברתיות שוללות אותך המון פעמים למרות הכל
כמו שאמרתי קודם- ליהיות שמן בחברה של היום זה מאוד קשה.

אפרתוש, הוא צודק

מה שאת אומרת מאוד נכון ואני מבינה את זה מצויין אבל אני אומרת לך, מנסיון, שהכל מתקשר לאיך שאת מרגישה עם עצמך, ולא רק איך שאת מגישה ומציגה את עצמך. כי ברגע שאת מרגישה עם עצמך טוב, גם אם הדברים שאת מדברת עליהם מתקיימים סביבך, את לא רואה אותם, או רואה אותם באור אחר לגמרי, ובכל מקרה לא נותנת להם משקל. להציג את עצמך ולהגיש את עצמך בצורה הנכונה, זו ההתחלה עם התמדה מגיעה האמונה וההרגשה וכשזה כבר יבוא באמת מבפנים , הכל יהיה קטן עלייך.

ומה אם...

אמרו לי לא פעם שמקנאים בי על הקבלה העצמית שלי? אמרו לי שרואים שאני אוהבת את עצמי "למרות" המשקל העודף שלי, שאני אוהבת את עצמי וטוב לי עם איך שאני נראית. בינינו אני יכולה להגיד לך שזה ממש לא מדוייק, כי אני לא שלמה עם עצמי ולא הכי אוהבת את המראה שלי (מבחינת המשקל העודף) ומצד שני מעולם לא עשיתי הצגות כאלה... אני פשוט אני, זורמת עם מה שאני ומפגינה כנראה משהו שגוי, אבל זה משחק לטובתי, אז אין תלונות

זה בדיוק העניין

את יכולה לעבוד על כל העולם אבל לא על עצמך ולכן אני אומרת שלהציג את עצמך ככה זו רק ההתחלה, וזה גם משהו וזה גם חשוב כי זה כן גורם לשנוי יחס כלפייך ולא מעט אבל כדי להרגיש באמת טוב, ושדברים באמת לא יפריעו, זה כבר צריך להיות אמיתי, מבפנים. וגם זה יגיע, כי אין סיבה שלא :)

למעלה