אגב פנטזיות...

אגב פנטזיות...

טוב. לא כ"כ אגב. שאלה: אשתי מפנטזת. ולא עליה עם אחרים/אחרות, כי אם עלי עם אחרות. מדליק ומגרה אותה לחשוב שאני בוגד בה ושהיא חלשה ומושפלת. והיא יוצרת לעצמה סיפורים שלמים. וזה מצער אותי מאד כי אני חולה עליה.ואין מלבדה אף אחת. ויש לה אופי מדהים והיא רגישה והיא אמא נהדרת. פעם היא היתה משתפת אותי יותר אבל היא ראתה שזה מעציב אותי והיום אני כבר לא שואל רק מבקש ממנה לא לחשוב מחשבות רעות. (זה קורה בעיקר כשאני עושה לה ביד) והיא לא אומרת כלום. אני מצטער על הפרטים האינטימיים מדי וסליחה אם אני מביך מישהו כאן. הצעתי לה ללכת לטיפול. זה עזר קצת. היא יותר בטוחה בעצמה ולא מערבבת מציאות ופחדים.אבל הפסיכולוגית אמרה לה לזרום עם התחושות וסבבה שהיא מפנטזת גם אם זה דברים כאלה. מה אתם אומרים? לעזוב את זה? אני לא יכול להשתתף איתה ב"משחק" הזה. זה מגעיל אותי. מלחיץ אותי. תתחילו להעמיס עצות.

אייבורי

New member
קוקהולד

אמנם במקור הפנטזיה היא של גברים שרוצים לראות את בת זוגם עם גבר אחר. אבל אין סיבה שלא יהיו מקרים הפוכים. אבל אם תסביר מה מגעיל לך או מה מלחיץ לך נוכל להבין טוב יותר את הבעיה. כי כרגע אתה נראה כמו אדם בלי שיניים והמון אגוזים ליד.

czar

New member
אנ נוטה להניח

שפסיכולוגית (בתנאי שהיא ממוצעת וצפונה) אמרה לה לזרום עם עצמה, היא כנראה תשאלה והבינה מה גורם לה לפנטז, ואם היא לא מצאה סיבה ממשית לעזור לה לעצור, למה לא תזרום יחד איתה?!

למעלה