אגב, מי לדעתכם

אגב, מי לדעתכם ../images/Emo68.gif

אשה בלתי מוסרית ? זאת (בתמונה) שחושפת את מחמדיה לעין כל? או...

או...

הגבירה הענוגה, חובבת מוסיקה, קלאסית, לבושה במיטב מחלצותיה ? אין פרסים, לפותרי החידה.

הכל בעיני המתבונן

הגברת בתמונה הראשונה מגישה את עצמה על מגש, הכל גלוי, לא השאירה שום פסיק לדמיון, ואילו הגברת בפצונה השניה מאתגרת, היא בגבה אל המתבונן, פוזה שמגבירה את הסקרנות ביחס למראה פניה, היא לבושה בנגליז´ה, מחלצות קלות מרפפות על גבול השקיפות שזה בכלל מטריף כל גבר בריא... אז...אין פה עניין של מוסר, יש פה גילוי טוטאלי וגילי בשלבים,, לדעתי השני מסתורי ומסעיר... אבל מה אני יודעת מה הולך בראשם של גברים (

נכון, חונה´לה../images/Emo10.gif

לא יודע מה בראש של הבלונדיניות. אך אין זו התשובה שאני מצפה לה.

כנראה

שהתשובה מצריכה IQ גבוה משל בלונדינית (
ממש לא הבנתי את כונתך, ומה שנותר לי .. להזדיין בסבלנות.. טוף אם אין ברירה, אז אין ברירה (

magy

New member
אני יודעת למה הוא מתכוון

אבל לא מוצאת את המילים המתאימות כדי להגדיר ... זה לא הראשונה ולא השניה.... זו אחת אחרת...........שמעשיה הם הקובעים ולא לבושה.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
התמונה שתלויה בסלון של המכובדת

אומרת "דרשני"...........

magy

New member
ומה שאנחנו לא רואים בתמונה של

ה"מכובדת"....זה ....... מתחת לפסנתר יש איזה אדון מכובד גם כן...... שהתגנב......... וחדר אל מתחת לשמלתה.......הכהה....... מאחר והשמלה אטומה, לא רואים מה הוא עושה לה שם......... יענו, כלפי חוץ , גבירה........ ומתחת לגלימה..........גיבורה....... אפשר להרים..... לרגע את השמלה שגם אנחנו נראה קצת?

magy

New member
אבל יש לה על הקיר תמונה

שבה רואים מלאך עירום מביט על מחמדו......... איך לא שמת לב לפרטים הקטנים???????? ומה עם האיש שקודם סיפרתי עליו? גם אותו לא רואים בתמונה........ אבל הוא שם......... תראה אותה כמה שהיא מאופקת.....כאילו........לא אירע דבר...... קודם, התמונה זזה קצת.....היא בכל זאת, לא יכלה להשאר אדישה....לחלוטין.. שים לב......היא שוב זזה .......האישה........... שובבבבבבבבבבבבה

תני תשובה מרוכזת, מגי

התשובות שלך מפוזרות בכמה הודעות. ייתכן שפיספסתי משהו. התמונה על הקיר, לא נלקחה בחשבון לצורך התשובה.

magy

New member
כן המפקד!

חשבתי שמשתעשעים ..... אני ב"רגילה".......לא? מותר גם לך להתבדח....... או פשוט לספר לנו את התשובה........

טוב, אזניח אתכם../images/Emo3.gif

לטובת תנומה קצרה, בצל המזגן. אתם די קרובים, אבל עדיין, לא קיבלתי את התשובה, שציפיתי לקבל. להתראות ביי צ´או

לא מנסה לפתור רק רוקמת סביב התמונה

סיפור. בפאתי העיר בבית קטן עם גג רעפים אדום גרה אנג´לינה היפה. אנג´לינה היתה נערה יפה מבית עני כאשר פגשה ברוברטו הבנקאי העשיר. רוברטו בן ה-45 נשבה בקיסמה של בת ה-שמונה עשרה וקנה את ליבה בפרחים ואת הסכמתם של הוריה בדמים רבים. וכך הפכה אנג´לינה ל"ידועה" של רוברטו שקץ באישתו הקרירה וערג לדם צעיר ולפינוקי חדר שינה. שעות היום של אנג´לינה מוקדשות לטיפוח יופיה ולבישום גופה (ולעיתים מוצאת היא גם זמן לפרוט עלי הפסנתר, לא חלילה שופיין רק וולסים קלילים של שטראוס הבן)...אך לעת ערב.... לבושה במיטב המחלצות ומבושמת בבושם מושק ממכר היא נעמדת ליד החלון דרוכה בצפיה לבוא אהובה. יותר שמאלצי מזה אין! וזהו! מישהו מצא כבר פיתרון! (

זאת התשובה !!!

מזל שלך חונה´לה שעוד לא נרדמתי. הגבירה, מרמזת למאהב, שהדרך "פנויה" להכנס.

magy

New member
ידעתי, אבל לא רציתי להשמע

לא מוסרית..........אלעק............. אגב, העירומה.......בכלל התפשטה על יד בעלה .....שעומד על ידה.... היא הזיעה מאד....והוא אמר לה......"נו, תורידי, רק אני רואה"....

למעלה