אגב, יצאתי

../images/Emo49.gif

כידוע, שהיה ממושכת במגירה אינה מטיבה עם מצבה של השוהה... אז קבלי ח"ח למינהו על היציאה
. היי חזקה.

cogito

New member
מאיה, כל הכבוד ובהצלחה בדרך הקשה

שעוד מצפה לך. עכשיו יש את ההלם של כל החברים החילונים: "מה? למה עשית את זה?" וכו´ וההורים... אני לא רוצה ליאש אותך, אלא רק להכין אותך למה שיבוא.

MAYA20

New member
תודה

אבל סיפרתי כבר להורים, החברים עברו מזמן את ההלם ומה ש"יבוא" כבר בא אבל, תודה בכל אופן

spinoza

New member
ספרי ספרי

את לא חייבת לפרט בפרוטרי פרוטרוט , אבל לפחות בראשי פרקים.

MAYA20

New member
טוב, אז קודם כל

סיפרתי למי שצריך לספר ואני עוברת. תקציר התגובות הוא המשפטים שכתבתי למטה (בשרשור של המכתב לאמא של מיכל) וחוץ מזה: היתה המלצה חמה ללכת לפסיכולוג. כששאל למה בפתאומיות, אמרתי שזה לא ואז כעס שלא אמרתי כשהתלבטתי אז אמרתי לו שהוא היה כופה עלי את דעתו ולא נותן לי להחליט לבד. והוא כעס שסיפרתי לאמא שלי קודם ואמר שאני מסיטה אותה נגדו ומנסה לפרק את המשפחה ושבמשפחה אין סודות בכלל ודרש שאני אתנצל אמרתי שיש דברים שלא ענינו ומותר שיהיו לי כמה סודות ולא לספר לו הכל אז הוא אמר שעכשיו אני אומרת שזה לא ענינם אז כשאני אצטרך אותם זה לא יהיה ענינם. הוא אמר שהוא היה מאוד ליברלי והרשה לי ללכת לאוניברסיטה, למרות שכל הדודים והחברים שלו אמרו לו שכדאי לו לחתן אותי מהר או מקסימום לתת לי ללמוד במכללה כי הם ידעו שזה מה שיקרה אבל הוא אמר "היא בחורה חזקה" ועכשיו אני מוכיחה שהם צדקו. הוא אמר שאני חסרת מוסר, חסרת יושר, שקרנית. הוא אמר שאני אגוסנטרית כי אני עוברת דירה במקום לטפל בסבתא שלי. חוץ מזה הוא אמר את המשפטים שרשמתי למטה.

כל הכבוד

מאיה יקרה אני קורא את מכתבך ונזכר איך לפני פחות מחודשיים כאשר פגשתי אותך במסיבת פורים היית כל כך מוטרדת מהשאלה "איך לספר להורים" וכל כך מודאגת. והנה תוך זמן קצר העזת ועשית מעשה מעמדת כוח פנימית שביססת לך בתקופה קצרה זו. אין לי ספק שעיקר הכוח בא לך מהפורום הזה. אני מבין שבסך הכל זה עבר יותר קל ממה שחששת. מקוה בשבילך שעם הזמן הורייך ילמדו להשלים עם בחירתך. בהצלחה

אלי פלס

New member
מאיונת - ../images/Emo24.gif

וואו. שיחה קשה ואמיצה הייתה לך... אני מצדיע לך. (המשמר ידגל את נשקו) (מטח יריות כבוד)

uri80

New member
לא נורא מאיה

אבא שלך לא "הרשה" לך ללכת לאוניברסיטה כי זו בכלל בחירה שלך ולא שלו לכל היותר הוא עוזר לך עם השכר לימוד. דבר שני - לפחות אצלי כשהייתי קטן רציתי לעבור לבי"ס דתי פחות ובסופו של דבר הורי קיבלו את זה למרות שהם דאגו. גם שם כולם הזהירו אותם שהילד שלהם יצא חילוני, מה עוד שכבר אז ידעתי שהם צודקים . אז מה ? אם פחות אנשים ידחפו את האף שלהם העולם יהיה מקום טוב יותר. לא נורא בסופו של דבר אביך ישלים עם זה גם אם לא יהיה מרוצה ולסיום - מזל טוב

שמח מאוד בשבילך

שמח שהיית חזקה מאחל לך שתהיי חזקה תמיד ומקווה שלא יקרה כלום מהדברים שחששת להם.... >אתאיסט זוכר כל מלה ומלה<

טוב

New member
מאיה, כל הכבוד ובהצלחה.

ובאשר לאביך- אל תדאגי. אם ככה הוא הגיב כשהוא רק קיבל את הידיעה, הוא בטח יתרכך עוד בהמשך.

מאיה יקירתי!!!

המון בהצלחה, הנה סוף סוף עשית את זה ויצאת לחופשי!!!
אני כ"כ שמחה בשבילך!!! ואני מצפה: 1) לעידכון אישי. 2)לביקור במקום מגורייך החדש. 3)בקרוב אצלי...

MAYA20

New member
בקרוב אצלכם...

זאת אומרת בקרוב אצלי...
<להסברים נא לפנות ליידישיסט>

למעלה