אגב זה מוזר לי...

Bassיסט

New member
אגב זה מוזר לי...

למה המדיה הישראלית לא משמיעה תכנים של נייטויש... לא זכור לי שפתחתי גלגל"ץ ושמעתי שיר של נייטויש... זה ממש ממש מוזר... זה לא שיש לה קהל מעריצים קטן אלא ממש גדול... זה כמו שלא ישמעו שירים של דרים ת'יאטר ברדיו... לא יודע מוזר לי לאללה... מישהו יודע מה הסיבה?

lacrimosa girl

New member
הממ...

אולי כי את הפלייליסט של גלגל"ץ קובעים 30 יאפים שרוב עיסוקם זה לשבת, לשתות קפה, לקבוע לקהל הישראלי את טעמו ולקבל על זה 20000 לחודש?

Bassיסט

New member
בסדר...

סתם לקחתי את גלגלץ... יש עוד המון תחנות אחרות שהראש שלהם יותר פתוח...

The Cat Woman

New member
את דרים ת'יאטר יותר קל לקבל

הם יותר מושמעים, הקהל שלהם יותר מגוון. אני יכולה לתת לך דוגמא קטנה מפאב אצלנו באשקלון- היה דרים ת'יאטר והכל היה סבבה, ואחרי זה ביקשתי שישימו שיר של נייט. שמו את EVER DREAM פתאום כולם "מה זה? אופרה?" פותחים עיניים ושטויות... בקיצור, זו מוזיקה שצריך להתרגל אליה לפני שמשמיעים אותה. זו לא מוזיקה מיינסטרימית... ועם כל הכבוד (ויש המון כבוד!) לדרים ת'יאטר- הם מתקבלים בקלות באוזן הממוצעת יחסית למסרים של נייט.

Blade Of Fire

New member
כי זה מטאל

לא משמיעים מטאל ברדיו... הדבר הכי קיצוני שמשמיעים היום ברדיו זה "חופשי" של היהודים, שעד כמה שאני אוהב את השיר הזה-זה לא מטאל... זה כמו שתשאל למה את מיידן לא משמיעים ברדיו.. יש להם פי 50 יותר מעריצים מלנייטוויש ועדיין לא משמיעים אותם במדיה אלא אם כן זה בתכניות שלרוב מושמעות מאוחר בלילה ו\או בתחנות רדיו שאולי 2% מקהל הישראלים נחשפים אליה....

The Cat Woman

New member
אתה ממש טועה

במקרה העברתי תחנות יום אחד ברדיו בעבודה ביום שישי בשעת צהריים והיה TAROT ברדיו פרוויה (של הרוסים...) כמובן שבגלגלצ למשל או בכל תחנה מוכרת ישראלית אחרת לא ישמיעו את זה, אבל זה כבר סתם טמטום שלהם.

Blade Of Fire

New member
אבל את חיזקת אותי, לא סתרת אותי

כמה אנשים חשופים לרדיו פרוויה? פעם ראשונה שאני בכלל שומע על הרדיו הזה...

mary06

New member
גדלתי על הרדיו הזה ‎:D

תשאלו כל רוסי בארץ, הוא יכיר אותו..ויש עוד תחנה רוסית (89.1 נראה לי) שהשמיעו לפני כמה חודשים את נימו ויש שם תוכניות רוק כבד קבועות..חבל באמת שתחנות ישראליות לא מאמצות אותה גישה, חוץ מ106 או משהו עם קורוזיה אבל גם כשיצא לשמוע יותר מדי מטאל לא שמו /:

דווקא יצא לי לשמוע מטאליקה ואיירון מיידן סתם

ככה ברדיו כמה פעמים. בעיקר מטאליקה, אבל כמובן רק את המפורסמים אנטר סנדמן ונוטינג אלס מאדרס. ואל תחשבו שבחו"ל זה כל כך שונה. משיחות שהיו לי עם אנשים מחו"ל, אלא אם כן יש תחנות רדיו שמוקדשות למטאל, וגם אלו כמעט בכל הפעמים תחנות של סטודנטים, אז המטאל ממש נדיר, וכשכבר יש זה מטאליקה/איירון/מספר להקות מקומיות שהצליחו בגדול. פינלנד היא המדינה היחידה שזה חלק מהמיינסטרים (וכן! הפעם זה רישמי! זה בדיוק מה שהשוודי אמר לי!)

הם מטאל... תמיד היו תמיד יהיו (???)

פשוט מה שהם עשו בשנים האחרונות זה חרא מטאל

10th Man Down

New member
חחחחחחח זה ממש הצחיק אותי כרגע

פתאום קלטתי שהפטריוטיות שאחזה בי אחרי הנסיעה להולנד שוב נוטשת

LadySilkworm

New member
המדיה הישראלית הפופולרית?

וול.. לדעתי זה בגלל שהם לא מפורסמים באירופה[נגיד, הם לא בMTV אירופה.. אולי רק בתוכניות האלטרנטיביות] ובארה"ב כמו דרים ת'יאטר.. או נגיד, כמו אמנים פופולריים אחרים.

Blade Of Fire

New member
אני לא חושב שזה מספיק

יש מלא להקות אימו שמופיעות בMTV אירופה ולא בשעות נידחות והסיכוי שתשמע להקת אימו ברדיו זה בטווח של שבועיים מאז שהן הוציאו את הסינגל (לא שאני מתלונן.. זה טוב ששוכחים מכל הלהקות המעאפנות האלו סטייל MCR, 30STM, AIF, פאניק אט דה דיסקו ושאר איכסה רוטט). ועזבי אימו-וויד'ין נכנסו למצעד השירים הטובים של MTV עם שיר שהרבה אנשים אומרים שהוא סטייל אוונאסנס (כלומר-וואט האב יו דאן) ואני חושב שהפעם היחידה ששמעתי אותו ברדיו היה ב"המסור" בחמישי בלילה בין 10 ל12...

Bassיסט

New member
חחחחחח כן גם אני חשבתי...

וניסיתי לחשוב איפה היה השיר שלהם בסרט המסור...

למעלה