אגב - זה אני! כפי שאתם שמים לב אני במצב רוח די מוזר...
M MM זו אני New member 30/7/05 #2 מוזר זה משהוא לא מוגדר../images/Emo98.gif יפה לך מוזרות רק שלא תאמץ אותה בתדירות גבוהה
M MM זו אני New member 30/7/05 #4 אני זו אני ואני דיי חדשה כאן../images/Emo9.gif מי אני?? איזו שאלה קשה, עד היום אני מחפשת הגדרה, שתתאים לאשיות שלי,לטמפרמנט שלי ולים האנרגיה שלי, והאמת היא שעוד לא מצאתי . אז איתך הסליחה
אני זו אני ואני דיי חדשה כאן../images/Emo9.gif מי אני?? איזו שאלה קשה, עד היום אני מחפשת הגדרה, שתתאים לאשיות שלי,לטמפרמנט שלי ולים האנרגיה שלי, והאמת היא שעוד לא מצאתי . אז איתך הסליחה
M MM זו אני New member 30/7/05 #6 שמים בצבע כחלחל אדמדם איזה מהמם איזה שקט איזה דממה ממש אפשר להסניף את הרוגע להשתכר מההרגשה
M MM זו אני New member 30/7/05 #8 ../images/Emo42.gifזריחה שעה מדהימה מתי יש כזה שקט בכל שעות היממה?? מתי אפשר להרגיש ככה את השלווה?? אין על הזריחה האדום משטלת יותר ויותר והכחלחל נסוג יש טיפה צהבהב איזה מהמם כאילו כל הצבעים מתעלסים ולאט לאט נפרדים
../images/Emo42.gifזריחה שעה מדהימה מתי יש כזה שקט בכל שעות היממה?? מתי אפשר להרגיש ככה את השלווה?? אין על הזריחה האדום משטלת יותר ויותר והכחלחל נסוג יש טיפה צהבהב איזה מהמם כאילו כל הצבעים מתעלסים ולאט לאט נפרדים
M Mont Blanc New member 30/7/05 #9 אוהבת? כמעט כמוני, הזריחה, היא גורמת לי להתאהב בשנייה בעולם. אני מרגיש כמו ילד, שנשאר בבית לבד (ילדים - אני ואת) חופשי, אם היו לי כנפיים, עכשיו היית ממריא.
אוהבת? כמעט כמוני, הזריחה, היא גורמת לי להתאהב בשנייה בעולם. אני מרגיש כמו ילד, שנשאר בבית לבד (ילדים - אני ואת) חופשי, אם היו לי כנפיים, עכשיו היית ממריא.
M MM זו אני New member 30/7/05 #12 אז אתה פה ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif שבת שלום לך טוב לראות לך
מ מודה ועוזבת New member 31/7/05 #14 צביקה פיק פראייר לידך שאני אמות על הקאמבק!!!!!!! איזה חתיךךךךךך! אי-מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועכשיו משחזרת... תתחיל בבקשה לפרוט על המקלדת.
צביקה פיק פראייר לידך שאני אמות על הקאמבק!!!!!!! איזה חתיךךךךךך! אי-מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועכשיו משחזרת... תתחיל בבקשה לפרוט על המקלדת.