אגב בקשר

אגב בקשר

לזה שאמרתם שמי שמשנה צורה לא יכול להישתמש גם בכח אז אני זוכר ראיתי פרק שמורפ הפך לאומגה רד וירה חבלים איך זה? ואגב לא הבנתי איך קייבל ובישופ הם מוטציות הם בדיוק ניראים כמו בנאדםם גם קייבל פשוט הוא הלביש עליו בגדים וה נלחמים עם רובה הם לא משתמשים בגופם בשביל להוציא אש

chatenoire

New member
בישופ

הכוח שלו הוא שאיבת האנרגיה שמופנית נגדו ושימוש מיידי בה. אני זוכרת קטע חביב של גמביט ובישופ: הם עמדו יחד על גג רכבת שנסעה ללא שליטה לתוך מנהטן, והיו צריכים לעצור אותה איכשהו. גמביט "הצית" את כל הקטר באנרגיה קינטית, ובישופ קפץ מול הרכבת, שאב את האנרגיה שגמביט הטעין, והפנה אותה מול הרכבת כדי ליצור התנגדות ולעצור אותה.

Gul the Great

New member
בקשר למורפ....

חבלים מהגוף זה דבר פיזי... אבל לעומת אומגה רד הוא לא יכול היה לשאוב את האנרגיה מהגופים של מי שהוא תפס...

Evil Beast

New member
זה ליתר דיוק

בישופ חשב שגמביט הרג איזה מישהו חשוב, ובגלל זה היה תוהו ווהו בעתיד. ליתר דיוק, זה היה מיסטיק, ואז הוא עצר את מיסטיק והעתיד הסתדר. וזהו.

Lion_Heart

Well-known member
או ליתר דיוק עד. . .

טוב בסדרה זה מה שקרה. . .אבל לא בקומיקסים (כן אני יודע , יש לי אובססיה בקשר לזה) כי בסדרה וולורין מהעתיד שלח את בישופ בקומיקס זה הלך ככה בישופ מצא הקלטה ה מתארת את רצח כל ה x men עיי בוגד הוא הלך ומצא את ה "עד" הx man ה אחרון שהוא *תופים בבקשה* gambit גמביט אימן אותו ושלח אותו בחזרה בזמן לנסות לעצור את הבוגד שהיה למעשה . . .טוב זה כבר לא משנה מי הוא\היא היו

Lion_Heart

Well-known member
קייבל

הוא טלפט וטלקנת (טלקניסיס) וככה הוא שולט במחלה שלו

למעלה