אגב ביטלס

talik

New member
אגב ביטלס

מכירים את השמועה הזו, שאומרים שפול מקרטני מת? בוא´נה, כששומעים את השיר I´m So Tired - The White Album שומעים מסוף מין מלמול כזה, ואז כש"הופכים" את זה, שומעים "Paul is dead now, miss him miss him miss him..." יש עוד כ"כ הרבה "רמזים" שמורים על זה, אבל זה הכי ברור... אבל יכול להיות שזה הושתל כמובן, בכוונה לעשות רעש... רמז נוסף: בשיר (אם אפשר לקרוא לזה שיר) Revolution No. 9 אם תשמיעו לאחור את "Number 9" תשמעו "Turn me on, dead man"... אם תרצו עוד אני אשמח לרשום...

Amiram_e

New member
התעוררת?

זה ידוע כבר מאז שנות השישים. יש תוכנית של יואב קוטנר בשם: MAGICAL MYSTERY TOOR - על שם התקליט בתכנית מוקדש פרק מיוחד לעניין ופרק שני לסתירות של השמועה. לדוגמה: בתקליט אייבי רוד מופיעים חברי הלהקה חוצים את הכביש. ג´ורג´ הריסון בראש לבוש ככומר, ג´ון לנון כקברן ורק פול מקרטני יחף. ליד עומדת מכונית מתים, כאשר המספר הוא 28IF או משהו כזה. משמע: אם פול מקררטני היה בחיים הוא היה בן 28. בתוכנית הנגדית אומרים שהמספרים באנגליה מורכבים משלוש ספרות ואות אנגלית - 281F. תסתכל על התקליט SEARGENT PEPPER. כולם עומדים בהלוויה, כאשר הגיטרה של פול עם ארבעה מיתרים מורכבת מפרחים. אם תעמיד מראה בניצב לתוף על המילה HEARTS, תראה משהו מעניין המילה: HE DIES כאשר בין שתי המילים חץ המצביע על פול. בקיצור תמצא את ההקלטה דרך איפשהו, מדהים.

talik

New member
דה!

אני יודע ומן הסתם זה ידוע משנות השישים, הרי אז היתה השמועה! ואני בסה"כ נזכרתי בזה בגלל שנושא הביטלס עלה כאן, אז חשבתי לשתף כאן אנשים שלא שמעו על זה (ואני בטוח שתמצא אנשים שלא שמעו על זה, במיוחד בקרב המעריצים היותר צעירים). גם בשיר Glass Onion, יש את המשפט: So here´s another clue for U all The walrus was Paul כשה-Walrus (אריה ים) מסמל בעצם מוות (לפי ההינדים או משהו), ובגלל זה גם על העטיפה של The Magical Mistery Tour רק פול שונה מכולם: כולם לובשים לבן ורק פול לבוש בתחפושת של אריה ים חום

Johnny the Doe

New member
וכמובן יש את strawberry fields

שבסוף, אם מקשיבים טוב, שומעים קול נמוך שאומר I burried Paul.

אילתושי

New member
מה זאת אומרת?

הוא חי וקיים, לא? זאת אומרת, ג´ון מת, וג´ורג´ הריסון מת, אבל רינגו ופול חיים, האין זאת? אז מה זאת אומרת "שמעתם שפול מקרטני מת"?

Johnny the Doe

New member
לפי תיאוריית הקונספירציה

פול אמור היה למות בתאונת דרכים ב-1966 ולפי השמועות הביטלס מצאו לו כפיל שהוא פול מקרטני שחי כיום.

talik

New member
הנה כמה

אתרים שמצאתי בנושא. בכל מקרה, המדובר הוא בכך שבשנות ה-60´ רצה שמועה שפול מקרתני מת בתאונת דרכים. היה לזה אפילו תאריך מדוייק ושעה. לפי השמועה, בתקופה הזו היתה תחרות כפילים של חברי הביטלס, ו... על הכפיל שהכי דומה לפול לא הכריזו... שמו היה בילי (אני חושב ששם המשפחה היה שירס...?), שעליו אומרים ששרים ב"Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band"... בכל מקרה, תהנו מהאתרים...

אילתושי

New member
וואו........ לא ידעתי

מוזר למדי. מתוך ה"רמזים" מצאתי שיש רק 3 מיתרים בבאס-פרחים באמת. אבל יש המון קונספירציות. אתם באמת חושבים שזה יכול להיות נכון?

talik

New member
את חייבת לשמוע את השיר

I´m So Tired הפוך... ובכל מקרה, אתמול רציתי להוסיף לכם עוד קישורים, יותר טובים, אבל המחשב שלי נתקע... אז הנה...

Julia L

New member
ראית את התוף?

זה באמת מפחיד. בכלל הרמזים מ´סרג´נט פפר´ הכי משכנעים.

אילתושי

New member
איך שומעים הפוך?

יש לי פטיפון, אבל איך הפוך? זה לא הורס? ואגב, מה עם התוף?

talik

New member
זה היה אמור להיות הפייל...

וווו... בהתחלה תכננתי להפנות אותך לאתר אבל לא ידעתי לאיזה מהם. אז העברתי לבד את הקטע למחשב. אז פה היה אמור להיות הקטע, רק שאי אפשר להעלות פייל של WAV. !!! אז איך אני הופך את זה לפייל שאפשר להעלות?!?

למעלה