אגב בהופעה

Dark Tear

New member
נצל"ש

מישהו אולי יודע אם הדג נחש צריכים להופיע באירוע של גאידמק?

SV Design

New member
חדש חדש

לא קלטתי את השם אבל אמרו שהוא חזר מחו"ל או משהו..עשה רושם כאילו הוא הולך להיות הקבוע עכשיו אבל לא בטוח...

Funky Giraffe

New member
זה בטח היה דני...

כי הוא ניגן איתם גם ביום העצמאות שעבר והבנתי שהוא בארץ כרגע. ניגן עד לא מזמן באופן קבוע עם קלי קלארקסון אני מאוד מקווה ורוצה להאמין שהוא יצטרף באופן קבוע למרות שלא נראה לי שזה יהיה ככה - נגן ענק... איך הוא לא יהיה כזה... גדל בכפר סבא ולמד בכצה. פעם הוא גם ניגן (עם עידן רייכל על הקלידים!) ב'בוטן מתוק בקרקס'... מוזר, לא? :) כבוד למגזררררררררררררררררררר

Funky Giraffe

New member
עוד תמונה

מצד שני, יש מצב גדול שזה היה חד פעמי כי יום העצמאות זה חג המחליפים וניר גבע בטח הופיע עם רמי קליינשטיין (שאגב, לא מזמן גיליתי שהקלידן שלו למד בבית ספר שלי... וגם לימד אותי במגמה:) )

dh111

New member
כן זה היה הוא

הוא ניגן מעולה הוא הוסיף להם כל כך הרבה ..

שטולמן

New member
כן הוא היה ענק!!!!

במיוחד במה שבא בא בחלק הלטיני וגם הוא עשה סולו בשירת הסטיקר אם אני לא טועה והיה בן זונה!!!! קיצר אחלה גיטריסט

SV Design

New member
אכן

הוא..בהחלט סאונד מגניב ויפה יש לו.. בעיקר בשירת הסטיקר אהבתי...

HadHap

New member
בקשר להופעה בכיכר

ציון...מאיפה הבית ששאנן הוסיף ב"לזוז"?

שטולמן

New member
זה משום מקום

ניראה לי... בכל מקרה קח ת'מילים סוף סוף רואים ברכה בעמלנו כל הארץ זזה והכל בגללנו בזכותנו מאז סיפור הבוגי לא היה פה כזה ווגי הוגי כל האנשים בזוגות מקפצים כאילו תחת מטרייה אחת זזים כמו בהרקדות המונים בכיכר העייריה תחת כיפת השמיים ובפנים כמה נעים כולם מסובבים עגן הים התיכון כולו נדהם שרוקדים באותו הזמן עולים חדשים חרדים וערבים אפילו פועלים זרים משתוללים וכל החיילים שתיים שלוש זוז הדג נחש מזמינים אתכם

idanri

New member
זה בית ששרים כששירי לא מופיעה איתם

אני חושב שזה "סיפורי פוגי"(תקליט של כוורת) ולא "סיפור הבוגי"

baraluf

New member
אני גם זוכר

בגלל שעשינו חזרות והופענו עם קאבר ללזוז ואין לנו MC שירי :)

למעלה