אגאדיר הוטל

גידי42

New member
אגאדיר הוטל

חול המועד הוא המועד לעשות משבסתם ימי חול אין זמן לעשות. רציתי כבר מזמן לקחת את החיילת (שרוחה שפופה משהוא בימים של פוסט החתונה של בר) לבילוי של "זמן איכות" (גאון מי שהמציא את הביטוי להשקיט את המצפון של הורים עסוקים...). בדר"כ אני מסתכן בנפשי ובארנקי כאשר אני מאפשר לה לתת דרור למאוויה הקולינרים שבדר"כ עם חבורתיה ,ידה אינה משגת (קולה עם 4 קשים וכאלה) הפעם היתה לה בקשה "צנועה" אגאדיר. בחרתי את הסניף בנמל ת"א. אודה ולא אבוש בעובדות המפלילות הבאות: 1. אני חולה על המבורגרים 2. לא הייתי באגדיר. המקום מתחיל טרנד של מקום "נושאי" יענו מעוצב ומרוהט ממש כמו לובי של מלון וליושבים בו נדמה כאילו הם יושבים בלובי. ממבט ראשון זה נראה מקסים (יש אפילו גרם מדרגות המוביל כאילו לחדרים) אבל ממבט שני עולים הפאקים: מקומות הישיבה ממש לא נוחים (אולי המעצב לא בדיוק חשב על אנשים בגילי ובכרסי...) ובמחשבה שניה מה כיף כל כך לשבת בלובי של מלון? ישנם כמה אופציות ישיבה: בחוץ, מסביב לשולחנות נורמליים, מסביב לבר המעוצב להפליא או בחלל המסעדה או כפי שהוא יקרא להל"ן : הלובי. על הראשונות העדפנו לוותר ולהשאיר מקום לבשר אבל לא על המרגריטה ליצי' (26 ש"ח) שהיתה בינונית. אבל כאן נגמר מקצה הבינוניות והכל זרם. מלצרית חיננית עם קעקוע בגודל של ציור קיר של דה וינצ'י שהתחיל על גבה והשד (והחבר שלה מין הסתם) יודע איפה הוא מסתיים , הביאה את המנות. הקונצפט הוא פשוט אך ערמומי משהוא. ישנם 3 גדלים של המבורגרים במחירים סבירים (ג'וניור, מקסי ואגאדיר (שהוא 300 גר') העוקץ טמון בתוספות: המון תוספות שאם מצרפים אותם למחיר יוצא המבורגר ממש לא כל כך זול למרות שהחיילת שמצוקה כלכלית זה לא בדיוק לחם חוקה, אמרה "שזה ממש לא יקר". הגיעו: מקסי לי (29 ש"ח) עם תוספות פטריות (8) צ'יפס (9) ופילפלים חריפים בצד (7).ג'וניור לג'וניור (26 ) עם גבינת אמנטל (8) צי'פס (9) וג'וניור לבת הזוג עם בצל (6) גבינת אמנטל וצי'פס. ההומברגר מעולה. בשר טרי עשוי היטב , מטובלן כמו שצריך , עם תוספת ירקות וחמוצים , לחמניה פריכה וטעימה להפליא. התוספות כשמם כן היו והוסיפו המון הפיטריות מעולות, צ'יפס דק שטוגן כהלכה בשמן טרי והיו זהובים ופריכים בדיוק כמו שצי'פס צריכים להיות. הפילפלים החריפים הביאו אותי מייד לחצי ליטר היינקן מהחבית (18 ) לצנן את החריפות. החיסרון היחיד היה שהמנה נעלמה מהצלחת מהר מדי (ידעתי שאני צריך ללכת על האגדיר 300 גר' ועל טעויות משלמים) גם 2 ההמורגרים האחרים נעלמו יחסית מהר לפני שהספקתי לשלוח את לשוני הארוכה לעברם. לסיכום: היה מצוין, שרות אדיב ויעיל. סה"כ החשבון 210 ש"ח (כולל עוד כמה קולות ) והתשר ניתן גם תוך התחשבות בערך המוסך של ניסיון הפיענוח של ציור הקיר על גבה של המלצרית (בערך כמו כרטיס כניסה למוזיאון)

נשמע מפתה מאוד ../images/Emo3.gif

נשמע טעים מאוד... המחיר נשמע סביר מאוד (210 ש"ח לשלושה אנשים כולל שתיה ותוספות) אלא אם המנות אכן קטנות והתוספות קטנות.

פינליש

New member
ת'שמע יקירי המתוק...

רק אתה !! אבל רק אתה !! מצליח באמצע יום עבודה כזה אפור להוציא כאלה פירצי צחוק
אוייייייי איך נהנתי. אתה גדול מה זה גדול ענק אוחחחחחח יא יא יא אוחחחחחח כן כן וואי איזה כייף היה
אני הולכת לעשן סיגריה של אחרי. כל שניתן לי לקוות הוא שתלך ימבה לאכול כדי שאני אקרא עוד כאלה שעושים לי את היום. תודה מותק

גם אני גם אני....

היי. שבוע שעבר היתי שם עם אהובתי וזוג חברים.... עיצוב מעניין אווירה נחמדה (אני מת על מקומות עם תקרות גבוהות...זה הפטיש שלי...). זו היתה הפעם הראשונה שלנו בסניף זה בדר"כ אנחנו אוכלים בסניף שבנחלת בנימין..הפייבוריט שלי זה ההמבורגר עם הגווקאמולה, השאר נהנו מתוספות של בייקון, פטריות, וכבד אווז. למנת פתיחה הזמנו את ראשי הקלאמרי..שהיו קריספים וטעימים..השירות היה נחמד לא ממש מקצועי לטעמי.. לסיכום: אוכל נחמד..אווירה נחמדה..לא ממש יקר לטעמי..גישה לנכים.. ולדבר לא פחות חשוב...המון בחורות יפות נכחו במקום!!! ממש תענוג.. 8.5 לפי המדד שלי...

Lear22

New member
הבעיה הגדולה של אגאדיר

לפחות בסניף נחלת בנימין הוא הזמן הממושך שלוקח מההזמנה עד שהאוכל מגיע. הוא יכול בכיף לעבור את החצי שעה, ואני בפעם האחרונה לקחתי סטופר, ויצא 34 דקות. שזה לגמרי יותר מידי בשביל לשים כמה המבורגרים על הגריל. חוץ משירות איטי, גם ההמבורגר הוא בסה"כ די רגיל, ולא מגיע לרמות של המבורגרים אחרים בעיר, כמו זה של הקופי בר או של אודאון. לדעתי ההמבורגר של אגאדיר הוא יותר מידי "קציצתי" בטעם שלו, לעומת זה של הקופי בר ושל אודאון שהוא הרבה יותר "בשרי". קשה להסביר את זה, אבל זה הטעם שלי. את ההוטל עדיין לא נסיתי, אבל אם אני אבוא לשם אני רוב הסיכויים שלא אזמין המבורגר אלא משהו אחר.

פינליש

New member
הבעיה הגדולה של אגדיר

בנחלת בנימין הוא שיש להם מנהל שמוק !!! שנותן יחס חרא ללקוחות ואנחנו כמו אדיוטים חוזרים אליו כאילו אין עוד סניפים. פיכס. פינליש אחרי ארוחה בג'קו מנסה לעכל קאט פיש מיאו.

גידי42

New member
תראה לירי, יכול להיות שלהמבורגר

של אגאדיר יש טעם קציצתי עקב העובדה שזה פשוט קציצה? לא יודע, אולי שווה דיון בנפרד. ולהגיד שההמבורגר בדיקסי וכו' יותר טעים זה בערך כמו להגיד שההמבורגר של אגאדיר יותר טוב מזה של מקדונלדס. אגאדיר זו רשת המבורגרים ותו לו, עם המבורגרים מאד טעימים (לפחות לעניות דעתי) במחירים שווים לכל נפש וכך צריך להתייחס אליה. לא כל אחד שרוצה המבורגר "פשוט" יכול להרשות לעצמו ללכת בכל פעם לקופי בר או לדיקסי.

Lear22

New member
בסופו של דבר

עם התוספות וכל השטויות המחיר של ההמבורגר באגאדיר מגיע לאותה רמת מחיר כמו כל "המבורגר בוטיק" אחר בעיר. בסביבות ה50 שקל פלוס. אין הרבה מסעדות שלוקחות מעל 50-55 שקל על המבורגר

גידי42

New member
כשתצא פעם אחת מדיקסי או

מהקופי בר עם חשבון של 50 ש"ח שלח לי אותו בפקס.

Lear22

New member
לא,

אבל הוא יכניס את זה לחשבון הוצאות ויקבל את המע"מ..:)

גידי42

New member
אוי לירוש לירוש

אפנה אותך לפקודת מס הכנסה תשי"ט נוסח משולב סעיף קטן ז'. בקיצור ארוחות עיסקיות או כל אירוח אחר אינו מוכר לצרכי מס אלא נעשה עם אורח זר. מכיון שלא נראה לי שאתה עונה על הקריטריון הנ"ל. אאלץ להחזיר לך מכיסי. אבל ב-50 ש"ח אני עוד מסוגל לעמוד. ונכון כסף נדבק לכסף אבל את הדבק צריך לייצר לבד!

Amoureuse

New member
"גילך וכרסך"???

אתה מנסה לעבוד על אלו שלא באו לפגישות???

גידי42

New member
אוי אהובתי, הלוואי שזה היה המצב

וחוץ מזה אמא הפולניה שלי לימדה אותי איך לסחוט מחמאות. היא עשתה דוקטורט בנושא הזה.(מה אף אחד לא טועם מהשניצל... זה בטח לא טעים.) אבל אולי זה הזמן להתחיל לבוא לפגישות? הא?

liti

New member
אם כבר המבורגר, איך ימבורגר?

חברים מתעקשים להיפגש איתנו שם- מה כדאי להזמין מלבד המבורגר? יש המלצות מיוחדות?

meravbr

New member
והחברים שלכם צודקים!

אני מאוד אוהבת את ימבורגר. אכלנו שם לא מזמן - אני את ההמבורגר טקסס, והבעל וחברה טובה שלנו
את ההמבורגר הצרפתי שהוצע כמנת היום (עם ביצת עין וחזה אווז מעושן) והיה טעים לכולם. אני גם מאד אוהבת את פתיח הנאצוס עם המטבלים. וגם המיקום במתחם שפך הירקון ממש כיפי (לקטנטונת היה הרבה לאן לרוץ ולהתקל...) אבל גם בהרצליה המסעדה המעוצבת כיפית למדי...

למעלה