אב מודאג לבן שרק התגייס ולא ממצה את יכולותיו

shimishahar

New member
אב מודאג לבן שרק התגייס ולא ממצה את יכולותיו

שלום לאנשי הפורום, אולי מפה תבוא העזרה וההכוונה . לפני כחודשיים בני התגייס לצהל.מדובר בחייל מחונן בעל נתונים מרשימים ממוצע בגרות ריאלית מעל 100 במקצועות 5 יח' וקב"א גבוהה המתאימה לקצונה. בני עדיין לא עבר שום קורס ומבצע תפקיד של "כלום" בבסיסו החדש.(יש לומר מבצעו כהלכה כי הוא לא עושה כלום ) הוא פשוט מעוניין להגיע ליחידת מודיעין או בתחום המחשבים ולתרום מיכולותיו לצבא, הצרה שהוא כבר שובץ לבסיס מסויים ולכן כרגע הוא נכנס למסלול מילוי טופס 55. ומניסיוני כחייל לשעבר תהליך זה יכול להמשך זמן רב וגם להסתיים בתשובה שלילית,ובו בזמן זה בני הולך לבסיס בהרגשה של חוסר מעש,מתוסכל ויותר מכול... לא יכול לתרום במקום בו הוא יכול !!! הייתי רוצה שמי שרואה מכתב זה ומכיר דרך או טלפון לעזרה אני אשמח לקבלו למייל: [email protected] תודה שימי

timmyy

New member
הי..

נשמע שחסר משהו.. אייך בדיוק הוא הגיע ל"תפקיד- לא תפקיד" הנל? ל-מה הוא יועד בתחילה? מה הפרופיל? וכו.. יותר פרטים :)

kdani

New member
אכן חסר מידע

כל חייל בצה"ל זכאי למיטב זכרוני לפחות לקורס אחד. יכול שהוא במעבר כרגע ? נראה לי נדיר שחייל מאכות כזאת מגיע לתפקיד כלום. בכל מקרה - טופס 55 מחייב את המערכת לתשובה תוך חודש וחצי. אח"כ אפשר ורצוי לקבול. אם תתן עוד פרטים אולי נוכל לעזור במשהו.

shimishahar

New member
עבור kdani

מכיוון שאני עושה זאת ללא ידיעת בני, אני לא רוצה לחשוף יותר מידי פרטים במערכת. אשמח אם תמשיך את ההתכתבות למייל המצורף ואנדב לך יותר פרטים. בתודה מראש האב המודאג

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום שימי

נראה שאתה מאד מודאג מכך שבנך לא ממצה את עצמו בצבא, מנסה לעזור לו, פועל שיציבו אות שמקום שיותר מתאים לו. שימי יקר, הדאגה לבן מאד מובנת לנו, יחד עם זאת אנחנו תוהים אם זה מעשה נכון לפעול מאחורי גבו, ללא ידיעתו, גם אם זה לטובתו. אחרי הכל בנך כבר בן 18, לפי דבריך מאד אינטלגנט, ואחת מדרכי ההתבגרות שהצבא מאפשר למשרתים בו היא ההתמודדות בכוחות עצמך. בכל אופן, אולי כדאי לשוחח על זה עם בנך, לשאול אותו אם הוא בכלל מעוניין בהתערבותך, לאפשר לו להחליט בעצמו על דרכו. כדאי גם שתזכור שחודשיים זה מעט מאד זמן ואף אפשרות עדיין לא נחסמה בפניו. בהצלחה

למעלה