אברם גרנט

sok777

New member
אברם גרנט

המנג'ר החדש של צ'לסי הינו אברם גרנט. מינוי מפתיע. האם יכול להיות שמוריניו עזב דווקא כדי לאמן את בארסה אולי שם מעמדו של רייקארד לא ברור? כמה שאלות נשאלות: 1. כמה זמן ישאר בתפקיד המנג'ר? 2. האם בFM 2008 יפתח את העונה כמאמן מוריניו, שבאמת פתח אותה, או גרנט.

DrBall20

New member
התחת של אברם

1. הוא יישאר כל עוד לא יהיה מאמן בעל שם גדול אחר שיבוא לאמן את צ'לסי. 2. במנג'ר נראה לי מוריניו יפתח.. ואולי יעשו איזה משהו שהוא יפוטר במהלך העונה
ודבר נוסף, מה זאת אומרת מעמדו של רייקארד לא ברור? ברור כשמש.. הוא מאושר במועדון ויש לו תמיכה מלאה מהנשיא

sok777

New member
בכל זאת, יש דיבורים על זה שאולי רייקארד יעזוב

DrBall20

New member
מוריניו עזב לאמן את נבחרת פורטוגל ../images/Emo13.gif

ויש לי תחושה שהם הולכים להצליח בגדול..

Asify

New member
הישג מטורף

הישג מטורף, מוזר וגדול מאוד לכדורגל הישראלי... עצם זה שהמנג'ר של צ'לסי הוא ישראלי זה היה בגדר חלום עד עכשיו 1. יש לי הרגשה טובה...הוא הולך להצליח ולהישאר גם לעונה הבאה 2. גרנט יפתח כמנג'ר צ'לסי, כמו שניר לוין יפתח כמנג'ר מכבי ת"א...הדאטאבייס במשחק מעודכן לסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר, גם אם הדברים קרו אחרי תחילת העונה

שומו

New member
אברם גרנט יאמן את צ'לסי במנג'ר.

אם לא יקרה שום דבר חריג, גרנט יסיים את העונה בצ'לסי. אם הוא גם יזכה במשהו, אולי הוא יישאר אפילו מעבר לזה.

ran819932

New member
אני גם רציתי לפתוח נושא אבל ידעתי שsok777

יפתח נושא אז חיכיתי. ובקשר לעניין זה חלום לגרנט להיות מאמן צ'לסי וזה היה רק עניין של זמן בקשר לשאלות. 1. אני מאמין שגרנט ישאר בתפקיד לפחות עונה אחת אבל אי אפשר לדעת כי אחנו לא יודעים איך הוא מאמן בקבוצת הגדולות האלה. 2. נראה לי שגרנט יתחיל את העונה במנג'ר כמו ניר לוין!!!

nir2107

New member
מה שיהיה מעניין לעשות

זה להתחיל את העונה בצ'לסי ואז לראות אם גרנט חותם במועדון הגדול שמפטר את המנג'ר שלו, כמו מנג'רים אחרים של קבוצות גדולות.

Dark Muse

New member
זה כמו במנג'ר חחח

שאנחנו לוקחים מועדנים גדולים. גיא ולר WHO?! אבל במציאות זה יהיה קצת יותר קשה לקחת קבוצה ולעשות איתה אליפות. השאלה היא כמה אברהם למד מפורטסמות'... כי בארץ המנטליות מאוד מאוד שונה.

אני מקווה שיפתחו את המנג'ר עם גרנט.

מינוי חלומי אין ספק, אני מאחל לו בהצלחה, עכשיו אפשר לשנוא פחות את צ'לסי. לא יודע מה נסגר בין מוריניו לצ'לסי, אבל זה ברור לכולם שמוריניו לא מצליח להשיג מה שהוא אמור, אי אפשר להגיד שהוא היה כישלון כי הוא בכל זאת הביא תארים, אבל הוא היה צריך לעשות הרבה יותר עם החומר שהיה לו. זה שהאוהדים אוהבים אותו זה רק בגלל האופי שלו, ממש לא בגלל הכדורגל. אני חושב שגרנט מוכן לתפקיד הזה, חסר לו רק דבר אחד קטן, חסר לו איזה שנתיים שלוש ניסיון בליגה הראשונה באנגליה כמאמן, כך היו יודעים לפחות על מי מדובר, אבל אני בטוח שבאנגליה הוא ישב ביציע עם זכוכית מגדלת על כל דבר קטן במגרש, אני מאמין שהוא יסתדר. הבעיה הכי קשה שמחכה לו- התקשורת והקהל. זה ממש להפוך לסלברטי ביום אחד, הוא צריך לדעת איך להתמודד גם עם זה. בהצלחה! ואני לא רוצה לשמוע שוב פעם קישור של מוריניו לבארסה, זה עושה לי בחילה.

X Slider

New member
דעתי

הימים שלו בתור מאמן ראשי ספורים, חודש-חודשיים והוא חוזר למקומו הטבעי. ואני לא יודע אם זה יהיה בגלל התוצאות שהוא יביא, יש מספיק מתנגדים למהלך הזה. ומרד אוהדים יכול לעשות הרבה, ולצערי זה מאוד ריאלי (וכבר קורה) במקרה של גרנט וצ'לסי. לטעמי בכלל מינוי שגוי לחלוטין. אבל שיהיה בהצלחה

BarcaBoy2

New member
אני לא חושב שהוא ישאר שם הרבה סמן כמאמן

ולא חושב שהוא גם יצליח בתקופה שהוא יאמן שם כמו ששמעתי מישו אומר ברדיו הוא מאמן של תיקויים ולצלסי תיקו לא מספיק הם רוצים לנצח כל משחק חחחחחח

DoveBird

New member
הולך להיות update מטורף בfm2008 ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

באשר למוריניו הולך לרדת לעולם התחתון......

Asify

New member
תמונה של גרנט מתוך FM 2008

השאלה האם הוא יפתח כמנג'ר ב-FM 2008 כבר לא רלוונטית :) עוד תמונות של גרנט מתוך FM 2008- באתר

Asify

New member
כבר לא, בכל זאת...חצי שנה בתחת של אברמוביץ'

סתם סתם :) שיהיה לו בהצלחה

למעלה