אבריל לאבין

ApeliT

New member
אבריל לאבין

מישו ראה את הגירסה של אבריל לאבין לצ'ופ סוי? מישו שמע?

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifשונאת אותהההההההההההה

היא עשתה גירסא לצ'ופ סווי? ש ת מ ו ת בעע אני שונאת אותה כך כך

ApeliT

New member
גמני... טוב אז שמעו..

בקיצור באחת ההופעות שלה, היא והלהקה שלה, ירדו על צ'ופ סוי, וזייפו אותו וצרחו אותו ואתם לא רוצים לדעת... אז אם אתם רוצים לשמוע, תחפשו באמיול או בקאזה chop suey, באודיו.. ותחפשו עם אבריל לאבין... טוב זהו רק רציתי להודיע שהיא ירדה על צ'ופ סוי... אבריל לאבין--> ימח שמה...

AvtipuS

New member
יאפ, החמור הוריד לי אותה למחשב

אפילו לא מצחיק, היא ממש ממש גרועה.

Evil Pig

New member
אני לא אוהב את אבריל לאבין

היא לא נחמדה.. והיא לא יודעת לנגן על גיטרה והיא שטוחה *הולך לבכות בפינה*

Evil Pig

New member
שמעתי את הסו קולד שיר הזה

לו רק היה לי מוט ברזן ו20 דקות איתה בחדר.... וואו כמה הייתי נהנה להשחיט לה את הפנים עם מוט ברזל אבל כמובן שאני פציפיסט שמאלני יפה נפש אז אני לא יעשה את זה.. אבל זה לא אומר שאני לא מארגן שמישהו יעשה את זה

Azizi

New member
עכשיו יש הרבה אנשים מחוברים!!

אז כנסו לצ'אט?
(אני שם)

ssdd12345

New member
חה אבריל לאבין...

עוד שיבוט רע של הטבע... אני שונאת אותה...היא כזאת טיפשה!! היא מאלה שעשו דיסק או לא יודעת מה לא שמעו אותו ואז הם בטוחים שהם טובים אז היא פשוט ממשיכה לייצר עוד מוזיקה.. יש לי מלא דוגמאות לאנשים כאלה... שרית חדד למשל... או להקת הפוסי משו...כן או כול להקות הבנים הלא נחשקות או ראפרים יש לי עוד אבל אין כוח לכתוב..

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifנצל"ש../images/Emo69.gif

הוא לא רשם את זה אבל חשוב להגיד דורון [החזיר המרושע והידוע] נוסע לרודוס עם ה20 לחודש, כלומר 5 ימים בלעדיו ננסה איכשהו לשרוד, דורון, אנחנו כבר מתגעגעים.

silver and cold

New member
שיטטט

אבריל לצ'ופ סוי?... למה? מה עבר לה בראש?... טוב כנראה לא הרבה וזה לא מפתיע אותי

iRoNBaLLz

New member
אחד הביצועים הכי טובים שלה. אם לא

הכי טוב. שמעתי את הביצוע ולדעתי ה"זמרת" הצליחה להתעלות על עצמה ושרה הרבה יותר טוב מיכולתה הרגילה. זמרת גרועה במיוחד עם שירים אימפוטנטיים וריקים מתוכן ויכולת ניגון חובבנית ביותר. אגב, מי שחושב שהגברת לווין היא יפה. שלא יחשוב כך. ראיתי פעם אחת במקינג דה וידאו באמ טי וי אותה.. ובלי טונות האיפור ששם לה על הפנים היא סתם מקומטת מכוערת. אם זה מה שלהקה וזמרת פופ של "להיט אחד" צריכים לעשות כדי לקבל תשומת לב.. עצוב..

ssdd12345

New member
רגע....

אז אתה אומר שאתה אוהב אותה?... ואתה משתמש בביצוע האיום שלה לצופ סוי כתירוץ בשביל להגיד שאתה אוהב אותה?......

iRoNBaLLz

New member
חס ושלום אוהב אותה.. אבל למרות זאת

בגלל שהיא זמרת כל כך גרועה.. הביצוע שלה לצופ סוי הוא אחד הביצועים היותר טובים שלה לשירים.. וכמובן שאני מרחם עלייה שזה מה שהיא הייתה צריכה לעשות כדי לקבל אהדה מהקהל שלה בהופעות.. תודה לאל שזה הדבר היחיד ששמעתי ממנה בשנה ומשהו האחרונות...

Ipecac0

New member
כה ראיתי אותה בלי איפור והיו לה די

הרבה חצ'קונים... :/

למעלה