אבריל לאבין

אבריל לאבין

איזה יופי! רציתי בדיוק לפתוח פורום שלה ופתאום אני רואה כזה ברשימה
אוקיי, שמי דודי, בן 15 לא מזמן גיליתי את אבריל בעקבות ה-Ska8er Boi שהפך ללהיט! וכבר יש לי את כל הדיסק, אני חייב לציין כי הדיסק ממש ממש טוב ואהבתי בו את כל השירים
ואני שמח להצטרף לפורום
אבריל י´כווווווססססססססיייייייייתתתת!!!!!!
פשוט בובה
- דודי

nomber 1

New member
די כבר עם אבריל הכוסית

היא לא כוסית תקלטו את זה,כוסית זאת אחת עם גוף יפה ולאבריל אין את זה היא בחורה חמודה וזהו פרצוף יפה נגיד שיש לה כוסית זאת בריטני,כריסטינה אגילרה,ג´סיקה סימפסון אלו כוסיות הבלונדיניות שרוצות מאחורה

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

סורי לאכזב, אבל לאבריל אין על מה להתלונן, אם אתם יודעים למה אני מתכוונת..., ואני ווי - לא צריכים להפסיק להגיד את זה "כי זה לא נכון", צריכים להפסיק להגיד את זה כי זה מגעיל.
. בכלופן - ברוך הבא לפורום!!!

כוסיות ../images/Emo5.gif

לאבריל יש יופי טבעי! --- אממממ... --->>> בניגוד ל... אני לא אגיד מה שהזכרת... - דודי

Sתיו

New member
חחח עלק יופי טבעי..

עם כל הכמויות איפור שהיא שמה.. לזה אתה קורא טבעי?

cha ching

New member
מה?! מה הקשר?!?!

מה, בגלל שהיא לובשת באגיס היא לא כוסית?!? מה?! בגלל שהיא לא לובשת בגדי פרחות שמכסים בקושי את האיבר המוצנע, אז היא לא כוסית?!?! מה הקשר?!?!

../images/Emo24.gifברוך הבא!! טוב תירגעו אבריל

היא פשוט מושלמת והיא כן כוסית זה שאתה אוהב את בריטני וכריסטינה אז לא המקום כדי להגיד את זה
נמאס לעשות נאומים על זה

moranos

New member
סורי להגיד אבל.....

היא כוסית.... מה לעשות... היא פצצה... והשירים שלה בכלל!!!!!

4667

New member
../images/Emo32.gif הודעת עוף!

אני זז לטיול שנתי לחמישה ימים. אז ביי בינתיים.

nomber 1

New member
די הצחקת אותי,אני אוהב את בריטני

וכריסטינה,אני מתפקע חחח אני מפריד בין יופי לשירים שירים טובים יש לאבריל ויופי יש לבריטני וכריסטינה הז**** לא אמרתי שאבריל לא יפה,אמרתי שהיא לא כוסית ויש הבדל בין שתי הדברים

¥Ro

New member
נומר 1...אני חייב לציין...שאתה..

הראשון שאומר שקריסטינה וג´סיקה...ובכלל...בריטני ספירס כוסיות הם עברו לפחות איזה מליון ואחד ניתוחים... וחוץ מזה...אבריל לא זונה כמוהן! (קריסטינה...מקסימום לפני ה..."שיפוצים" או איך שלא קוראים לזה...שתשים יותר איפור שחור...ולא נראה אותה בכלל בחושך...בעעעע!!!) קיצר...תחיה עם זה...אבריל כוסית!

nomber 1

New member
לפי מקורות מלמעלה אם הבנתם למה אני

מתכוון בריטני לא עברה שום ניתוח, וכריסטינה עברה לשינוי מין, סתם, היא עשתה הגדלת חזה וזהו. אז מה אתה בא ואומר שעברו ניתוחים פלסטיים אין להם יופי טבעי,אבל רוב הבנות מתאפרות ומתלבשות בערך אותו דבר. אז שאתה אומר שהם עברו ניתוחים תברר ואח"כ תגיד, קפיש?

למעלה