אברוצי - ציור אמנם השקעתי סך הכל 40 דקות על התמונה.... אבל יצא נחמד בסופו של דבר, לא?
L LoKa18 New member 9/7/06 #1 אברוצי - ציור אמנם השקעתי סך הכל 40 דקות על התמונה.... אבל יצא נחמד בסופו של דבר, לא?
M mayden New member 9/7/06 #4 נחמד אהבתי יותר את הציור של טי באג, מאוד!! :] אך התמונה של אברוצי מזכירה לי איזה קוקסינל, לא יודע למה.. אך בכל זאת, יפה מאוד, יש לך כישרון
נחמד אהבתי יותר את הציור של טי באג, מאוד!! :] אך התמונה של אברוצי מזכירה לי איזה קוקסינל, לא יודע למה.. אך בכל זאת, יפה מאוד, יש לך כישרון
ב במבה9 New member 9/7/06 #5 חמוד ציורים יפים, טי באג יותר טוב, גם אני מצירת דמויות, אבל מנמלטים עדין לא צירתי כלום (אני גם מצירת יותר בנות מבנים)
חמוד ציורים יפים, טי באג יותר טוב, גם אני מצירת דמויות, אבל מנמלטים עדין לא צירתי כלום (אני גם מצירת יותר בנות מבנים)
L LoKa18 New member 10/7/06 #7 תודות לכולם! :] ו...אברוצי נשי? חחח טוב אני אנסה לשפץ אותו קצת :/ טי באג באמת יצא לי יותר מוצלח - אני מודה
תודות לכולם! :] ו...אברוצי נשי? חחח טוב אני אנסה לשפץ אותו קצת :/ טי באג באמת יצא לי יותר מוצלח - אני מודה
ה הקוסמת 22 New member 11/7/06 #8 אחותי את ממש כשרונית בל נשכח את כל התמונות שתרמת בהתחלה שלך כאן בראבו
נ נולדה לרקוד New member 12/7/06 #9 ממש יפה..../images/Emo204.gif ההערה היחידה שלי אלייך... זה שאת עושה כאילו מסגרת לגבות שלו ולשיער.. הם נראות יותר מדי מדוייקות.. אל תפחדי לזרוק שערות לכל מיני כיוונים.. אבל בכללי זה ממש יפה
ממש יפה..../images/Emo204.gif ההערה היחידה שלי אלייך... זה שאת עושה כאילו מסגרת לגבות שלו ולשיער.. הם נראות יותר מדי מדוייקות.. אל תפחדי לזרוק שערות לכל מיני כיוונים.. אבל בכללי זה ממש יפה
נ נולדה לרקוד New member 12/7/06 #10 למשל מה שעשית בזקן של טי באג.. ככה את צריכה לעשות גם בגבות ובשיער..
H Hatotah1 New member 12/7/06 #11 יפה מאוד! טי באג יצא יותר טוב. אברוצי דומה פה יותר לדמות שלו של השטן מקונסטנטין
L LoKa18 New member 12/7/06 #14 ממ...אני צריכה לראות את הסרט (למרות ששמעתי שהוא מופיע שם בדיוק ל10 דק' - חוצפה ממש!) שמחה שאהבת! תודה...
ממ...אני צריכה לראות את הסרט (למרות ששמעתי שהוא מופיע שם בדיוק ל10 דק' - חוצפה ממש!) שמחה שאהבת! תודה...