אברהם...האם אתה בסדר???

• פותח הנושא geru
  • פורסם בתאריך

geru

New member
אברהם...האם אתה בסדר???

קראתי שתושבי גרופית צוו להישאר בבתים שרון

הנה יש לאברהם רעיון לאוסף חדש:

לאסוף רגעי פחד... האם הכל בסדר? אני מקווה שיתפסו אותם מהר, וישחררו אתכם מהמצור.

וואו, זה התורקים שהסתננו

דרך ירדן, אמרו שאפשר כבר לנסוע בכביש הערבה, אז הכל כבר בסדר.

powo

New member
אחלה סרט

טוב אז ממקור ראשון.בסביבות שעה 20.30 דיברתי עם חבר ואני אומר לו שאני שומע יריות.ואז הוא אומר לי שזה לא נשמע כמו יריות.והוא הרבש"ץ. (רכז ביטחון ציבורי)ואז הוא מקבל טלפון להקפיץ את כיתת הכוננות. ובנתיים ממש מתחת לגבעה מתחיל חגיגה כוחות צבא עורכים מרדף ופצצות תאורה באויר ממש קרנבל.ובמערכת הקריזה קוראת לכל התושבים להכנס לבתים ולנעול דלתות.אז לקחנו נשק והחל הסימפונזין.של מי מנסה לחדור.והכל על תרמוס קפה.ואז נוצר קשר עם דמות מאד ביטחונת ונאמר לנו שניתפס אחד ללא נשק וממשיכים לחפש עוד שתים.ואז נכנס גם מסוק לפעולה ועוד מטוס שהוריד כמה פצצות תאורה.וגמרנו את הקפה ואז מודיעים שגם השני נתפס וכך נגמר הסיפור.ונשארנו עם שמועות א.שהם עובדים זרים מתורכיה .ב.מבריחים.שירו באחד.ועוד שמועה שהוא נהרג. אז סופית העדכן אותכם מחר.בקיצור אפשר להוריד נעלים.כאן מנשה רז מגרופית

נו שוֹין' העיקר שהכל בסדר עכשיו.

זה באמת קטע מפחיד. האם בערבה יש לכם הרבה קטעים כאלה עם כל המבריחים והמסתננים למיניהם ולאו דוקא מחבלים?

ronmerav

New member
האם אצלכם

פועלת מערכת קריזה (במלעיל) או מערכת כריזה (במלרע)? אני קצת מנותק בימים האחרונים מן החדשות וגם (לצערי) מן הפורום...

rachelea

New member
כמה הרבה קורה בין החדשות

ואני שמעתי אתמול בערב, בארוחת ליל שבת, כי היתה איזו תקרית והעיקר שאין נפגעים. לתומי חשבתי על עזה ומחסומיה. והנה זה קרה אצלכם. העיקר שהכל חלף, עבר, בלגימות הקפה. מאחלת לכם שלא יקרה יותר.

למעלה