אברג´יל המניאק הזה!

• פותח הנושא N!R
  • פורסם בתאריך

N!R

New member
אברג´יל המניאק הזה!

מאז שהוא עבר לבאר שבע, הוא לא מפסיק ללכלך על מפ"ת ועל הלוזונים שבוע שעבר היה לו ראיון ב-ONE שם הוא ליכלך על הלוזונים שהם לא היו בסדר איתו (לא קראתי את הראיון כי מי זה בכלל אברג´יל?..) אבל הוא שכח איזה סיפור הוא עשה לנו לפני תחילת העונה עם השיחרור שלו מכפ"ס. עכשיו פסקו שעל מפ"ת ואברג´יל לשלם לכפ"ס 45 אלף שקל, כל צד חצי מהסכום. אברג´יל הגיב ואמר שזה מגיע למפ"ת ושהם צריכים לשלם. שבעצם כל הסיפור הזה עם דמי ההשאלה היה בגללו, הוא אמר ללוזון שהוא ישיג לבד את השיחרור חתיכת מפגר!!!!! טוב שהוא הלך, יותר טוב לנו בלעדיו! שחקנים לפעמים מדברים יותר מידי, ובמיוחד כאלה שיש להם מחליפים בשפע

Moti Kakun

New member
יש גם מנהלי קבוצות

ש"מדברים יותר מידי" !

N!R

New member
עזוב שנייה ת´לוזונים

בלי קשר ללוזונים עכשיו. מי זה אברג´יל? אין לו שום זכות ללכלך ככה על מפ"ת. אנחנו לא עשינו לו כלום מהרגע שהוא בא הוא עשה בעיות- הבריז מאימונים, יצא לבלות במקום אימונים, הוא זה שגרם לכל העניין הזה של הבוררות, בגלל שהוא הבטיח שהוא אחראי להביא בעצמו את השיחרור. כאילו מי הוא בכלל, עוד חלוץ ספסל.... אז בנתיים עדיף לו לשבת בשקט

Moti Kakun

New member
עזוב את אברג´יל לרגע

מי אלה בכלל הלוזונים ? אברג´יל דווקא מתאים לכם לעניות דעתי.

יניב אברג´יל..טיפוס ../images/Emo3.gif

טיפוס מגעיל. דרך אגב הוא חתם אצלנו ל5 שנים החל מהעונה הבאה.

Moti Kakun

New member
עם התקפה שכוללת אותו והעפיפון

רק גוטמן חסר להשלים את הפאזל

N!R

New member
די כבר לקשר כל דבר שאני אומר בקשר

למפ"ת אל הלוזונים. דיברתי עכשיו על ההתנהגות וההתבטאויות של אברג´יל ואתה מכניס לי פה את הלוזונים. דע לך שהרבה שעזבו את מפ"ת אמרו שהלוזונים הם אחלה אנשים, גם שחקנים וגם מאמנים אז די, אם אין לך משהו ענייני להגיב לגבי אברג´יל אז תשתוק

Moti Kakun

New member
לאחותך תגיד לשתוק ! חתיכת צוציק

מה לא "ענייני" בתגובה שלי ?? לאברג´יל היה BEEF עם הלוזנים !!! לא עם MR SMITH
... ומי בדיוק אמר שהם "אחלה אנשים" ?? אולי כמה אסירים מכלא מעשיהו
...

Moti Kakun

New member
לא הייתי בטוח שאתה יודע את זה../images/Emo8.gif

ולמה הסמייליס שלך אף פעם לא מובנים/מצליחים ?

MoTi_NiMnY

New member
כי אני לא מנסה לעשות סמיילי ?

חיוך הוא לפעמים רק חיוך נטול סמיילי :) מבין ? (אפשר לחשוב איזה קושי לשים פה סמיילי)

MoTi_NiMnY

New member
חיוך נטול חיוך הוא לא חיוך יא נעל

אבל חיוך בלי סמיילי כן אפשרי :)

N!R

New member
מה קרה? אני צודק, אז אתה מתחיל לקלל

ולהתעצבן? מאוד בוגר.... ומאוד לא מפתיע אתה יכול להמשיך להגיב בקללות ובשפות אחרות, עם אחד כמוך אין לי מה לדבר

yossi alef

New member
אברג´יל הוא חלוץ גדול

הוא יביא את הגול, ידעתם איזה חלוץ ואיזה פה יש לו אז מה חשבתם שתקבלו ,בקשר לשיחרור אברג´יל לא אשם אלא גבי טווילי שהתבלבל בטפסים (סיפור ארוך מאוד אני ואתה נוותר עליו.......) לסיום מכבי פ"ת נראית רע ולא באשמת אברג´יל אלא בגלל מאמן זבל כמו אוחנה ועוד משהו קטן ה-45000 זה לא בשקלים זה בירוקים שיועברו לכפ"ס (תודה מראש) , אולי בעונה הבאה ניקח ממכם את רפואה באותו סכום שתיהיו בליגה השנייה (אלא אם כן רוחו של שפירא תחלץ אתכם מירידה)

N!R

New member
אני לא מאשים את אברג´יל במצב שלנו

אני פשוט אומר שעדיף שיסתום ת´פה ולא ילכלך, כי הוא שחקן מהשורה והוא לא יכול לדעת איפה הוא יהיה בעוד כמה עונות. אז עדיף לו לשמור על יחסים רגועים עם כולם. אבל הוא ברוב טיפשותו בלי שום סיבה ליכלך על מפ"ת ואלינו הוא לא יחזור כבר... אתה יכול להיות רגוע מפ"ת תישאר בליגת העל ולא בזכות רעיון ההקפאה המטופש

למעלה