אבראכדברה

ל נ צ ח

New member
פשוט הזמנת האסון שמה' בקרוב עליך

ו או על טובי יקיריך. ולא חלילה מאחל את-זאת אני, דברי נועדו להציל אותך מזעמו ע"י שאני מבהיר לך שתדע: -זה החוק שאינך בקיא בו ולכן הוזהרת וזה בכדי שמייד תתנצל על חילול השם הנורא מזה חטאך החמור אותו מתוך זלזול עשית תוך כדי נשיאתך את שם השם הקדוש לשווא. *ספר יחזקאל פרקג* (יז) בֶּן אָדָם צֹפֶה נְתַתִּיךָ לְבֵית יִשְׂרָאֵל וְשָׁמַעְתָּ מִפִּי דָּבָר וְהִזְהַרְתָּ אוֹתָם מִמֶּנִּי: (יח) בְּאָמְרִי לָרָשָׁע מוֹת תָּמוּת וְלֹא הִזְהַרְתּוֹ וְלֹא דִבַּרְתָּ לְהַזְהִיר רָשָׁע מִדַּרְכּוֹ הָרְשָׁעָה לְחַיֹּתוֹ הוּא רָשָׁע בַּעֲוֹנוֹ יָמוּת וְדָמוֹ מִיָּדְךָ אֲבַקֵּשׁ: (יט) וְאַתָּה כִּי הִזְהַרְתָּ רָשָׁע וְלֹא שָׁב מֵרִשְׁעוֹ וּמִדַּרְכּוֹ הָרְשָׁעָה הוּא בַּעֲוֹנוֹ יָמוּת וְאַתָּה אֶת נַפְשְׁךָ הִצַּלְתָּ: (כ) וּבְשׁוּב צַדִּיק מִצִדְקוֹ וְעָשָׂה עָוֶל וְנָתַתִּי מִכְשׁוֹל לְפָנָיו הוּא יָמוּת כִּי לֹא הִזְהַרְתּוֹ בְּחַטָּאתוֹ יָמוּת וְלֹא תִזָּכַרְןָ צִדְקֹתָו אֲשֶׁר עָשָׂה וְדָמוֹ מִיָּדְךָ אֲבַקֵּשׁ: (כא) וְאַתָּה כִּי הִזְהַרְתוֹ צַדִּיק לְבִלְתִּי חֲטֹא צַדִּיק וְהוּא לֹא חָטָא חָיוֹ יִחְיֶה כִּי נִזְהָר וְאַתָּה אֶת נַפְשְׁךָ הִצַּלְתָּ: ~ * ~ ב'נת-זאת ברוך? * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

XNtrix

New member
זו סתם התנצחות שנועדה לכשלון

הביטחון שלך מופרז מדי מלכתחילה. זה תמיד הפליא אותי איזה מן התנשאות האתאיזם גורם. איש-איש ב-א-מ-ו-נ-ת-ו יחיה

מכל ההודעות שלי

דווקא לזאת אתה קורא מתנשאת?!?!?! כולה אמרתי שאני מעדיפה פצצה על פטיש בראש

ל נ צ ח

New member
יש לך מחשבות התאבדות? ../images/Emo2.gif

לידיעתך פטיש העץ מסמל הכרעת בית-המשפט של מעל. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
את עוד ילדה ושובבה. ../images/Emo24.gif

אוף, איזו הקלה.... זה עתה ראיתי זאת בכרטיסך האישי
בטח שיתחשבו בך שם למעלה
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

אני לא מבינה אותך...

שניה אחת הדברים שלי אמורים להמיט עליי אסון, ושניה אחרי זה אני סתם ילדה שובבה? נו מילא, העיקר אני יודעת מה הכוונה שלי...

TalReshef

New member
"לנצח": מה אתה רוצה?

על פי תוכן נבואות הזעם שלך נראה שקיבלת מינוי רשמי להיות ישעיהו של המאה ה-21. לנבא נבואות תופת בשמו של הקב"ה זה מעשה מאוד לא דתי. תיזהר "לנצח": הקליפות של שבעת מדורי גיהינום לא יודעות לסלוח.

ל נ צ ח

New member
א)תורת ה' שעשועי. ב )איני אדם דתי,

ג) איש-אלוהים אני ולכן גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה ה' עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמני. *תהילים כג* (ד) גַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי: (ה) תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה: (ו) אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יְהֹוָה לְאֹרֶךְ יָמִים: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
לפני שנים הרבה קראתי ומה שאני זוכר

בקשר לכתביו זה שאיתם אז מאוד הזדהיתי. יתכן מאוד שיש ברשותי ספר שלו שמעלה אבק במקום מבולגן כלשהו בביתי. פעם הייתי תולעת-ספרים, אך מזה כמה שנים בודדות וכך כיום חוץ מלעיין פה ושם בספרים בודדים בהחלט שאיני נוהג לקרוא אותם. ולמרות שהזדהיתי בזמנו מדבריו את שכתב פנחס שדה איני זוכר, אך באם ותועיל בטובך להזכירני אז אזכור ואוכל להגיב עליהם אז בטובך תוכל בבקשה לתמצט לי מהגותו,דרכו? בתודה מראש! מחברך לפורום: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

Henryf

New member
איש-איש ב-א-מ-ו-נ-ת-ו יחיה ???

הבעייה היא, שמאז ההמצאה הארורה של המונותאיזם איש באמונתו ימות. בתרבויות עם ריבוי אלים, לא הייתה אמת אחת ויחידה. היו הרבה אלילים, כל אל והאמת שלו, אלים אפילו נלחמו זה בזה. זהו פלורליזם אמיתי. המונותאיזם הביא אל אחד, משמע אמת אחת. ואם יש רק אמת אחת, וזו האמת שלי, ברור שכל השאר טועים. בשם האמת היחידה שלי, והטעות של כל האחרים, מותר לי כמובן לעשות דברים, שאסורים כרגיל לעשותם ללא "ברכת האלוהים", ומסע הרצח הגדול ביותר בכל הציויליזציה האנושית, התחיל בשם האמונה, בשם האל היחיד שלי והאמת היחידה שלי. את המונותאיזם המציאו המצרים, שבסוף השושלת המצרית הקדומה עברו לאל אחד, אל השמש. חבל שהיהדות לקחה עמה את רעיון האלוהות דווקא ביציאה ממצרים, ולא משאר יושבי הארץ שאליה הם באו.

ל נ צ ח

New member
העולם נברא במאה-העשרים חבריקו.

וכל הסלט שהצגת הם ממה שלימדוך כל מיני שטופי-מח שמאמינים כמוך לסיפורי הפשט(הבלוף)ההיסטוריים אותם העלית. *ספר מישלי יד* (טו) פֶּתִי יַאֲמִין לְכָל דָּבָר וְעָרוּם יָבִין לַאֲשֻׁרוֹ: (טז) חָכָם יָרֵא וְסָר מֵרָע וּכְסִיל מִתְעַבֵּר וּבוֹטֵחַ: (יז) קְצַר אַפַּיִם יַעֲשֶׂה אִוֶּלֶת וְאִישׁ מְזִמּוֹת יִשָּׂנֵא: (יח) נָחֲלוּ פְתָאיִם אִוֶּלֶת וַעֲרוּמִים יַכְתִּרוּ דָעַת: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

Levos

New member
כמובן

מה זה כבר היסטוריה וארכיאולוגיה לעומת התנ"ך? ובכלל ממתי אסור לכתוב אלוהים?

Lu Tze

New member
אני אתן לך רמז:

איך בריאתנים מסבירים את קיומם של מאובנים?

למעלה