אבק כוכבים...

• פותח הנושא shed
  • פורסם בתאריך

shed

New member
אבק כוכבים...

לא נלאה אתכם בכל הפרטים איך ולמה, אבל במקרה, ממש ממש במקרה נתקלתי היום ב...4700... מה אני אגיד לך מיקו - בחירה טובה
לא שיחקתי איתו יותר מדי (מדובר במכשיר חדש לגמרי שהולך להגיע לתצוגה בחנויות) אבל בכמה דקות יש לי רק מילה אחת להגיד עליו: המסך... המסך...
הטאץ' פאד היה לי מוזר. מאוד מוזר, אני מעריך שצריך להתרגל אליו. חוצמזה לא הסתכלתי יותר על כלום, רק המסך...

AYELET1

New member
וזו הודעה ששווה נעיצה ../images/Emo6.gif

אני
מקנאה...

mikeoreli

New member
טוב, אז ככה...

כמה אתה מוכן שאשלם לך כדי שנתחלף? יש לך עוד כמה פרטים? שאלת מתי המכשיר אמור לצאת לחנויות? (אני הבנתי שב26 לחודש) איך באמת הטאץ' פאד של המכשיר (אני נאבק בטאצ'-פאד בלפטופ של דודה שלי והוא מוציא אותי מדעתי, למזלה היא רוצה לקנות לפטופ חדש כי זה כבר בן יותר מ3 שנים)? איך המכשיר עצמו? מרגיש גדול (במימדים)? איך המשקל? איך האחיזה? איפה ראית אותו? אתה לא יכול לכתוב ככה... אתה פשוט סתם מקניט. תן עוד פרטים וכמה שיותר! עוד הודעה אחת כזו אני אבקש מאיילת לחסום אותך בגין התעללות אכזרית, אפילו השב"כ לא עושה כך
(אם המכשיר יוצא אחרי ספטמבר אני לא אולי טס לשם, אני ב100% טס לשם, טוב בגלל זה ובגלל שאני מתגעגע לחברים ובגלל ששמעתי שפתחו את פסל החירות (הייתי רק על האי המסריח) ועוד כמה דברים...)

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif

טוב שמצאת כל כך הרבה תרוצים למה לנסוע להעלות את המותק לארץ הקודש

shed

New member
--->

הסיפור הוא מצחיק: בין פגישה לכנס להרצאה אחד האנשים שאני עובד מולם שואל אותי האם הייתי במרכז הלוגיסטי שלהם. אמרתי שלא והוא הבטיח לקחת אותי ל-five dollar tour לפני שאני עוזב (מחר...
). מדובר באחד המפיצים הגדולים בארה"ב, אפשר למצוא אצלו הכל החל מטלפונים סלולרים, דרך תחנות ממסר, ברגים, סולמות, ו... PDA... היו שם כמה 4700 שאמורים ללכת לתצוגה (ולכן צריך לשים עליהם lable שונה, והם גם מתומחרים אחרת), נזכרתי במה שלימדו אותי בטירונות (קדימה הסתער) ולקחתי אחד ליד (מה שדי היכה בהלם את האמריקאים כך שזה היה רק סטוץ מהצד). טאצ' פאד: לי זה נראה מוזר, אבל אני רגיל למקלדת כך שאני לא דוגמא בקטע. בכל מקרה לא מדובר באותו סוג כמו שיש בלפטופים. הוא עושה רושם של קשיח יותר ומחולק לאיזורים כמו שהבנתי. בקיצור - לא ממש הסתדרתי עם תפעול מכשיר ביד אחד בחמש דקות. ברור שתהיה שם עקומת למידה - היא לא נראית ארוכה מדי. אחיזה/ משקל - למי היה בכלל כח להתייחס לזה??? הוא יותר דק מה-TC, נותן תחושה של ארוך יותר, בכל מקרה -PDA, נמצא בכף היד וזו השורה התחתונה. אני הייתי עסוק בלבהות במסך במקום לבדוק את מיקום המקשים ביחס לאגודל. בקשר להקנטות וחסימות: זה לא הקנטה. הקנטה זה לכתוב שבחמש דקות הוא עשה פעמיים SR...
בכל מקרה, גם ב-26 אני כאן, כך שאולי נפגוש אותו שוב...

AYELET1

New member
אגב מיקו, למה אינך תוקע למחשב הזה

עכבר במקום להאבק עם הטאצ' פאד???

AYELET1

New member
כוונתך אם הוא מחליף את הטאצ' סקרין?

לא. הוא מחליף את ה-JS

shed

New member
אתה יודע מה?

אני מאוד מקווה - כי אז זה אומר ש-WM עברה שיפורים אמיתיים ולא סתם שינויי GUI כמו w2k3Se (ושלא יחשבו שכולם מטומטמים - שינוי GUI הוא לא שינוי מע' הפעלה). אני באמת מחכה ליום ש-WM תעמיד מע' הפעלה שתדע לנצל את החומרה שלה, ולא תסרס את המשתמש. עד אז אני עם מע' הפעלה במובן האמיתי של המילה...

2cookie

New member
ימות המשיח?

מייקרוסופט צריכה לצאת בסלוגן לאור מכשירי הVGA החדשים- "יום אחד, גם אתה תוותר על הפאלם":)

shed

New member
--> צר לי אבל..

מסכי ה-VGA אינם פרי פיתוח של מיקרוסופט. בדיוק כמו שפאלם קפצה דור שנה שעברה, עכשיו hp (יחד עם אסוס ודל) קפצה דור מבחינת חומרה. אני מעריך שברבעון הראשון של 2005 פאלם תציג חומרה חדשה. הדבר היחידי שכואב כאן זה שבעוד יצרניות החומרה מתקדמות ומשתפרות מיקרוסופט צועדת במקום עם מע' ההפעלה שלה (ועוד קוראת לה second edition)...

2cookie

New member
באשר לחומרת הפאלם

כל עוד סוני לא מהווה תחרות לPALMONE, אני בספק אם התקדמות החומרה תהיה משמעותית.

shed

New member
---> טעית בגדול

התחרות של palmone היא לא סוני, אלא hp, dell והחברים. לכן כל התקדמות שלהם - תגרור גם את palmone קדימה. בדיוק כמו שה-TT3 של פאלם גרר את HP ואסוס.

2cookie

New member
הממ...

לא בדיוק. העובדה היא שהם מאמינים שאנשים יישארו נאמנים למערכת שלהם, לכן עד שסוני לא התקדמה הם לא התקדמו (וגם אז באיחור של שנתיים).

mikeoreli

New member
צר לי לגבי פאלם...

קובולט, המערכת הפעלה החדשה של פאלם לא תומכת במסכי VGA. לכן, אלא אם כן הם יצאו עם SE משלהם או מערכת חדשה, יהיו פאלמים עם VGA.

shed

New member
---> בניגוד למיקרוסופט

כאשר פאלם מוציאה גרסא חדשה של מערכת הפעלה לא מדובר רק בהזזת אייקונים וכפתורי ok. מדובר בשיפור מנוע מהותי. דרך אגב: אני לא בטוח שהוצאת קובלט (יחד עם מכשירים תומכים) מתעכבת בגלל הרצון להכניס עוד פיצ'רים כאלה ואחרים לפני שמוציאים גרסא. (ידוע גם בתור "מחלת מהנדסות").

mikeoreli

New member
לא ממש הבנתי את הקשר

WM2K3SE אינה מערכת הפעלה חדשה. היא מתבססת על על אותו גרעין כמו הקודמת. לגבי המילה "חדשה" - זו מילה שמוכרת. היו הרבה דיונים על זה ולמעשה רוב האנשים ולמעשה גם מיקרוסופט טוענים שזו למעשה מתיחת פנים קלה וכן הוספת תמיכה בVGA ותמיכות קלות נוספות. דווקא היום קראתי על המושג של המילה "חדש" במכירות אבל דווקא של מכוניות. למעשה מוכרים אותה המכונית עם מתיחת פנים כ"חדשה" כי חדשה מוכר יותר. זה כמו שבמערכות מוזיקה לרכב מודדים בPMPO בגלל שהמידה יותר גדולה ויותר יפה. הכל עניין של מכירות. לגבי יציאת הקובולט - לפי מה שקראתי במספר אתרים, יש להם בעיה עם המולטי-טאסקינג. ויש לי חדשה קטנה להודיע. יש סיכוי כלשהו שבסוף לא אקנה את ה4700 וזאת משום שקניתי היום מחשב נייד חדש (כן ככה פתאום). פשוט אני כרגע באילת ונכנסתי לחנות וראיתי את המחשב שעליו תכננתי כבר מזמן ובמחיר מצחיק. התקשרתי לאיש המחשבים של העבודה (שהערתי אותו בטעות ב 2 בבוקר כי לא ידעתי שהוא בטיוואן, פדיחות) והוא אמר לי שאני אחזור לחנות ולקנות את המחשב. אז קניתי. שלא תחשבו תכננתי לקנות את המחשב אבל עכשיו יש לי ספקות לגבי הפוקט כי ייתכן מאוד שבשנה הבאה אקדיש את כל עצמי ללמודים ולכן אולי לא אצטרך (לא שעכשיו אני בדיוק חייב) את ה4700.

federbar

New member
סתם סקרנות... איזה מחשב נייד הצליח

להדליק אותך כל כך שויתרת על המלך החדש בשכונה... אותי רק צעצוע כזה היה משכנע...

למעלה