אבקת פנינים..!

jasmin69

New member
אבקת פנינים..!

שלום הייתי שמחה לקצת מידע לגבי אבקת פנינים. איפה אפשר להשיג? כמה זה עולה בערך? ומה בכלל האבקה הזאת עושה לעור? האם היא טובה גם לפצעי בגרות?

Zhen Zu San - אבקת פנינים.

ברפואה הסינית המסורתית, אבקת פנינים היא חומר המשמש לטיפול חיצוני ו/או פנימי, למחלות רבות, כבר כ 2500 שנה. שימוש הנפוץ באבקת הפנינים, הוא לשם עידוד תהליך של דטוקסיפיקציה בגוף, בעיקר במצבי רעילות בעור, כגון: פריחות מגרדות, פסוריאזיס, אקזמות וכד'. כמו כן משמשת האבקה, להזנה, חידוש וריכוך העור, העלמת כתמים בעור, העלאת הרמה האנרגטית במערכות הגוף, הרגעת הכבד, טיפול בדלקות גידים ושרירים, השפעה על מערכת העצבים ומכאן שגם להרגעת הנפש. כמו כן גם לריפוי כוויות וחתכים בעור, אינסומניה, שיפור הראיה והורדת חום גבוה, כזה שאינו יורד עם תרופות. עם זאת, לשימוש הפנימי, עשויות להיות השלכות "לא סימפטיות", באם נעשה ללא אבחנה מדוייקת והדרכה של מטפל מקצועי, וכמובן, התאמת המינון המתאים למטופל, לכן לא אמליץ לך לרכוש וליטול אותה על דעת עצמך ואם החלטת לעשות כך, כדאי שתדעי מראש כי יכולות להיות לתכשיר גם השפעות לא רצויות. מקווה שתקחי החלטה נבונה. שירי.

kathy4

New member
שירי אז

אם רוצים להשתמש באבקה הזאת מה את ממצליצה, ללכת למטפל ברפואה סנית שהו יתן לי אותה? ואז היא בטח תעלה יותר כסף??? או מה? תאמת לא ידעתי על האבקה הזאת לפני שקראתי פה אבל לפני דקותיים ראיתי שאפשר להזמין אותה חופשי דרך כלמיני אתרי אינטרנט אז אולי היא בטוחה?

מאיר72

New member
מה שבטוח זה רק המוות ../images/Emo13.gif

אפשר להזמין כל מני דברים דרך האינטרנט, אבל השאלה היא האם את צריכה את האבקה באמת או שאולי את צריכה פורמולה אחרת. ודרך אגב המטפלים בד"כ מזמינים את הצמחים/פורמולות/אבקות פנינים מבתי המרקחת השונים כך שזה לא עולה לך יותר כסף.

הי שירי

פעם נתנו לי הוראות הכנה למשחה לשימוש חיצוני עם האבקה, אבל שכחתי אותם... האם יש לך מושג איך אפשר לעשות את זה?

האמת שלא ../images/Emo13.gif

אני מניחה, שב"זן צמחים" יוכלו לעזור בזה יותר ממני. אם יצא לך להשתמש, אשמח לשמוע על האפקט של האבקה. לילה טוב, שירי.

נזכרת..

שאולי אפשר להכין אותה כמו כל פורמולה שבאה באבקה ומשמשת לטיפול חיצוני. מוסיפים מעט מים או דבש, מערבבים ומורחים על העור. זאת צורת הכנת טופיקאל לבעיות עור, אבל שוב, כדאי לבדוק עם "זן", אם גם ההכנה במקרה של האבקה הזאת, נעשית באופן כזה.

למעלה