אבקת פנינים

Deosette

New member
אבקת פנינים

חבר הביא לי מסין אבקת פנינים שבאות בקפסולות כאלה. כיצד ניתן להשתמש בהן בצורה האופטימלית ביותר? בנוסף, אשמח למידע על אבקת הפנינים. תודה, אנה

אשכר

New member
אחת לכמה זמן עולה פה שאלה על תרופה זו או אחרת

ואחת לכמה זמן עונים פה תשובה ש: רוב הענפים ברפואה ה"אלטרנטיבית" נותנים תשובות לאדם בכללותו, כאן ועכשיו, ולא לחומר כזה או אחר, שם ואח"כ. יש אנשים שמתים מאלכוהול, ויש אחרים שאלכוהול מציל את חייהם. יש אנשים שיאכלו תרופה בבוקר וימותו, ובערב היא תעזור מאד לאותם אנשים. אבקת פנינים? הדרך הכי טובה להשתמש בה היא למרוח דבק פלסטי שקוף בצורת ציור נחמד על בריסטול שחור, ולפזר על הציור את האבקה. לחכות שהדבק יתיבש, ואז למסגר את התמונה ולתלות אותה במקום בו נופל עליה צל של ירח. אנא פני לאתר http://madao.net כדי לדון במיקום האופטימלי של התמונה אל מול הירח.

אשכר

New member
תודה, תודה.

אני מציע לך להתייחס לתוכן של מה שכתבתי, במקום לדעות של סבתא שלך על קבוצות אוכלוסיה שלא מתאימות לתפיסת העולם של אמא שלה. ואפרופו, הנה לך משל סיני חביב: איש אחד בא ללמוד רפואה סינית מנזיר גדול ומפורסם. אמר האיש לנזיר ... מלא דברים. דיבר ודיבר, הביע דעתו, והפגין משנתו. שם הנזיר לפניו סיר עם נזיד לא מזיק, וקלחת עם תבשיל שמועיל. סתם הנזיר את פי הצעיר עם ערימה של חציר, וכשהשתרר הס הוא אמר: אנא שפוך את התבשיל שמועיל לסיר הנזיד. "מממ מ ממממ ממ ממממ!" ענה לו האיש בכעס, ועזב את המקום, בלי נזיר, בלי נזיד ובלי תבשיל (שמועיל). מוסר ההשכל הינו: אם פיך מלא בחציר וגם שיר, ומלאה בטנך בנזיד לא מזיק, לא תוכל להכניס גם תבשיל שמועיל, (כי אין מקום) אני חוזר ומפציר: שפוך דבק פלסטי על בריסטול שחור, מרח עליו פנינים וחציר, ותלה על הקיר!

אשכר

New member
ההסבר לא נהיר:

בליל ירח בהיר, הבריסטול על הקיר ופנינים למכביר, את אור הירח ישבור ויחזיר.

0 אור 0

New member
דאוסט יקר

אנא שמור על תרבות דיבור הולמת לפורום, לא מחקתי את הודעתך, רק כי אין לי גישה היום. אך קללות אינן מקובלות כאן בפורום, אם תשובתו של אשכר לא מקובלת עליך, אתה מוזמן להגיב בצורה תרבותית או לא להתייחס.

אטארי

New member
אבל למה?

בתור פורום לרפואה משלימה אתם קצת מתעלמים מהכח של סיפור מהמם שכזה לעזור לנפש. להצחיק. ולהוריד מן החשיבות העצמית שפוגעת באיברים הפנימיים. אני ניסיתי עם הבריסטול, יצא לי לא כל כך יפה. אז מה! בסדר לי עם זה, זה לא נורא. ביום ראשון אני אוכל לקנות בריסטול חדש ולנסות שוב. ככה זה ברפואה משלימה. חייכו קצת, זה ישלים לכם את הרפואה.

Zhen Zhu San- אבקת פנינים.

ברפואה הסינית המסורתית, אבקת פנינים היא מרכיב המשמש לטיפול חיצוני ו/או פנימי, למחלות רבות, כבר כ 2500 שנה. השימוש הנפוץ באבקת הפנינים, הוא לשם תהליך של דטוקסיפיקציה בגוף, בעיקר במצבי רעילות בעור, כגון: פריחות מגרדות, פסוריאזיס, אקזמות וכד'. כמו כן משמשת להזנה, חידוש וריכוך העור, העלמת כתמים, העלאת הרמה האנרגטית במערכות הגוף, הרגעת הכבד, טיפול בדלקות גידים ושרירים, השפעה על מערכת העצבים ולכן להרגעת הנפש, ריפוי כוויות וחתכים בעור, אינסומניה, שיפור הראיה והורדת חום גבוה, כזה שאינו יורד עם תרופות. עם זאת, לשימוש הפנימי, עשויות להיות השלכות "לא סימפטיות", באם נעשה ללא אבחנה מדוייקת והדרכה של מטפל מקצועי, וכמובן, התאמת המינון המתאים למטופל. שבת מצויינת לכולם, שירי.

יקירי מה זה הפנינים האלה שיוצאות לך מהפה

האם אכלת מהאבקה או שמה הסנפתה מהדבק ??

אבקת פנינים

שלום רב, מזא אלפי שנים משתמשים בפנינים וב Mother of pearl ברפואה סינית. (( בסיניתZhen Zhu, Zhen zhe mu לפנינה הרבה סגולות ואנסה לפרט אותם בקצרה. 1. יש לפנינה תכונות שמשפרות חידוש תאי העור ולכן ישנם הרבה מוצרים מסין לטיפול בבעיות עור שמבוססות על הפנינה. הפנינה מכילה חומצות אמינו וכן מינרלים רבים כגון: סידן, מגנזיום, אבץ, נחושת ועוד שימוש קבוע בפנינה יכול לסייע- במניעת הופעת פגמים בעור, כגון כתמים, פצעים ופרונקלים; בהאטת קצב הזדקנות העור; בשמירת העור מפגעי הזמן והטבע. 2. בנוסף לטיפול בבעיות עור, הפנינה נכנסת ללב ולכבד ע"פ הרפואה הסינית, לכן יכולה להרגיע את הנפש, לעזור בבעיות שינה, דפיקות לב ועוד. אין זה אומר שהפנינה לבד יעשה את הדברים שציינתי לכל אחד. זה תלוי באבחנה מבדלת ובשילוב עם עוד צמחים להרכבת פורמולה. בנוגע לשאלתךעל מה שקיבלת מסין. אנני מכיר ספציפית את המוצר ולכן אני לא יכול לתת לך תשובה. מקווה שעזרתי לך נדב [email protected]

Deosette

New member
תודה לך ולשירי לפיד

סוף סוף תשובות ראויות ומכובדות. תודה:)

למעלה