אבקת חלבון סויה

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך

GHSI

New member
אבקת חלבון סויה

מה דעתכם על אבקת חלבון סויה?

GHSI

New member
מדוע?

יש עוד מישהו שמוכן להסביר לי מדוע זה חרא של חלבון?

DannyBoy19

New member
כן :)

אתה רוצה שאני אכנס להסבר על חומצות אמינו? בא רק נגיד שחלבון סויה הוא "נחות" יותר מחלבון מבשר ודגים בגלל מספר חומצות האמינו שבו אם זה אומר לך משהו.

GHSI

New member
אני דיברתי על אבקה

לא דיברתי כל חלבונים ממזון חי...דיברתי על אבקה האם יש אבקה של חלבון דגים....או חלבון שאפשר למצוא אותו בבשר...שמעתי רק על מי גבינה וסויה וכאלה...

tommythecat

New member
Not Correct

You are not correct. Soy proetin rates very high, right with meat and fish proteins. Yosi

אלי ו.

New member
אבקת חלבון סויה

למרות שחלבון סויה הוא חלבון מושלם הערך ביולוגי יחסית נמוך (אם אני זוכר נכון בסביבות ה 73 מול ביצה 100) ואחוז הספיגה שלו נמוך. (ז"א מכל 100 גרם חלבון יספגו 61 מול 94 מביצה) יש גם ענין של העלאת האסטרוגן שזה יופי לנשים, לגברים פחות. (נושא קצת שנוי במחלוקת) בקיצור, אם אתה לא צמחוני אני לא מבין מה היתרון על מקורות חלבון אחרים או אבקות אחרות.

tommythecat

New member
Soy

As a vegeterian, I find soy protein a worthy substitute to meat. Another benefit of using Soy protein, especially for meat eaters, is that it does not have cholesterol. Actually, it was proven to lower LDL levels, and this is beneficial for meat eaters who traditionally have higher cholesterol levels. Yosi

DannyBoy19

New member
Yosi

From the medical aspect you are correct but in this forum we are more concerened about it´s effeciency in regards with weight lifting nutrients. Soy protein is just not as good as the rest

למעלה