מתאמן בקלאב הוטל
לב אילת הוא המכון הכי מקצועי באילת והכי זול באילת יש שם מדריך שנקרא פליקס והוא מר דרום ומקום שני במר ישראל אני חושב אני לא בטוח ויש שם שורה ענקית ממש של משקולות חופשיים וכל ספה שהמציאו יש לו שם. אבל הליכונים שם שבורים ואין להם בולמים, אין סאונה וג´קוזי נורמליים, אין שם טלויזיות, מכונות שם על הפנים גם מבחינת מבחר וגם מבחינת תחזוקה. לא יודע מקום כזה מאפן אם הוא היה משקיע טיפה יותר אז הייתי הולך לשם אבל אני בקלאב הוטל יש שם מספיק משקולות חופשיים למה שאני צריך בנתיים ופעם אמרו לי שאם אני צריך משקולות יותר גדולות אזס לבקש והם יביאו וביקשתי והם הביאו גם משקולות יותר גדולות וגם עוד מתקן למתח ומקבילים. המדריכים שם מאפנים אבל בשביל זה יש את הפורום המבורך הזה ואת רמי ואלי. יש שם סאונות רטובה ויבשה וג´קוזי מושקע ומכונות של CYBEX מטופחות ומתוחזקות הליכונים מסודרים מבחר מכונות מוזיקה טלויזיות שקעים לאוזיות בכל מכשיר.אני יודע שגם אם נמאס לי להתאמן משקולות או נניח אני רוצה לנוח מאימוני משקולות אני בא לשבת בסאונות וגקוזי ללכת לבריכה של המלון יש הליכונים טובים יש קופונים למסעדות המלון למי שעושה מנוי בקיצור עולם אחר אחלה מכון מומלץ לכל האילתים.