אבקת חלבון טובה אבל...

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך

GHSI

New member
אבקת חלבון טובה אבל...

מישהו יכול להמליץ על אבקת חלבון שהיא גם טעימה ולא בטעם סיד?

shuki2

New member
אני יכול להמליץ על פרולאב

אני יכול להמליץ על אבקת חלבון מי גבינה של פרולאב טעם וניל.שמים כף מדידה אחת בבקבוק שיש לו פקק רחב לפחות כמו הכף מדידה ושאפשר לסגור אותו (לי יש את הבקבוק של ה1 ליטר של איזוסטאר שהוא מתאים בול).שמים את האבקת וממלאים 300 מ"ל חלב מועשר 0 או 1 אחוז שומן ואז שמים בסטופר בשעון 2 דקות סוגרים את הבקבוק ומתחילים לנער.אחרי 2 דקות מתקבל שייק סמיך מתוק וטעים בלי להוסיף כלום.אם אתה רוצה שים את זה בבלנדר עם חלב וכמה כפיות שוקו או עם בננות או פרות אחרים אבל אל תשכח הוא ממותק ויש בו יותר קלוריות והממתיק הוא אספרטיים שהוא לא בריא בכמויות גדולות.כמו כן אם תערבב עם פירות כך בחשבון שהקלוריות יעלו. הנה עכשיו אחרי שענית לך על מה ששאלת אני אמליץ לך כמו לכלכ אחד אחר לקחת את הסכום אותו התכוונת להשקיע באבקה לך איתו למכולת וקנה גבינות חלב ביצים טונה דגים ובשר.תהנה מזה הרבה יותר לא תהיה תלויט באבקה אלא באוכל רגיל תאמץ לך הרגלי אכילה נכונים וזה יוצא הרבה הרבה יותר זול.אתה לא מפתח גוף ולא אמור לשנות לך כמה זמן לוקח לחלבון להיספג וכמה חומצות אמינו יש שם.פשוט תאכל מהכל אבל במידה תאכל מאכלים דלי שומן גבינות חצי אחוז, חלב דל שומן מועשר, טונות במים.ברמת ההישגיות שאתה צריך אתה לא חייב אבקה.שאל את עצמך למה אתה רוצה אבקה ? כדי לתת לך הרגשה של מפתח גוף ? למה ? תתחיל לאכול נורמלי ותראה תוצאות בלי אבקה.

GHSI

New member
מקווה שזה באמת טעים אחי

ולא תמיד יש זמן אתה יודע עבודה וכאלה...אז קשה לאכול מסודר...

shuki2

New member
זה טעים סמוך עליי סתם לא הייתי אומר

ואם בכל זאת לא טעים לך אז תתחיל לעשות שייקים בבלנדר עם פירות. אני הייתי שותה את זה סתם עם חלב ולא כי הייתי צריך עוד חלבון אלא בגלל שהיה לי טעים.

shuki2

New member
300 שקל ל2 קילו או 250 לקילו מתקדם

300 שקל ל2 קילו של אבקת חלבון מי גבינה של פרולאב. 250 שקל לאבקת חלבון מי גבינה ADVANCED WHEY של פרולאב. אלו מחירים באילת.בכל אופן אל תשכח להתייעץ עם הרוקח ואל תשכח לבדוק תאריך תפוגה.חשוב מאוד.

shuki2

New member
מתאמן בקלאב הוטל

לב אילת הוא המכון הכי מקצועי באילת והכי זול באילת יש שם מדריך שנקרא פליקס והוא מר דרום ומקום שני במר ישראל אני חושב אני לא בטוח ויש שם שורה ענקית ממש של משקולות חופשיים וכל ספה שהמציאו יש לו שם. אבל הליכונים שם שבורים ואין להם בולמים, אין סאונה וג´קוזי נורמליים, אין שם טלויזיות, מכונות שם על הפנים גם מבחינת מבחר וגם מבחינת תחזוקה. לא יודע מקום כזה מאפן אם הוא היה משקיע טיפה יותר אז הייתי הולך לשם אבל אני בקלאב הוטל יש שם מספיק משקולות חופשיים למה שאני צריך בנתיים ופעם אמרו לי שאם אני צריך משקולות יותר גדולות אזס לבקש והם יביאו וביקשתי והם הביאו גם משקולות יותר גדולות וגם עוד מתקן למתח ומקבילים. המדריכים שם מאפנים אבל בשביל זה יש את הפורום המבורך הזה ואת רמי ואלי. יש שם סאונות רטובה ויבשה וג´קוזי מושקע ומכונות של CYBEX מטופחות ומתוחזקות הליכונים מסודרים מבחר מכונות מוזיקה טלויזיות שקעים לאוזיות בכל מכשיר.אני יודע שגם אם נמאס לי להתאמן משקולות או נניח אני רוצה לנוח מאימוני משקולות אני בא לשבת בסאונות וגקוזי ללכת לבריכה של המלון יש הליכונים טובים יש קופונים למסעדות המלון למי שעושה מנוי בקיצור עולם אחר אחלה מכון מומלץ לכל האילתים.

shuki2

New member
GHSI אתה אילתי ?

אם כן צור איתי קשר באיי סיק יו 41913967

למעלה