אבקת אהבה

אבקת אהבה

מחפשת "אבקת אהבה" משהו דומה ל"אבקת מרק". משהו ששמים ובצ'יק צ'ק מוכן ,חומר אינסטנט. סיימתי מערכת של שנה וחצי מורכבת , יפה וכל כך מלמדת. מרגישה מוכנה ופנויה לקשר חדש אך מוצאת שאין בי את הכוחות להתחיל מחדש, עוד פעם חיזורים , סיפוריי פוגי , כן לא ואולי , המתח , האנרגיות שבהתחלות. רוצה "אבקת אהבה" בצי'ק צ'ק. אני יודעת שאתם תגידו "ההתחלות , הריגשוים זה אחד החלקים היפים של הזוגיות" , אבל : בא לי להנות מהדברים הפשוטים והכי יפים של הזוגיות, הפצצות , הריגשוים , הלב הדופק .... חביב ,אבל ... רוצה "אבקת אהבה", משהו בשל , מוכן ותמיד טעים.

יערית

New member
אין אפשרות

לקבל גן של ורדים בלי להעקץ,בלי להיחתך פה ושם, בלי לנקש עשבים שוטים בגן או לקצץ את הקוצים שעל גבי הגיבעולים. ז"א-אין באהבה דבר כזה רק התחלה,ככל שאת מעמיקה בה היא נקראת אהבה,ככל שתסתכלי עליה מהצד ותרצי רק את הדברים המרגשים שבהתאהבות, לא תהיה לך אהבה. לא סתם בחרת בניק שלך,משקיפה
מי שמשקיף לא חש.

קטי30

New member
צ'טערת אחרי אתמול אני יודעת רק

מאיפה לוקחים אבקת קסם
אישית..... לא מאמינה בצ'יק צ'ק "מה שבא בקלות הולך בקלות" ו"החיפזון מהשטן
"
לאט לאטו אבל בטוח ובטח כשמדובר |ל| ב א ה ב ה
יום טוב לך והרבה אהבה

מצוטטת

New member
זה אתה...

שאצלך זה זורם בכפות יידיך
מצו'
זה זורם אצלי בוורידים

a n a t i 3 3

New member
"משהו דומה לאבקת מרק"

אבקת מרק באמת מוסיפה טעם טוב, אבל בלי העוף האמיתי, הירקות הטריים והתבלינים... זה עדיין לא מושלם. חשוב לבדוק טוב טוב אם אין באבקה חרקים מזיקים, את יודעת... לפעמים הם מתגנבים להם למרות שעל פניו נראה שהשקית סגורה. ולסיכום... לשיב לב לתאריך אחרון לשימוש, כי גם לאבקות מרק יש זמן שימוש נכון.

למעלה