אבקש לפרסם זאת

d a nn y

New member
אבקש לפרסם זאת

שלום! אולי פה מישהו יענה לי... עבדתי 3 שנים בחברה גדולה בתפקיד בתחום ניהול צי רכב. פוטרתי לפני כחודש (לפי בקשתי כי הורידו לי תנאים כמו רכב) ומייד התחלתי לחפש עבודה חדשה כי לא רציתי לחתום בלשכה וכל הסיפור הזה...מצאתי עבודה חדשה בתחום הרכב אך התחרטתי לאחר מס' ימים ועזבתי. ב 8/7 התחלתי את הרומן עם הלשכת עבודה פעם ראשונה הגעתי לשם לאחר שנים אני בן 32 ולא ידעתי בדיוק מה הולך שם.הגעתי לפקידה מסוימת שהיתה אמורה להסביר לי מה לעשות ואיך לגשת לביטוח לאומי ומה כל הפרוצנדורה...אך היא היתה מאוד עצבנית לא הסבירה לי כלום וראו עליה כאילו היא בכלל אין לה חשק לדבר איתי ולבסוף מי שהסביר לי מה לעשות בקשר לטפסים ביטוח לאומי וכל מה שמסביב זה מהמשפחה. היא אמרה לי "תבא ביום חמישי הבא" וזהו!!! אפילו לא ענתה לי ששאלתי אותה בקשר לקורסים!. טוב...היום הייתי שוב בלשכה בפעם השלישית על מנת להציג את עצמי ולפתע אותה פקידה עצבנית אמרה לי שעליי לצאת לעבוד במוסך בתחום חשמלאי רכב והדפיסה לי את הדף...הסברתי לה שאיני עבדתי בזה שנים וזה אינו התחום שלי כלל וכלל ואין כל טעם לשלוח אותי לעבודה מסוג זה!!! אך היא עשתה ממני צחוק ליד כל האנשים שם בקול מורם ובדברים שאינם קשורים בכלל כמו"כאן באים לעבוד לא הולכים לים" הרמתי עליה את קולי אפילו בקושי ומייד קראה למאבטח שיעמוד אחריי ועמדה על כך שאני אצא לעבוד כחשמלאי רכב למרות שזה אינו התחום שלי...(הייתי רשום בלשכה במקצוע חשמלאי רכב בעבר הרחוק...לכן היא התעקשה)אך היא המשיכה במשא של השפלות...היא אמרה לי שאם אני לא אלך לעבוד ב"מקצוע" היא תשלח אותי לניקיון...אמרתי לה שיש לי בעיה רפואית בברכיים ויש לי אישורים לכך וגם זה לא עניין אותה ובמשך השיחה שארכה כ 5 דקות היא רק השפילה אותי...ביקשתי את האחראית והיא ביקשה מהמאבטח ללוות אותי לחדרה! הגעתי לאחראית והיא דיברה אליי יפה מאוד והסבירה לי מה לעשות וביטלה לי במחשב את ה"מקצוע" והתקשרה אליה לאמר לה שתביא לי טופס לתת לאורטופד שלי שימלא...וזאת היא אפילו לא אמרה לי שיש כשאמרתי לה שיש לי בעיה בברכיים!!! היא אמרה לי "לך לביטוח לאומי" רק הטעתה אותי ולעומת זאת האחראית שלה אמרה לי שיש להם בלשכה טופס לכך ובחזירה אותי אליה שתביא לי אותו. טוב...האחראית שלה אמרה לי "יש לך שבוע להציג את המסמכים" והפקידה העצבנית אמרה לי "יש לך עד יום שני" נכנסתי ללחץ מפני שהאורטופד עובד רק ביום ה' בלבד!!! ולכן משם ממש בפוקס נכנסתי אלייו בין לבין. אם לא הייתי נכנס אלייו לא היו אישורים.ואני הסברתי לה גם את זה שאם לא יהיה לי תור אליו להיום אז מה לעשות? היא ענתה לי בזלזול ולא הבינה אפילו שזה בלתי אפשרי אך לבסוף הייתי אצלו. הלשכת עבודה היא בראשל"צ נורא נפגעתי מהיחס הנורא שלה היא חושבת שאני אחד מהילדים שבאים אליה צועקת מתווכחת סתם משפילה לא עונה על כלום מטעה ומריצה.הכל הבנתי לבד מה צריך לעשות כי היא לא מסבירה כלום. היא אחת כזו שמנסה לחפף כמה שיותר מהר ועובדת בראש שלה עם העקשנות שלה ואין לה מושג מה זה להקשיב ולהבין ולחסוך ... ובנוסף לכל זה מטעה בצורה מגעילה (כמו עם הטופס רפואי לאורטופד). אני יודע את כל המטרות של הלשכת עבודה אך אין כל קשר למקרה שלי בכלל ואני מאוד רוצה לדעת את דעתכם בנושא בשיא הרצינות ומה עליי לעשות לאחר כל ההשפלה הזו. אפילו תגידו לי לאן לשלוח את המכתב הזה שיתפרסם מצידי ואני רוצה שמיהו מהבכירים ביותר יידע מזה. בתודה מעומק ליבי-דני [email protected]

למעלה