אבקש את עזרתכם...

crazyred1911

New member
אבקש את עזרתכם...

או קיי, אז אני ממש אוהבת את המוזיקה של אלאניס, מכל בחינה שלה, החל מהמילים ועד למוזיקה המדהימה של כל שיר ושיר שלה. הכ"מ יש לי בעיה עם השיר ONE, אני מבינה משפטים מאוד מסוימים ומדהימים בשיר, וגם את כל המילים אבל פשוט לא מצליחה לחבר אותן יחד, ניסיתי להיעזר באחותי (שהיא ד"א דוברת אנגלית), אבל גם היא לא הצליחה להסבר לי, ומקראת תגובות בפורום הזה הבנתי שאנשים כן מבינים אותו ושאני מיוחדת שלא מבינה אותו... תוכלו לעזור לי?

Rוית

New member
במאמרי הפורום

היו שניסו להסביר את השיר
(חפש בכותרות שירים, ONE, נמצא לקראת הסוף) מי שמעוניין לפרט בלי קשר, שרשרו לפה
(כמו שאמרתי, בקרוב המאמרים יהיו יותר מסודרים ונוחים לחיפוש!)

Jagged chaos

New member
כן בכיף...

One שהוא אחד המטורפים שלה, שיר דיכאוני עם הרבה שפיטה ושנאה עצמית. אם את יודעת או לא, שיצא האלבום הראשון שלה והיא היתה בגג העולם - אלאניס נלחצה ונכנסה לסרטים מזה והיתה לה הדרדרות נפשית ופיזית. היא אומרת הרבה באלבום השני שלה כמה היא היתה מאחורי הרבה מסכות ונכנסה לתפקיד "הרוקרית הזועמת", כל ההצלחה הזאת הרחיקה אותה מהחברים, מהמשפחה וסינוורה אותה קצת, בשיר הזה היא נותנת ביקורת עצמית חריפה ומבקשת מחילה (מאלוהים\מהנפגעים\ממי שבא לך). I am the biggest hypocrite I've been undeniably jealous אני המתחסדת\צבועה הגדולה מכולם בלי ספקות הייתי קנאית I have been loud and pretentious I have been utterly threatened הייתי קולנית ופרטנשיסטית (שזה כאילו במילה אחת משהו כמו- אחד שמעמיד פנים שיש לו ממה להשתחצן + פתטי) הייתי לגמרי מאוימת (מההכל, מההצלחה, מהאהבה שקיבלה) I've gotten candy for my self-interest the sexy tradmill capitalist קיבלתי "סוכריה" על האנוכיות שלי הסוכריה? - העבודה הקפיטלסטית הסקסית החד גיוונית כלומר - סלבריטאי - עבודה חד גיוונית - הוא עובד ועובד, הוא מרוויח הון - ויש אנשים שלדעתם זה סקסי אנע' ערף.
Heaven forbid i be criticized Heaven forbid i be ignored "הבן פורביד" - "חס וחלילה באמת".. אמירה של ציניות גדולה, מן השקפה ילדותית ומעצבנת "אף אחד לא יעביר עליי ביקורת, אף אחד לא מסוגל לדחות אותי.. אני מלכת העולם..". (ועכשיו הסליחה\ההבנה) נצלתי לרעה את כוחותיי, סלחו לי אתה מתכוון שכולנו אחד? אחד? אחד? אחד? אחד? הרגשת עליונות מעל כולם, כולם שווים\כולם אחד בפני הבורא. דרך אגב, הניצול לרעה בכוחותייה עד היום אלאניס תורמת מעצמה בשביל לחפר על הטעות הזאת, שימו לב ב-8 צעדים ו-Offer. הייתי מחוץ להישג יד ובדלנית בדלן - אחד שדואג כל הזמן להיות מעל כולם ולהיות שונה. חס וחלילה ממוצעת (כל מה שממוצע אמור להביע) אני חייבת לפצות את ימי החולשה שלי משפט בעסה,
. עד היום היא מנסה ותורמת, ועכשיו גם על הזיכרון שהיא מדברת על זה גם ב- these R the thoughts. נילצתי את בדיעבד כוחותיי,סלחו לי- ה"בדיעבד" הזה כל כך חשוב, כי זה משנה את כל הזווית. לא היה לה בכלל כוחות, היא סתם היתה חזק בסרטים של מעמד וסטטוס. האם קראת לה מדהימה? שתינו לעולם לא נוכל להיות מדהימות ביחד! מטורף המשפט הזה, והולך בקטע של קנאה ורכושנות "השליטה שלי, ואני לא מתחלקת בה!" והנה המשפט הכי עוצמתי שאלאניס מוריסט כתבה לדעתי, ולוותר על המעמד שאני זכיתי בו בכוחות עצמי? כמו בריאה אגדית מופלאה\מוזרה של הטבע" תראי למעטה, יש שרשור "הלירקס הכי טובה", יש שם הסבר על הקטע. ובשתי משפטים איך אלאניס מתארת את "מעמד הסלבריטאי?" תמיד נראה טוב על הנייר תמיד נשמע טוב בתאוריה כנראה שלא הכל ורוד שמה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

pretentious = יומרני, לא?
*למטה. *שני משפטים. מצטערת, אני חייבת לתקן.XD

o0Invisible0o

New member
אה, כן והחוצפה!../images/Emo122.gif

חהחה..כמה לא מנומס מצידי. תודה על ההסבר אמיל!

Jagged chaos

New member
נו.. יומרני ועוד כמה...

י'עני יומרני בקטע של צועק לחוזקה.. ניסתי להיות עממי

למעלה