אבקש את חוות דעתכם...

Yuval Y

New member
../images/Emo24.gif

לחסום בגופי שירשורים... המממ... נשמע מעניין... אם ההודעות תהיינה מקושרות, ולקוראים יש סבלנות, אין בעיה
סטוצים וסקס אכן יכולים בשקט לעבור לפורומים אחרים, ולא נראה לי שיש כאן כאלה בעצם...
אכן, כתיבה על החיים, שיתוף בגובה העיניים, אלו דברים שמאוד עוזרים. הרי גם ההורים היו פעם ילדים, וגם חלקם חששו להיות כמו הוריהם... נראה לי שגם הודעות סמי הומופוביות יש להן מקום, כל עוד הן לא עוברות את גבול הטעם הטוב. יובל

Yuval Y

New member
אבקש את חוות דעתכם...

שנה חדשה הגיעה, הפורום כבן חודשיים... לפעמים נראה שהפורום קצת תקוע, וגם קיבלתי כמה הארות לגבי הפורום... ברצוני לשאול ולברר... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה דעתכם על התנהלות הפורום? אילו דיונים הייתם מעדיפים לקרוא? האם השילוב בין צעירים הומו/לסביות/בי/טרנס לבין ההורים מוצלח? האם כדאי להוסיף מנהל או מנהלת מקרב ההורים? האם כדאי שהפורום יהיה יותר בכיוון של תמיכה, או גם בכיוון החברתי? האם צריך להקפיד על שפה בוגרת ונאותה, או שיש מקום גם להשתובבות? האם זהו 'עוד פורום לילדים ומתלבטים'? האם הפתיחות מפחידה? אודה לכם על תשובותיכם.
יובל

sid2

New member
הי יובל ...ובוקר טוב לכולם ושנה טו

בה....האמת שאני חדש כאן בכל הקטע של הפורום והפורומים בכלל , עובד על מחשב כל היום אבל מעולם לא השתמשתי בו לשום מטרה מיוחדת כך שמבחינתי החוויה היא די חדשה . כמי שחדש היה לי קצת מוזר שבימים האחרונים היה כאן די שקט אפילו סיפרתי לבן זוגי שיחיה, הוא די ממוחשב . אקיצר לדעתי הפורום עוזר לאנשים רבים הורים וילדים כאלו שפעילים בו וכאלו שמציצים וסוגרים בבהלה . לדעתי השילוב בין הורים לילדים הוא שילוב מנצח , יש מקום לכולם וזה חשוב . אני יודע שאפשר לקבל כאן תמיכה כמו שגם אני קיבלתי ,יש הורים רבים שמשתתפים בפורום וכמו כן כאלו שמציצים בו , לא נראה לי שמתלבטים פונים לפורום מפני שלהם אין את סיפור ההורים בדר"כ בשלב הזה , והורים שמתלבטים על מניות ילדיהם לא נמצאים פה לרוב הם רחוקים מזה , אותי הפתיחות פותחת וממש לא מפחידה אני פתוח ומרגיש פתוח יותר כשיש הורים ואנשים מסביבי . השתובביות מבורכות מבחינתי אבל לדעתי כדאי לשמור על גבולות מסוימים בכדי שהורים חדשים לא יכנסו להלם ממה שקורה מסביבם .יחד עם זה צריך להתיחס לכל מקרה( בגופו ). יובל, לדעתי הפורום עונה על צפיותיו בל נישכח שזהו פורום של הורים של ... ומעבר לזה ניתן לעזור לאנשים להגיע אליו יש כאן מקום לעוד אנשים רבים . תבורך על פעילותך . ואם תצטרך עזרה אני כאן הבן של......... .אסי שנה טובה .

Yuval Y

New member
שנה [אזרחית] טובה ../images/Emo140.gif

מקסים לקרוא שבחרת בעיקר בפורום זה
גם לדעתי השילוב בין הצעירים לבין ההורים הוא שילוב מוצלח, ועדיין, ישנם הורים שמתלבטים ומגיעים לפורום. הפתיחות והאווירה הקלילה מסייעות גם לדעתי, וכך גם יש מקום גם לתמיכה וסיוע.
יובל

omadawn

New member
חוות דעתי (דעתי היא פרה..מוו ../images/Emo13.gif)

שלום יובל, ראשית שתדע, הפורום הזה לא ממש תקוע. יחסית לכמה פורומים אחרים - (שאינם עוסקים בסקס, החלפת פורנו, או במציאת בני זוג ללילה הקרוב) - הוא די פעיל. כמנהל פורום אחר (ב-ynet), אני נתקל לא מעט בתקופות שהפורום ממש שובק חיים. אבל אני יודע שרבים קוראים, גם אם הם לא מפרסמים הודעה. אולי זו עצלות, אולי חשש (אני אישית מכיר מישהו שממש פוחד לשלוח הודעות, ולא משנה כמה אני מנסה להסביר לו שאף אחד לא ידע שזה הוא..) ..ויש גם כמה שפשוט לא יודעים איך. כנראה שיש כאלה שהפתיחות מפחידה אותם מעט. הם מעולם לא נאלצו לדבר על כך בפומבי. לרוב זה עובר, לפעמים לא. יש פורומים רבים לתמיכה, אבל אין פורומים רבים לתמיכה בהורים. בזה אני חושב שהפורום ממלא את יעודו באופן מוצלח. אבל אל תצפה שהפורום יהיה פעיל 24 שעות ביממה. לא כולם גולשים כל היום, לרוב ההורים יש עבודה+עיסוקים+טרדות אחרים, וגם אלה שגולשים לפעמים מעדיפים לגלוש לשם הנאה, ולא לשם עיסוק בנושא. העיקר שיש כלי שאפשר להתבטא בו, והוא הפורום, והוא תמיד פתוח למשתמשים שזקוקים לו, בזמנים לא תמיד צפויים. בני, פורום גאווה, ynet.

שנה טובה ! ותמשיך כך !

אני מאלה שקוראים אך לא כותבים, אני לא יכול לתרום הרבה בקטע הזה כי אצלי המצב אבוד ואין לי כוחות להתמודד איתו. אבל יש הרבה שאצלם המצב הוא לא כזה ולכן חשוב שאנשים יכתבו וישפכו את ליבם. לפעמים די בכתיבה הזו כדי להקל קצת מהלחץ ולעזור בראיה מפוכחת של הדברים. אני סבור שהמקום הזה, שאמור לספק מקום להורים ובעצם לכל צד שקשה לו להתמודד עם הזהות המינית של הבן/בת/נכד/ה/שכן/ה , רצוי שיצור אווירה מספיק לאנשים הללו ע"מ שיחושו בנוח להתבטא ולחלוק עם כולם את לבטיהם או נסיונם. יש מספיק פורומים למתלבטים (זהות מינית), למשחקים (בנים בלבד) ודיונים חברתיים(גאווה וזוגיות גאה).

shdema

New member
שלום יובל!

חושבת שפורום זה הוא מקום חשוב, עוזר ותומך- הן להורים והן לילדים וכך לדעתי צריך להישאר, בזה יחודו... כאן, יש הזדמנות להורים כמוני לשמוע דעות אחרות, לקבל זוית ראיה אחרת, ואולי גם לעזור ולתמוך. אין לי מספיק נסיון וירטואלי כדי להביע דעתי על מידת ה"תקיעות"... לא הרגשתי כך, אני מגיעה לפורום כשמתאפשר לי, ובדרך כלל, כשאין לי מה להגיד- אני שותקת, ולומדת מאחרים... יתכן גם שקצב הכניסות של הורים לפורומים הוא (מה לעשות!) איטי יותר...!יובל, במעט הזמן שנחשפתי לפורום הזה, למדתי הרבה, וזה עוזר לי בחיים,,,! תבורך.

Yuval Y

New member
../images/Emo9.gif

בסוף עוד יגידו שהמצאתי את כל ההודעה הראשית, רק בשביל להעלות לי את הדימוי העצמי
[קיבלתי ביקורת לגבי ניהול הפורום, וכדרכי, החלטתי לבדוק את הדברים בשטח] אנסה בקרוב לראות מי מההורים יכול להשתלב בפורום, בין אם באופן קבוע, בין אם מדי פעם. אני מאמין באנשים, ומנסה להראות להם שהם מסוגלים. כמו שאני גם מאמין שאני מסוגל... הפורום עוזר גם לי בחיים, כמו שמדי פעם כתבתי בהודעות אישיות משלי... שמתי לב, ככל שהאדם מקבל את עצמו, כך אחרים מקבלים אותו... תבורכי
יובל

babushka

New member
ליובל היקר --קח את חוותי ../images/Emo8.gif

לדעתי- מגיע לך את כל הכבוד והקומפלימנטים = (ובעברית- מחמאות). כמנהל הפורום נראה שאתה מאוד טורח ומשתדל - והתוצאות - תאווה לעיניים. אני - מרוצה מצורתו , ומרגישה בנוח עם המשתתפים , ואני חושבת שיש לפורום הרבה קוראים - גם אם לא תמיד 'מפגינים נוכחות' . אתה שואל: - "אלו דיונים הייתם מעדיפים?" - לי אין 'העדפה'. בשבילי , כל רעיון שמציק ו'עומד על קצה הלשון' -ואינו עלול לפגוע במישהו אחר - טוב שייצא החוצה - ולא 'יכביד על הנשמה'. ואם מישהו אחר מוצא לנכון להגיב - מה טוב. ועוד אתה שואל: "האם השילוב בין צעירים ..... ובין הורים מוצלח ?" - לדעתי- כל שילוב שהוא בין צעירים ומבוגרים (לא אומר קשישים
) הוא 'סופר' מוצלח ! (אתה לא חושב ככה? ) גם ללא הניכור שבהבדלים בין 'פער הדורות' - יש לדור הצעיר (ההומו/לסבי) 'בעיות גישור' - שהפורום יכול לפתור (לדעתי לפחות). אתה מציע ושואל : "האם כדאי להוסיף מנהל/ת מקרב ההורים ? " לדעתי- אתה לא 'זקוק' לעזרה בניהול - אלא אם כן זה מכביד על זמנך ואתה מבקש זאת. "האם כדאי שהפורום יהיה יותר בכוון של תמיכה או גם בכיוון החברתי?" לדעתי - הפורום עדיין 'צעיר' רק בן חדשיים. - אני חושבת שבאופן 'טיבעי' הוא יהפוך בסופו של דבר גם ל'חברתי' - וביחד עם זאת - ימשיך 'בתמיכה' לחדשים, מפני שהוותיקים והמנוסים - תמיד יושיטו יד תומכת מתוך 'ניסיונם'. "האם צריך להקפיד על שפה בוגרת ונאותה, או שיש מקום גם להשתובבות?" ובכן- לדעתי כן + כן . מה הקשר "לשפה בוגרת" ול"השתובבות"?? - למה-מה ?? וכי מדוע ולמה כיצד ואיך- ניראה לך ש'הזקנים' לא יודעים שחוק- מהו??? החושב אתה- כי בקשישותם ובסניליותם - שכחו המבוגרים לצחוק מבדיחה? חה-חה ובהחלט לדעתי- צריך לשמור על 'פרופורציה' (=איזון) . יש לתת עת (זמן) לכל דבר . גם לבדיחה ולצון - וגם לרצינות ולכובד הראש. "האם זהו עוד פורום לילדים ומתלבטים? האם הפתיחות מפחידה "? לדעתי- נכון שהפורום נקרא "הורים לילדים גאים" - והשם הזה באמת 'מושך' את ההורים המתלבטים - כלומר גם אותי - כפי שהייתי כשנכנסתי לכאן לראשונה- לי לא מפריעים 'הילדים המתלבטים' - ההפך הוא הנכון . אני חושבת שזהו בהחלט גם המקום שלהם - אם הם מרגישים בנוח עם ההורים- זה בהחלט מחמיא לנו. הנה לך יובל היקר . ביקשת - ואני לא יודעת לדבר בקיצור נמרץ - ואינני כותבת בקצרנות (למגינת ליבם בודאי של המשתתפים). המשך להיות כפי שאתה יובל
ושתבורך במעשה ידיך.
שלך בבושקה- נחמה

Yuval Y

New member
במילה אחת - ../images/Emo24.gif

אני מוקסם כל פעם לקרוא את ההודעות שלך, בבושקה
אכן, הפורום צעיר, ואני גם בעד שילוב בין הורים לבין צעירים, כי סך הכל כולנו חיים יחד, או משהו בכיוון. אני רוצה באמת להקשיב ולעזור, ולשמוע דיעות של האנשים הכותבים בפורום, ולנסות לגשר בין ההורים לבין הילדים. אני האחרון שיחשוב שה'מבוגרים' איבדו את תמימות הדעת ואת ההומור, אם כי חלקם אולי חוששים להפגין זאת...
[ההורים שלי מודים בפה מלא שכשאחי היה צעיר הם שלחו אותו לישון כדי שיוכלו לשחק בלגו
] אני לא אשטח קבל עם ופורום את השתלשלות האירועים שהביאו לכתיבת ההודעה... מה שכן, אכן חשובה לי דעת הגולשים, או במילים פשוטות, את ושאר האנשים
יובל

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif אני יענה....

ההתנהלות של הפורום היא בסדר גמור
אמנם הפורום באמת קצת נתקע לפעמים, אבל... זה לא אומר כלום
דיונים
המממ... אין לי ממש העדפות... מה שיהיה זה טוב
השילוב בין צעירים והורים מוצלח לדעתי
הורים שהילדים שלהם יצאו מהארון בפניהם יכולים לעזור לילדים שגם חושבים לצאת מהארון בפני ההורים שלהם וכד'... מנהל/ת מקרב ההורים
רצוי לדעתי
כיוון הפורום - שיהיה משולב. גם תמיכה (כי זאת המטרה העיקרית שלו) אבל גם חברה (כדי שלא יהיה יבש מדיי)
שפה
תלוי מתי ולאיזה הודעה מגיבים... כמובן שבלי קללות אנד סטאף..
'עוד פורום לילדים מתבלבטים' זה לא
יש פה לא מעט ילדים שלא מתלבטים (me ועוד..) וגם לא מעט לא-ילדים... וכולם יכולים לעזור לאלה שמתלבטים אבל גם להשתלב בדברים אחרים... (קשה להסביר
) אותי באופן אישי הפתיחות לא מפחידה... אבל זה מאוד אינדיוידואלי - חלק נבהלים מזה וחלק לא... בגדול - הפורום מעולה

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצ"ש - כינוי חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פעם הייתי חמוד רק בשבילך (אבל אני כבר לא חמוד
)

למעלה