אבעאבועות רוח!!!

rainbow2003

New member
אבעאבועות רוח!!!

ככה רושמים את זה בכלל? בכל מקרה, אני עוד מעט בן 19 וקיבלתי את זה! עם כל החצקונים האדומים!!! כשהייתי ילד לא קיבלתי את הוירוס ולכן זה קורה לי בגיל מבוגר. אבל יש בעיה[!!] קודם כל, החצ'קונים המעצבנים נמצאים על הפנים ועוד יותר מעצבנים על הראש! אבל זה לא חצקונים רגילים, אלא כואבים!! כשאני נוגע בהם כואב לי מוות. הייתי אצל רופאת המשפחה שלי ועכשיו אני מורח מין משחה לבנה שכזאת על הפצעים אבל זה לא אמור להוריד אותם אלא רק להוריד את הגירוי. ואני גם לוקח עוד תרופה פעמיים ביום, שהיא נגד אלרגיות בעור. עכשיו הבעיה הכי גדולה שלי היא, שכשאני הולך לישון, ושאני שם את הראש על הכרית זה כואב!!!!!!!!!!!! אני לא מסוגל לישון ככה מרוב הכאבים!!! וגם... איך אני אומר למרוח את המשחה על הראש? הרי יש לי שם מלא שערות!!! איך אפשר להקל על הכאבים הארורים האלו??????!!!!!????? כי אני לא אצליח לישון ככה בחיים. אתמול ישנתי בקושי שעתיים (ושתבינו - זה היה ערב עצמאות - כל החברים שלי יצאו ואני נשארתי כמו חיית מחמד בבית!) אני לא יודע מה לעשות! האם יש עוד תרופה מסויימת שיכולה להקל על הכאבים של הפצעים או שפשוט אני אהיה חייב לא לישון למשך יותר מעשרה ימים?! אנא עזרו לי זה ממש ממש כואב לי ואני לא יכול יותר! תודה מראש אא... וגם... תוך כמה זמן זה אמור לעבור?

קובי כ

New member
תשובה

כפי שכתבה ריטוש, הכל עובר חביבי
אין הרבה יותר מעבר למה שציינת, רק חבל שלא ציינת את שמות התרופות אותן אתה לוקח. במיוחד לגבי הכדור נגד גרד עליו דיברת. יום יומיים והכל יעבור. אם זה לא עובר חזור אל הרופאה ובקש בדיקות נוספות. יכול להיות שאולי מדובר במחלה דמויית אבעבועות אך לא אבעבועות. רפואה שלמה,

למעלה