אבסינת' אמיתי

TomerZimmermann

New member
אבסינת' אמיתי

זה נכון שיש כמה מדינות בעולם שמוכרות אבסינת' אמיתי? איזה מדינות אלו? אמרו לי שבצרפת אפשר לקנות את זה, זה נכון? בהנחה וקניתי בקבוק אמיתי בחול, אין שום מניעה להביא אותו לארץ, נכון? והכי חשוב, איך אני יודע אם זה אבסינת' אמיתי, או סתם כמו מה שמוכרים בארץ? תודה רבה....

צ'כיה וצרפת בעיקר

הצרפתי נוטה יותר לטעם של אניס והצ'כי יותר מר. יש לי 2 אבסינט' צ'כים - אחד בעל שם ארוך שקשה לי לבטא, בקבוק ארוך וצבע המשקה ירוק זרחני,עישבי ומר מאד, לא למתחילים, 70% אלכוהול, תחולת חומר פעיל, תג'ורן - 10 מ"ג לליטר, המקסימום המותר לפי החוק ברוב העולם (למרות שאפשר להשיג גם עם יותר). בדרך כלל עוצמת המרירות של המשקה עולה עם כמות הת'גורן. השני אבסינט' היל - אחד הנמכרים בעולם, עדין יחסית לראשון בטעם, גם יותר קל לשתיה, הטעם יותר נוטה למנטה, 70% אלכוהול, כמות תג'ורן - 2 מ"ג לליטר, אם אתה שתיין אבסינט' מתחיל, אני ממליץ להתחיל עם הסוג הזה. לא היה לי בעיה להביא את האבסינט'ים - לא שאלו שאלות, לא נראה לי שהיו שואלים גם אם כמות התג'ורן היתה עולה על 10 מ"ג. אני מניח שאתה יודע על החומר הפעיל אבל אם לא, תג'ורן הוא חומר בעל השפעה דומה למריחואנה (או L.S.D?, לא זוכר) בכמויות גדולות לכן המשקה יצא מחוץ לחוק בהרבה ארצות וישנה את ההגבלה על כמות החומר הפעיל. בכל מקרב רוב הסיכויים שכמות האלכוהול תגמור אותך הרבה לפני שתרגיש את ה"השפעה הנוספת"...

amaretto

New member
מה השם של האבסינת' המר יותר מבינהם?

זה עם השם הארוך שקשה לבטא? יש סיכוי שחברים שלי יבקרו בפראג בקרוב. :)

אבסינת':

Staroplzenecky Absinth - למרות שהוא צ'כי קניתי אותו בלונדון, קשה למצוא אותו יחסית להיל שהוא דיי בכל מקום. הזהרה: הוא מאד מאד עישבי ומאד מאד מר, כדאי להוסיף קצת סוכר, אפילו ממולץ על ידי החברה.

amaretto

New member
תודה רבה :)

אני אוהב משקאות מרים. אני זוכר את הפעם הראשונה ששתיתי פרנה ברנקה. הברמן ניסה לשכנע אותי קשות שאולי כדאי לי להזמין משהו אחר במקום. :)

TheDUKE

New member
מריחואנה זה לא...

אגב ההשפעות נובעות מתוספת לענה. ואפשר לומר שזה יותר קרוב לLSD... (אל תשאלו איך אני יודע פשוט לא.)

למעלה