אבסינט'

TomerZimmermann

New member
אבסינט'

שלום לכם. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי וללמד אותי איך רצוי וכדאי לשתות אבסינט? תודה מראש.

MidNight Flame

New member
קח לך כתבה - תקרא ותשכיל בהנאה ../images/Emo13.gif

פעם בערך 1,000,000 שאני מעלה אותה אבל נו טוף

TomerZimmermann

New member
אז מה זה בעצם מה שאנחנו קונים?

אם לא מוכרים בארץ אבסינט אז מה זה כן? וזה באמת לא חוקי בכל העולם כמעט? אז בעצם הבקבוק שקיבלתי עכשיו מחבר הוא סתם איזשהו חיקוי מגעיל של אבסינט ובעצם כל מה שאני אקבל ממנו זה במקרה הטוב ביותר האנגאובר? ביאסתם אותי אבל טוב לדעת את האמת...

MidNight Flame

New member
מה שמוכרים בארץ זה חיקוי...

שמיוצר בצרפת אם אני לא טועה, בעל 60% אלכוהול ועולה בארץ כ140 שקל. אכן האבסינת' האמיתי לא נמכר ברוב העולם ומה שקיבלת זה לא בהכרח זבל! אין סיבה שתקבל הנגאובר אם תשתה נכון למרות שאני לא מוצא במשקה הנ"ל הנאה... אל תתבאס! זה סבבה לחבר'ה שרוצים לעשות קצת פוזה

MEIMIS

New member
"חיקוי"

זה לא חיקוי.... זה אבסינת' לכל דבר... הוא ירוק, הוא מגעיל, בעל אחוז אלכוהול גבוה... פעם אמרו לי... שאם זה טעים כמו ברווז.. נראה כמו ברווז... ומכוער כמו ברווז... אז זה ברווז... זה אבסינט שמינון הלענה שמרוכז בו הוא פחות מ2 אחוז או פחות מאחוז אחד.. בגלל שגילו שלענה גורם להזיות וכו'...אז הורידו את המינון.. אבל עדיין עושים את זה לפי שיטת האבסינת' המסורתי..

LaDjA

New member
בעיה קטנה...

יצא לי לטעום אבסינת' (או משהו שקורא לעצמו ככה) בצ'כיה, שם כידוע האבסינת' האמיתי הוא כן חוקי, ולכן חשבתי שזה האמיתי. הבעיה - הוא היה מתוק! מכל מה שקראתי עליו הוא אמור להיות מר (כמו בביטוי "מר כלענה") ואמורים למזוג אותו דרך קוביית סוכר, או להוסיף סוכר מומס, כדי שהוא ייאבד מהמרירות שלו לרמה שניתן יהיה להכניס את זה לפה. (אם היו מוסיפים עוד סוכר לדבר ששתיתי, זה היה הופך להיות מתוק מדי בשביל להכניס את זה לפה.)

בייביUE

New member
משהו שהיום ראיתי

הייתי אצל חבר בחנות וראיתי בקבוק של אבסנט שהיה רשום עליו 89.9% האם זהו אמיתי
אינני זוכר מהיכן קנה אותו (בארץ, בדיוטי פריי או בחו"ל).

MidNight Flame

New member
מה שאתה קונה זה...

החיקוי החוקי של זה שהוא 60% אלכוהול ולמיטב זיכרוני מיוצר בצרפת מה שקיבלת מחבר זה לא בהכרח זבל (140 שקל) אבל אבסינת' אמיתי זה לא... הנגאובר לא תקבל אם תשתה נכון למרות שאני לא מוצא כייף בלשתות את זה. ואל תתבעס! זה נחמד בשביל החבר'ה שרוצים לעשות קצת פוזה חח

למעלה