אבסורד ותקווה

א77

New member
אבסורד ותקווה

מוסלמי המאמין בדת מוחמד רוצה להשתתף בחגא נוצרית, את יום הולדתו של יש"ו מזרע ישראל. ולא זו אף זו. אותו מוסלמי [שהוגדר במשך שנים רבות כטירוריסט מפלצתי שחוקי מדינת ישראל קבעו עונשים חמורים למי שייפגש איתו] ביום הולדתו של אותו האיש יש"ו שכאילו מייצג דת אהבה ושלום, היפוך הטרוריזם. איזה סלט... היש בזה סמליות מסויימת? אוליי הרבה יותר מסמל אוליי תקווה שהרי את כל בלבול המוחין הזה. מנעו ברגע זה ונכון ליום זה היהודים שבארץ הקודש. איך היו אומרים פעם נציגי ה... כשהם היו בשלטון? העם בחר!!! דעת הרוב זה העם. אז אריק שרון שמנע בעד ערפאת מלצאת מראמללה לבית לחם, העם בחר בו. הוא מייצג את כל העם השוכן בציון, וכל העם מנע את הסלט הזה. העירוב שבין כל ה... בצפיה לישועה ולגאולה שלמה בקרוב בימינו אמן בקרוב שנשמע שופרו של משיח. ולתחושה זו צירפתי גלויה עתיקה. בעצם גלוייה ששימשה כשנה טובה, לפני קצת יותר ממאה שנה

סליחה שבעים ושבע,

אבל עם כל הערכתי הרבה אליך, אתה פשוט טועה. ממתי יהודים מתערבבים בעינייניהם של הגויים???? ממתי יהודים אמורים למנוע דברים מהסוג שאתה ציינת? על איזה יהודים שבארץ הקודש אתה בכלל מדבר???? על פורקי עול ומחללי שבת שמתיימרים לייצג את עם ישראל? באיזה כח בדיוק הם מנעו את ביקורו של עראפת? אולי בכח התורה?????? אני מאוד מתפלא עלייך שבעים ושבע, מכיוון שדווקא אתה כיהודי חרדי בני ברקי לא אמור לחשוב כך. לא עד כדי כך..... במיוחד כאב לי מה שכתבת שאריק שרון מייצג את כל העם השוכן בציון. איך יהודי שומר תורה ומצוות יכול בכלל לעלות על הדעת שאותו כופר ופורק עול ייצג את עם ישראל???!!!!!!!! האם לא התדרדרנו יותר מדי?????!!!!! האם לא נשקענו יותר מדי במדינת ישראל עד שאנחנו מסוגלים לומר על חילוני שהוא מייצג את העם???!!!!!! תחשוב על זה. ואגב, למה לא רואים אותך יותר ב*****?????:))))))))))

א77

New member
העיקר שהדגדוג שלי הצליח

וסוף סוך הנך מגיב ל א77. אתה זכור לי מאיזשהו מקום. אנסה לאמץ זכרוני

א77

New member
שמתי לב לשאלתך למה לא רואים אותי ב.

פשוט, א הייתי לאחרונה בחו"ל. ב ואלו שמתעניינים בי ואני מתעניין בם אנחנו מתכתבים בינינו. ג ובסך הכל כנראה שיש מקומות שיותר לרוחי ולרמתי. אל תסיק מדבריי לאיזו רמה כיוונתי. פשוט אני מחפש את הטוב לרוחי בכל מקום, אם מצאתי אז אינשאללה, ואם לא אז ביי. שם מיציתי כמדומני. אחר הארוחה מפנים את הכסא והשולחן, יש הרבה סועדים שיעברו במסעדה הזו, השאלה כמה יחזרו שוב. ואגב ממש בימים האחרונים שבתי ארצה

ר´ בינימין תהיה בשמחה:)))))))))))

לא התגעגת ל*****?????????????????????????? הפלאפון שלי מנותק כבר שבוע, אין ל אפשרות להתקשר, האמת היא שעדיין לא יצא לי לבקר מאז בבני ברק, אבל אני מקווה שהזמנתך עדיין עומדת במקומה הראשון :))))))))) אם אני יבוא, אז אני אביא עמי את ה"עמדין סידור" כמו שהבטחתי...:))))))) נתי יושן כאן שנת ישרים מבורכת, ואם אתה יודע, אז ש לו אח ש.... נו יודע??? אם אתה יכול תשלח לנו קצת תמונות ואנחנו נהיה בשמחה....
תבוא, תבוא ל******, יהיה נחמד לראות אותך שם, וגם הסבא מאוד ישמח.... נחון?????????
א גוטע נאכט, בתי נייטין יהודי לא ציוני....

א77

New member
רק אם תהיה אמין

ולא יהיו לך פליטות פה עליי ועל מעמדי. שלא תספר פה. מאד מת לראות את העמדין סידור. ראית לפי מה ששלחתי לך, באיזה סוג עולם אני חי. אני אוהב את הנוסלגיה הזו ובפרט היהודית המקורית. לפי היצירות. לפי האוסף ולפי הכל הכל.

העירוב של כל ה...

האם התכונת לעירוב של כל הדתות ? מה דעתך על המושג תודעה קולקטיבית = תודעת משיח? האם יתכן שילחמו בני אדם על אמונה ? האין זה מעט פרמיטיבי בעינך? ללא קשר להחלטה ביחס לערפאת , שבעני לא מייצג דבר וחצי דבר לא אמונה או חזון.

למעלה