אבסולוט

ruham

New member
אבסולוט

אבסולוט - קופא או לא קופא? בין שולחי התשובה הנכונה יוגרל פרס בסך 67 אגורות!

MEIMIS

New member
יש לאבסולוט אנטי פריז....

אבל הוא קופא ב-117 מעלות

marsala

New member
מיימיס אתה מפתיע אותי...

איזה אנטי פריז ואיזה נעליים??? מאיפה הקטע הזה ? כל משקה אלכוהולי קופא בטמפרטורה מסויימת, תלוי באחוז האלכוהול, כמות הסוכר שבו כמות הגליצרין וכו' אבל אנטי פריז? אף פעם! Mosh Marsala

MEIMIS

New member
ארררררררררררררררררר

מישהו פה רשם בפורום פעם.... אני חושב שאנשים פה מבינים לכן אני אומר ולא סתם בכל אופן היא קופאת ב-117

ruham

New member
אוקיי אז התשובה היא...

טוב אז ככה: אנטי פריז זהו לא מיתוס! אבל הוא בדרך כלל קיים רק במשקאות אלכוהוליים סוג ז'... זאת אומרת ברוב המשקאות תוצרת הארץ שמים אנטי פריז (למשל תשימו וודקה סטופקה במקפיא בקור של 118 מעלות למשך 24 שעות והיא לא תקפא!) משקאות תוצרת חוץ יקפאו הרבה הרבה יותר מהר ממשקאות תוצרת הארץ. אתם מוזמנים לבדוק... אני לא ידעתי את זה לפני שכמעט הפסדתי 2000 ש"ח...

סניפטר

New member
טוב מוכנים לתשובה

אבסולוט כן
קופאת וודקה אבסולוט פינלנדיה סמירנוף SKYY(האמריקאית) עוברות תהליך סינון רעלנים ברמה מאוד גבוהה שמתחיל בסינון הוודקה בלוחות פחם שסופח אליו את הרעלנים ואפילו מושרות בלוח נחושת או ברזל מסויים שאף הוא עושה את המלאכה . התוצאה אשר מתקבלת היא וודקה ברמה גבוהה ואיכותית שאין בה אנטי פריז רוצים לעשות ניסוי קחו את כל סוגי הוודקות (שיהיו 40%)שכתבתי הכניסו למקפיא ותראו איזה וודקה נישארה מיימית(נוזלית) ואייזה וודקה נהפכה לדמוי ג'ל נוזלי הניסוי בא להראות לאייזה וודקה עשו תהליך סינון יותר טוב וודקה שנעשתה ג'ל היא הגבוה יותר באיכותה אגב הוודקה המנצחת היא אבסולוט גם סקיי היא מעולה ואפשר לשתות ממנה לשוכרה ולהתעורר בבוקר ללא הנגאובר .

למעלה