אבנר האיכסה

אבנר האיכסה

את אבנר אני הכי שונא שמתם לב שיש לו קול כמו של הומו והוא גם מה זה מגעיל הלוואי שמאיה תשאר עם גידי לאבנר מגיע את סמדר

כן והנה הסבר.....

הצבע האדום זה הדם של רונה אחרי שסמדר תגמור איתה........ ושחור זה להלוויה של רונה

stardust15

New member
כן נכון../images/Emo45.gif

כן נכון
היא נראית ככה כמו איזה ערפד והלוואי שאבנר ימות(ולא רק הדמות שעומר גם) כל פעם שהוא פותח תפה שלו בא לי לתת לו סטירה שישתוק
וטוב שהם לא הגזימו גםספיר וגםמאיה נדלקות עליו
כן זה נראה ממש מציאותי...אפילו נמלה אוטיסטית לא תדלק על דפוק כזה וגם יש לו מן שרשרת מכוערת כזאת(מן איזשהו זבל על חוט שחור)הלוואי שזה יחנוק אותו

מה פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אדום ושחור הם צבעים חזקים ובולטים, שבאים להדגיש את הנוכחות של סמדר ואת העוצמה שלה (לא כדאי להתעסק איתה), ולא את הרוע שלה. סמדר בכלל לא רעה! פעם דיברנו על הצבעים שלה והנה השרשור.

ngngng

New member
קצת ביקורת מקצועית

בושה וחרפה שזו רמת המשחק של מי שמוגדר שם "שחקן" ובכלל יש לו אינטונציות של....? אגב שחקן שמכבד את עצמו לומד קצת את הדמות, רמת ההבנה במיחשוב שמפגין "המומחה" מלמדת שאין לו מושג ירוק בתוכן התפקיד. כדי להיראות משכנע במ"מ יותר יכול היה להיכנס לשעתיים לקורס מחשבים בעצמו ולא לדבר כאלו שטויות בסדרה.... אגב אם אין לו השפעה על התמליל אז אני מכוון דברי לתסריטאי ! בכל מקרה לאור ביצועים עומר דרלינג - אל תשורף את הקשרים בבאר באנגליה בטרם עת.

הסוד המרושע

הסוד הכי מרושע שלה עדיין לא התגלה שהיא רצחהבאכזריות את איריס המכנה האדום הוא הדם של איריס והשחור זה ההלוויה של מאיה שעוד מעט סמדר רוצה לחסל אותה איך אני שונאת את העגיל של אבנר עגיל איכסה

סמדר

סמדר גם הכי מכוערת שם היא כל כך מכוערת שאני לא אתפלא אם אין לה מראות בבית כי כולם נשברו מרב כיעור

למעלה