אבני בזלת

אבני בזלת

היי שני נשאלתי ולכן תהיתי על אבני הבזלת. נדמה לי שאנשים רבים נמשכים לאבנים אלה, אבל הן לא נכללות עם אבני החן. האם ידוע לך על אנרגיות שיש לאבני הבזלת או על חוויות של אנשים עם אנרגיות אבנים אלה? את מוזמנת לענות בעידן הדלי. אני מקווה שתהיי בחנות בבקרים השבוע, כי מתישהו אבקר אצלכם. תודה שלומי

stoneage

New member
הי שלומי, נחמד לשמוע ממך

היות והווצרותן של אבני הבזלת מהירה והיות ואין להן מבנה פנימי מסודר הן אינן שייכות לקטגוריות הקריסטלים ומבחינה "מדעית" אין להן יכולת העברת אנרגיות כמו לקריסטלים. הרי לקריסטלים יכולת השפעה עלינו הודות לאופן הווצרותן ולאבני הבזלת זה חסר. לכן, קשה לי להתייחס להן ברמה הזאת. ה"פער" בין קריסטלים לבזלת הוא בערך כמו בין בזלת ל"סתם אבנים". אומרים שבקריסטלים קיימת תודעה וזיכרון מאופן ההווצרות, מהסביבה וכו, לבזלת, שנוצרה מהר, אין את זה. השבוע, אני "מקורקעת" שלושה ימים הילדים בחופש (משום מה ימי החופש שלהם לא חופפים) וביומיים הנותרים אני עסוקה עם הספר. מקווה מאוד מאוד להגיע ביום שישי .

אני לא יודע אם זה נכון

אני גר בגולן ויש כאן קצת :) אבני בזלת ויש כאלו אבנים שממש מושכות אליהן ויש אבני בזלת שהן בנות מליוני שנים בגולן אפילו 50 מיליון שנה אז אולי ההיבצרות שלהן הוא קצר אבל יש להן ידע ויחול להיות שיש להן ידע עוד מהלבה כמו גילגול נשמות אולי?

למעלה