אבנית בקומקום מה עושים? האם אפשר לשים חומץ? או שרק מלח לימון עוזר..... תודה
נ נמר211 New member 13/2/09 #1 אבנית בקומקום מה עושים? האם אפשר לשים חומץ? או שרק מלח לימון עוזר..... תודה
A adigreen New member 13/2/09 #2 מבחינת האבנית אותו דבר. החומציות מפרקת את האבנית. רצוי לחמם את התמיסה כי זה מזרז את פעולת פירוק האבנית. אלעד
מבחינת האבנית אותו דבר. החומציות מפרקת את האבנית. רצוי לחמם את התמיסה כי זה מזרז את פעולת פירוק האבנית. אלעד
A adigreen New member 13/2/09 #4 חומץ ןמלח לימון מומס במים שניהם חומצה. אחרי השימוש שוטפים את הקומקום פעמיים שלוש. לא נשאר כל ריח אני באופן אישי משתמש במלח לימון. אלעד
חומץ ןמלח לימון מומס במים שניהם חומצה. אחרי השימוש שוטפים את הקומקום פעמיים שלוש. לא נשאר כל ריח אני באופן אישי משתמש במלח לימון. אלעד
ר רבקה1958 New member 14/2/09 #5 הורדת אבנית כדי להוריד אבנית אני מרתיחה מעט מים עם מעט חומץ ומעט מיץ לימון משומר ביחס של שליש כל אחד. לאחר שזה עומד כמה דקות אני שופכת את הנוזל ומרתיחה מים ושוב שופכת וזהו, זה מוכן לשימוש.
הורדת אבנית כדי להוריד אבנית אני מרתיחה מעט מים עם מעט חומץ ומעט מיץ לימון משומר ביחס של שליש כל אחד. לאחר שזה עומד כמה דקות אני שופכת את הנוזל ומרתיחה מים ושוב שופכת וזהו, זה מוכן לשימוש.