אבנים בכליות

אבנים בכליות

שלום לכולם, האם ידוע לכם מהם הגורמים להיווצרות של אבנים בכליות? מי שיודע בוודאות את המאכלים הגורמים, או את המאכלים המפוררים, אשמח לדעת. ידוע לי שאבנים הם סידניות, וידוע לי שקולה, תרד, תותים, גבינות, שוקולד וקפה שחור הם גורמים עיקריים להיווצרות אבנים בכליות האם יש מאכלים נוספים שיש להזהר מהם? תודה ושבוע טוב, טל כהן

hal767

New member
אבנים בכליות-הגורמים

1-אכן "מזונות" שונים קשורים להיווצרות הבעיה: כל המזונות שבאים מהחי, מזונות כבושים וחומץ, כל המשקאות המעוררים [קפה, תה ירוק, קקאו, קולה], אלכוהול, סוכר לבן, אוכל מטוגן, הפרזה בשימוש בשמנים למינייהם, מיעוט באכילת מזון חי לטובת הפרזה במזון מבושל ועוד. הבעיה אינה רק בגלל המזונות הנ"ל, אלא יכולה להיות קשורה גם לתוכנית תזונתית לא טובה ואי שמירה על צרופי מזון נכונים, המפרים את המאזן חומצה בסיס של הגוף. גם תרופות שונות ועשבי בר מסויימים קשורים לבעיה. תותים אינם גורמים להיווצרות הבעיה. הפתרון הטבעוני לבעיה היא התאמת תוכנית תזונתית למקרה.

ומה מפרק אבן קיימת?

ראשית תודה על ההסבר, שנית, הייתי מעוניין לדעת מה יכול לפרק את האבן (במידה וקיימת) תודה ושבוע טוב

0 אור 0

New member
יש אפשרות לפרק על ידי צמחי מרפא

פעולה כזו כמובן רק בהשגחה של מטפל מנוסה ומעקב של הרופא המטפל. אבל חשוב קודם כל לנסות את האופציה של שתיה מרובה - לפעמים, האבן תצא לבד גם ללא טיפול נוסף.

0 אור 0

New member
יש גם תערובות שמתאימים אישית

כי הן יותר חזקות, ואני לא מטפלת באמצעות צמחי מרפא, חוץ מדברים ממש בסיסיים. מה שידוע כמסייע במקרים רבים זה חליטת רוזמרין - אבל צריך להזהר כי הרוזמרין מעלה את לחץ הדם, ובמקרים רבים בעיות בכליות הולכות יד ביד עם לחץ דם גבוה.

hal767

New member
שינוי התוכנית התזונתית

משנה את הרכב הדם והתאים, או ליתר דיוק את הסביבה מבחינת חומצה ובסיס. בתנאים אלה האבן מתחילה להנמס. נוצר תהליך הפוך של התפוררות האבן, כשהגוף שוטף את החומר המתפרק דרך השתן החוצה.

זה ברור לי

אני מזכיר לכם שגם אני מטפל ואני מכיר צמחים סיניים ומערביים טוב מאוד, אני מכיר פורמולות וכו. השאלה היא - אם משהו מכיר פורמולה סינית או מערבית, צמחים מסויימים או דרך שיכול לתת לי כאן וכרגע בכדי לפתור את הבעיה? תודה ...

למעלה