אבניו קיו

Yentl

New member
אבניו קיו

לבקשת הקהל....תמונה.
 

Yentl

New member
נצל"ש

הוספתי כמה תמונות אישיות לגלריה של מאמא מיה- תמונות שלי מאחורי הקלעים בכל מיני הזדמנויות וכל מיני דברים שצילמתי שם.....תסתכלו, יש דברים חמודים.
 

h0des0n

New member
סליחה ../images/Emo35.gif

אממ...
אני מצטער על הבורות ... אבל... מישהו מוכן להסביר לי ... מה זו התמונה הזו
 

o C r A z Y o

New member
זה מהמחזמר אווניו קיו..

אחד הטובים שאני מכירה. שמציג בברודווי לפי מה שאני יודעת...
מישהו/י העלה לא מזמן תקציר על כל הדמויות שהיה ממש נחמד, אולי אני אמצא את זה.. בעיקרון זה פרודיה על "רחוב סומסום" עם שחקנים שמפעילים בובות, שמשחקים לצד אנשים אמיתיים. הם גרים בשכונה בניו יורק שקוראים לה "אווניו קיו" כמובן..
 

Yentl

New member
התקציר

זו אני העליתי אותו.
הנה הוא שוב: בעיקרון הסיפור מסגרת הוא על שכונה (אווניו קיו) שגרים בה כל מיני אנשים ובובות בשנות ה 20 וה-30 שלהם, ומתלבטים בקשר לחיים, עבודה, סקס, וחברים. אבל הם עושים את זה בצורה כל כך מיוחדת.... הדמויות הם: הבובות - קייט מונסטר - מורה מחליפה, רווקה, נואשת לחבר. פרינסטון - עכשיו סיים קולג', עובר לגור בשכונה ומתאהב בקייט. טרקי מונסטר - פרודיה מוצלחת במיוחד על קוקי מונסטר. יושב בבית ומסתכל על פורנו באינטרנט כל היום. רוד וניקי - שותפים לדירה (פרודיה על אריק ובנץ). רוד הוא רואה חשבון רפובליקני, לחוץ מאוד והומוסקסואל בארון. ניקי הוא בחור טוב ורגוע למרות שהוא מובטל. לוסי the slut (כן זה השם שלה) - זמרת בארים זולה עם מחשוף ענק שמנסה לפתות את כל הגברים. האנשים- בראייו - בן 32, מובטל ושמן, רצה להיות קומיקאי אבל לא הלך לו. כריסטמס איב - יפנית, מאורסת לבראיין, יש לה תואר בעבודה סוציאלית אבל אף אחד לא רוצה לבוא אליה כי היא מדברת מצחיק. גארי קולמן - פרודיה על השחקן השחור הנמוך מ"על טעם וריח" - (שחקנית מגלמת אותו). הוא האחראי בניין בבניין שכולם גרים בו וכל הזמן מתלונן על ההורים שלו שגנבו לו את הכסף. שמות של שירים הם: If you were gay(that would be okay) Everyone's a little bit racist You can be as loud as the hell you want(when you're making love The internet is for porn בקיצור.....קורע מצחוק.
 

netmaster1

New member
תוספת קטנה לתקציר

אוקי דבר ראשון קצת הסבר על השם של המחזמר, השכונה AVENUE Q מלאה בסמים זונות הומלסים ובקיצור השכונה הכי גרועה בניו יורק. והשם בא לצחוק על Avenue C שקיימת במציאות והיא באמת השכונה הכי גרועה בניו יורק. והנה כמה תוספות של שמות השירים: speacil for now schadenfrude the more you rov someone theres a fine fine line there is life outside your appertment fantesis come true it sucks to be me mix tape i wish i could go back to collage קיצור מחזמר ענק:)
 

o C r A z Y o

New member
It sucks to be me- שיר ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כנ"ל גם everyone's a little bit racist ואני ממש ממש אוהבת את השירים fantesies come true ו- fine, fine line ובכלל כל אחד ואחד מהשירים- גדול... זה המחזמר היחיד שרק שמעתי את השירים שלו וכבר התאהבתי, ואין בו שיר שאני פחות אוהבת..! מתה כבר לראות!!!
 

Yentl

New member
אה....

לא הייתי אומרת שהשכונה מלאה בסמים, זונות והומלסים. כן, היא בוודאי לא שכונה טובה, והיא בהחלט שכונת עוני, אבל היא לא הזוועה שאתה מתאר. וכדאי שתעשה spelling check לכמה מהשמות של השירים..
 

netmaster1

New member
זה כמובן הגזמה פראית לשכונה

וסליחה על הטעות בשמות של השירים כנראה לא שמתי לב
 

h0des0n

New member
אל תסקלו אותי באבנים אבל ......./images/Emo4.gif

לא נראה לכם קצת דפוק
מחזמר עם .....
ב-ו-ב-ו-ת
רק תסבירו לי את זה
 

o C r A z Y o

New member
אולי,

אם תואיל קודם כל להסביר את ההצהרה המפוצצת שלך...
למה דפוק? מי הגדיר מחזמר כמחזה עם שירים ודמויות שמגולמות ע"י אנשים?
 

Yentl

New member
לא אסקול אותך.....

אבל אנסה להסביר לך שזה בדיוק הקטע. זה מה שכל כך מבריק וחדשני במחזמר הזה. זוהי סאטירה, והשימוש בבובות הוא זה שנותן לה את הפאנץ' ליין. זו אחת ההצגות המצחיקות,השנונות והמרגשות ביותר שרצות עכשיו בברודווי. ועוד משהו על הבובות עצמן- אחרי כמה זמן אתה ממש שוכח שהן בובות ומתחיל להתייחס אליהן באמת - הן עשויות באופן מדהים ואנושי מאוד. כמישהי שראתה את זה על הבמה, פעמיים - לא רק שזה לא "דפוק", אלא זה גאוני.
 

Fairywitch

New member
גם אני לא אוהבת את הרעיון, אבל...

פשוט כי אני לא אוהבת תיאטרון בובות באופן כללי, בלי קשר למחזמר הזה...
 

Yentl

New member
תאמיני לי

זה כל כך לאתיאטרון בובות סטנדרטי.... אין לי מילים לתאר כמה זה מקסים, באמת. אבל -to each his own אני מניחה.
 
למעלה