אבן קיסר למטבח

ashachak

New member
אבן קיסר למטבח

אני מתכנן להתקין שיש של קיסר למטבח, בצבע בהיר (3141 אם אני לא טועה). גובה: 4 ס"מ. ראיתי אצל חברים שהמרווח בין 2 המשטחים בגובה (כל משטח 2 ס"מ) וגם בין המשטחים לאורך השיש מאוד בולטים ומכוערים. ממה זה נובע? האם ספק/מתקין טוב יותר יעשה עבודה טובה יותר או שככה זה יהיה? נראה לי גם שהצבע של החיבורים לא בדיוק מתאים לצבע של האבן. זה הגיוני? האם שיוף של השיש אמור לפתור את זה?

בגדול: זה מה יש...

היי בגדול זו הבעיה של כל החיבורים בכל המשטחים, גם בשייש טבעי. לגבי העובי אפשר לבקש שיעשו לך קאנט מודבק בחזית בחיתוך 45 מעלות ואז קו החיבור יהיה בדיוק בפינה ובעובי תראה חומר אחיד. זה יהיה יקר וצריך בעל מקצוע טוב. לגבי החיבורים בין הפלטות, באמת אין מה לעשות. הדבק שונה בצבע ובמרקם. אז או שמתרגלים או שמגזימים את החיבור!!! גם לי זה נורא הפריע ולכן בחיבור בין הפלטות של אבן חברון שמתי פסים של 3 ס"מ גרניט שחור. עשיתי את זה סימטרי משני צידי הכיור. לא נפוץ, כי השיישניקים מעדיפים תפר באמצע הכיור. אז מן הסתם שילמתי יותר אבל יצא נפלא. בהצלחה

מלי ש מ

New member
זה לא מה יש!!!!

סיגל הפעם אני לא מסכימה איתך. איש שיש טוב ידאג שהחיבורים יהיו בלתי נראים!!! ואם איש השיש אומר לך שזה בלתי אפשרי, תחליף אותו. גם בבית הקודם, וגם בבית הנוכחי יש לי אבן קיסר והחיבורים בלתי נראים.

abam

New member
תכנס לאולם של חברת ותראה אבן

קיסר בעשר גרגות מעל כל השאר המקומות יש להם c.n.c לחיתוך והעבודה מהממת

Bgates

New member
פרביטל

הגימור של השיש של פרביטל - מ ע ו ל ה בייחוד בהדבקה ובפינות המעוגלות. רק דבר אחד- להזהר ולהזמין אצלם רק את המשטח ולא חיפוי לקיר (מחיר)

לא להסכים זה דבר חיובי!

הי מלי! על דרך השלילה החמאת לי מאוד כשהוברר לי שעד עכשיו ממש הסכמת עם כל מה שאמרתי. תודה. לדעתי בחומרים שהמקרם שלהם אחיד כמו אבן קיסר עם האגרגטים הקטנים, חראו תמיד את החיבור. ההבדל הוא בעיני המתבונן. יש כאלו שכל מילימטר של קו החוצה את המשטח שלהם, ממש משגע אותם. (עבדתך הנאמנה...) נכון שתלוי בבעל מקצוע, אך אפילו הכי טוב שראיתי, רואים! באבן עם עורקים וגוונים וגוונים רבים או באבן קיסר עם האבנים הגדולות רואים פחות ואפשר להתרגל, אולי... אפשר גם לתכנן את המטבח כך שהחיבורים יהיו בשינויי הגובה (הכיריים צריכים להיות נמוכים יותר ממשטח העבודה כדי שאפשר יהיה להציץ בתוכן הסירים!!!)או בארונות השלמים (תנור בילט-אין או מקרר) ובברכת עוד אי הסכמות רבות, היו שלום

מקום לחיבור הפלטות

ראיתי אצל חברים שעשו את החיבור בין הפלטות בקצה הכיור, כלומר, הכיור הוא חלק מהחיבור ואז נשארים שני תפרים קטנים מפינת הכיור אל הקיר ומהפינה המקבילה של הכיור אל הקצה (היכן שעומדים). ממש לא רואים את התפר. ונכון שגם תלוי בצבע השיש. במספר 3141 רואים היטב הכל, גם החיבור הקטן והעדין ביותר, לדעתי יראו.

למעלה