אבן נייר ומספריים

אבן נייר ומספריים

קודם כל אני אפתח בזה שאני קוראת פה מידי פעם, פשוט לא ממש פעילה בפורום.... עכשיו למקרה שקרה לי בחנות שמוזכרת בכותרת- בתור שמיניסטית שעושה בגרות מעשית באומנות השנה (מחרתיים האמת) אני זקוקה לחומרי יצירה ובינהם דבקים מסוגים שונים. נסעתי עם אבא שלי לחנות, והמוכרת שם (שלא נראתה יותר גדולה ממני בהרבה) הייתה פשוט חוצפנית! היא היתה ממש לא נחמדה, התנהגה אליי כאילו אני מפריעה לה בכל שאלה שלי, וכששאלתי אם אפשר לשלם היא ממש הסתכלה עליי כאילו אני שאלתי אם אפשר לעשות מסיבת טראנס בחנות! מאוד לא יפה... לשם אני לא חוזרת!

spiky1

New member
קודם כל בהצלחה בבגרות

שנית, להכנס לפורום, לפתוח הודעה רק כדי להשמיץ חנות שלימה בגלל תקרית קטנה, נראה לי לא יפה. ומה גם שלא בטוח שנוכל לשמוע את הצד שכנגד... אני במקומך הייתי מנסה לפנות קודם כל למנהל/ת החנות להתלונן שם לפני שאני מעלה בפני כל העולם השמצה על חנות. ולמען הסר ספק, אין לי מושג ירוק איפה ומה ואיך החנות הזו.

חשבתי שהפורום נועד לא רק לדברים

טובים... שמותר גם לתת ביקורת, כמו שמותר לתת המלצות. לא סתם באתי "להשמיץ" בפני "כל העולם". כולה פורום של מודיעין, שידעו איזה יחס מקבלים בחנות הזו. לדעתי זה לגיטימי ביותר...

נילי08

New member
יש חדש בשילת!!!!

חנות קטנה ונחמדה מאוד!!!!!!!!! "לכל זמן ועט" חנות לכלי-כתיבה, אומנות, יצירה, ציוד משרדי, משחקים ברמה ועוד... מחירים נוחים מאוד!!! שירות ויחס חם מהרגיל באזורנו!!! מומלץ מאוד!!!

נילי08

New member
זה באזור שוק שילת...

אחרי הפשז' של שוק שילת, מול משתלת וונדי במתחם החניה הגדול, (בין "גריעין מודיעין" ל"קליבר" התקנות לרכב) נ.ב. ביקרתי שם השבוע ויש שם מבצעים גדולים!!!!!!!!!!! חבל מאוד לפספס!!!!!!

למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?

לוסטיטה

New member
מכירה את החנות

במרכז מרלז, המוכרת דווקא נחמדה, מי יודע גם למוכרים יש ימים רעים לפעמים. המקום נחמד ולא יקר בכלל, אז הנה תגובה מנגד.

SEA LIFE

New member
בהצלחה בבגרויות, אני מכירה את החנות

והיא צפופה מאוד..אני לא מוצאת שם כלום מרוב הבלגאן... בכל מקרה במקומך הייתי עושה אחרוה פנה וקונה בחנות אחרת יש המון חנויות במודיעין לחומרי יצירה ויחס אדיב .

א 1 א

New member
נכון בחלקו .../images/Emo7.gif

המקום קטן ומאוד עמוס.למוכרות יש לפעמם מצב רוח ולא תמיד מנדבות אינפורמציה.אני רגילה לחנויות בראשון שהמוכרות ממש היו מסבירות לי שלב, שלב.ומייעצות. ובמס' חנויות אפילו נותנים דפים עם הסברים שהם הכינו. פה ממש צריך לחלוב אותם אבל נראה לי באמת בגלל שבד"כ עמוס כי בדרך כלל הן נחמדות. שם.במודיעין.יש חנות במרכז מליבו למעלה ליד הקורה בקפה.יותר גדולה והרבה פחות עמוסה.לא יודעת לגבי המוכרות.מפעם פעמים שהייתי היו בסדר.הבנתי שיש חנות ענקית עם מבחר גדול בשילת אחרי רמי לוי בבנין לוטם.לא הייתי רק משמועות.

רחלילי

New member
נכון ובזמנו היתה שם מישהי מקסימה

שמאד עזרה, הסבירה, כמעט לימדה אותי טכניקה שלמה וכו' היה ממש כייף, מאז שהיא ילדה היא לא שם (הילד שלה מרוויח!)

מסכימה איתך

אני מבקרת באבן נייר ומספרים די הרבה כי זה קרוב לי לבית אבל המוכרת שם אנטיפטית ברמה שאי אפשר לתאר. בקושי עונה לשאלות לא מפנה ככמו שצריך בתוך החנות שדחוסה ומבולגנת. לרוב אני לא מוצאת שם הכל. תמיד יש רק חלק מהחומרים. ממליצה לך בחום על החנות בבית לוטם שנקראת מרכז היצירה אם אני לא טועה. זה למטה ליד שבלול (עגלול לשעבר). גדול, מרווח, מסודר וצוות שיודע את העבודה שלו גם מבחינת יחס וגם ידע ביצירה!

chukchuk 100

New member
מרכז היצירה....

דווקא שם- המוכרות לא מי יודע מה מקצועיות.... כבר יצא לי לשאול אותן שאלות בסיסיות על דברים מסוימים, המחירים נחמדים.ויש להם נטייה להסתכל לך על הידים ובתוך התיק (הצצה קטנה אך משמעותית- והמבין יבין)- ממש לא נעים. באבן נייר ומספרים יש מוכרת מדהימה ומקצועית לאללה- לא יודעת את שמה. המנהלת שושי- אני בטוחה שתשמח לשפר את הדברים- אם רק תדע עלהם...

שיחרורה

New member
מה????????../images/Emo24.gif

מה בכלל הנידון? על מה אתם מתכתבים ומתווכחים?! מניסיון:
"תלכו למקום אחד - שיש שם הכל!" "לכל זמן ועט" מחיר, שירות, איכות, אמינות ויחס חם ואדיב במיוחד!

כל כך מסביר כמה דברים הם יחסיים

מעולם לא נתקלתי ביחס לא נאות באבנייר ומספריים. החנות קטנה מאוד, צפופה מאוד, ועמוסה מאוד, ובכ"Z המוכרות משתדלות לעזור כמיטב יכולתן. אני מכירה שתיים, ויודעת שיש שלוש, השתיים האלה תמיד עזרו לי והיו נעימות אלי. אולי אתן מתייחסות אל השלישית שאני לא מכירה, אבל איכשהו קשה לי להאמין. את המוכרת הלא נחמדה של החנות שליד קורה בקפה, אני מכירה גם כן, והודות לה אני משתדלת להמנע מלהכנס לשם. הוא שאמרתי, הכל יחסי

chili3

New member
גם אני לא נכנסת יותר לחנות שליד

קורה בקפה. "מוכרת לא נחמדה" זו ממש מחמאה לגברת הזו.

למעלה