אבן מסתור ללטאות.

elekamit

New member
אבן מסתור ללטאות.

שלום! למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא אבן מסתור ללטאות?, אני מדבר על אבן כזאת שהיא נראית כמו חתך של אבן, מצמידים את האבן לזכוכית ואז כשהלטאה מתבאת אני בעצם יכול לראות אותה. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?, וכמה בערך זה עולה?

prhni30

New member
באחד מהחנויות של הג'ונגל - JUNGLE

יש סניפים באבן גבירול בתל אביב , בדיזנגוף סנטר בתל אביב, באשדוד, בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה וזה מה שאני מכיר . הטלפון שלהם הוא: 1700-50-30-60 . זה עולה בין 150 - 280 תלוי בגודל . יום נפלא, נתן שי

dreaming h

New member
רעיון אחר

מאחר ובעיני האבנים האלו יקרות למדי, השממית שלי נהנית ממסתור מעשה ידי. המסתור שלה עשוי מעיסת נייר תעשייתית ('דאס'), שאפשר ליצור בה כל צורה שרוצים, ואם רוצים מסתור חלול אז צריך לבנות אותו על משהו, לדוגמא, לצפות אבן או להניח עיתונים לתמיכה (רק לתקופת הייבוש). זו עיסה שמאוד נוחה לעבודה וניתן להשיג אותה בכל חנות יצירה. חבילה של קילו (אם איני טועה) לא עולה יותר משלושים שקלים, והיא מספיקה למסתור נאה. להשלמת המסתור, כשהוא יבש, מרחתי דבק פלסטי ופיזרתי חול ים. אגב, מעצבי הטרריומים בתצוגות, משתמשים לעיתים בקלקר. הם חותכים אותו על פי העיצוב המבוקש, משייפים, ומכסים בחול עם דבק. בקיצור, הרבה פחות כסף, ואפשר להתאים בדיוק לטרריום ולעיצוב שלו. עדיף בעיני.

gazon

New member
בעיסת נייר רגילה יש בעיה?

היא רעילה? זה יכול לפגוע בנחש? בואנה אחלה רעיון אם אין אם זה שום בעיה זה יהיה מעולה... אשמח לתשובות

dreaming h

New member
לא רעיל.

עיסת נייר רגילה קצת קשה יותר לעבודה, לטעמי. ודורשת הכנה מסורבלת. רק צריך להקפיד שזה מתייבש טוב.

למעלה