אבן כבדה נגולה...

למונצלו

New member
אבן כבדה נגולה...

אז אחרי שבוע של דום שתיקה, חרדה מתונה עד גבה גלית, חלומות מוטרפים ועוד כיד הדמיון הטובה נמסר לי מהמכון הגנטי שהכל תקין והתוצאות בדואר בדרכן אלי!!!
מישהי רק יכולה להסביר לי למה מיד אחר קבלת הבשורה הטובה התחילו לדגדג חששות אחרים ואני לא יכולה ממש להרגע? מה אי אפשר לחזור לעידן התמימות???? דלית

אשנתי

New member
חדשות נפלאות!

תכניסי את חוק 24 השעות לתוקף. אני עוד לא מצאתי דרך לחזור לעידן התמימות, אבל גיליתי שאפשר לעשות גיחות קצרות לשם (בעיקר בעזרת הדחקה מאסיבית ובעיקר אחרי בדיקה טובה). הרבה מנוחה, התרכזות בגוף - מה שנותן לו את ההזדמנות להפריש את ההורמונים האלה שעושים היי בהריון, גם עוזר - לפחות לכמה שעות... תמשיכי בטוב

חדשות מצויינות!!!!

שימשיך תקין וארוך
. בקשר להירגעות - אשנתי אמרה הכל. מצטרפת לכל מילה.

רונאסטל

New member
טפפפפפוווו ../images/Emo57.gif

אני שמתי לב שדווקא בימים בהם יש לי בדיקות/תוצאות (ועד כה כולן הסתיימו מצוין
), דווקא אחרי הבדיקה אני נוטה יותר לבכות, להיות עצבנית ולהיות חסרת סבלנות. אז לפחות שתדעי שאת בצד ה"נורמלי", אצלי כמובן הכל צריך להיות הפוך מהמצופה...

טיפוטף

New member
נהדר! ככה זה, קשה לעשות את המעבר

מחרדה מתוחה לשלווה מרוצה, עם הזמן תפנימי שזהו, 99.99999999999999% שהכל יהיה בסדר מעכשיו.

קנגה רו

New member
ברכות!!!!

וחוק ה 24 - כוחו יפה בתאוריה, הלכה למעשה? זה לא שיש סטוק ירדות וכל פעם מוחקים אחת מהרשימה עד לאפס... נהפוך הוא, זה על בסיס מקום פנוי ותוכנית של חבר מביא חבר. ברגע שנרגענו מבדיקה אחת מיד מתפנה מקום לעוד חרדה, חדשה עם כוח ורוח במפרשים והיא? לא באה לבד אף פעם.......

אמאדובה

New member
איזה כיף לקרוא את ההודעה הזו

שמחה שהאחים של האלעדים בפורום מפגינים הצטיינות בבדיקות
בטח שיש חששות אחרים, וזה רק טבעי שאחרי מתח כל כך גדול (ואובדן כל כך קשה) קשה להירגע ולהיות תמימים. אפשר רק לנסות...

Tנקר בל

New member
האבנים המתגלגלות

איזה יופי
מסתבר שיש כמה סוגי תגובה כאשר האבנים מתגלגלות - חלק - מרגישות בהיי שבועיים (אני למשל); חלק מרגישות בהיי יממה (חוק 24 של קנגה) וחלק מגיבות כמוך - תגובת דכאון, חרדה ו"מה עכשיו ישתבש
" החדשות הטובות הן שבסופו של דבר - המגיבות מכל הסוגים זוכות לתוצאות מתוקות במיוחד

מיליתו

New member
עידן התמימות

תמימות זה משהו שמאבדים מאוד בקלות ולא ממש ניתן לרכוש אותו בחזרה. תחושת הביטחון שמלווה לתמימות היא למעשה מדומה. מה שאנחנו צריכות לעשות זה ללמוד לחיות עם זה שכבר אין תמימות, ולתת לחרדה מקום מתאים (מעל הארון מאחורי כל המתנות שקיבלנו במשך השנים ואין לנו מה לעשות איתן). מדי פעם היא תיפול עלינו, החרדה, וצריך שוב לטפס ולהחזיר אותה למעלה.

אי אפשר לחזור לשם

אבל אפשר לפנטז על עידן התמימות, גם משהו. החששות שלך גם הן על בסיס גנטי (מתפוצת ולנייה) וכן זה דבר שכיח וטבעי. ככה זה. אבל מחשש לחשש ההריון יתקדם, וזה מה שחשוב.

למעלה