אבן ירדה מליבי

roeid

New member
אבן ירדה מליבי

שלום חברים,
אבן ירדה מליבי,האם אתם זוכרים על הסיפור צילום מרשם רפואי שלי?
היום התייעצתי עם עורך דין שמתעסק בעינינים פלילים שהיה גם חוקר משטרה לשעבר, וסיפרתי לו את הסיפור המלא , אמרתי לו שקיבלתי מרשם וצילמתי אותו בדיוק איך שהוא והלכתי לכמה בתי מרקחת פרטיים לממש את התרופה "פרקוסט"
השאלה הראשונה שהוא שאל ,האם שינתי משהו במרשם"
ואמרתי לו שאכן לא, אותו מרשם בדיוק רק צילמתי אותו והלכתי לקנות במחיר פרטי, אז הוא אמר לי שזאת לא עבירה פילילת והמשטרה לא מתעסקת בזאת{ הוא היה עובד חוקר במשטרה בעבר} וגם לא יוגש נגדי כתד אישום ואני יכול להיות רגוע , אם המרשם אמיתי ,ולא שונה בו דבר , ורק צולם כדי לקבל משהו בשביל רפואי אין בו שום דבר פיליל או מרמה
אךךך כמה אבן ירד מליבי
אבל לצערי אימי ואחותי לאחר שיספרתי להם את זה,הם עדיין גורמים לי לכעוס ולערער את ביטוחני,
חודש ימים אני יושן עם סיוטים בליליה ופחדשים ללא שינה מספר להם את זה ולא מביאים עינין במה שאני אומר להם

עצוב לי כמה שהמשפחה לא תומכת

אני בטוחה שהמשפחה שלך דואגת לך

אולי הם לא יודעים בדיוק איך לתמוך. בשביל זה יש עובדים סוציאליים ומטפלים מוסמכים. אני שמחה שנרגעת ואני בטוחה שהכל בסדר ואין לך מה לדאוג. לא זייפת
שום דבר ולא גנבת שום דבר. בסך הכל רצית קצת יותר כדורים ממה שמגיע לך ועל זה לא מכניסים אף אחד לכלא.
העיקר שתירגע ותכלכל את מעשיך בתבונה. חשוב שתמצא עבודה וככה פחות תחשוב על הכאבים ועל הכדורים. כמו שאמרתי לך, אתה צריך מטפל טוב שאם קצת השקעה כספית יעזור לך להתאושש ולחזור למסלול שלך.

roeid

New member
יכול להיות שהם לטובתי ודואגת

אבל הם לא עושים את שה בצורה נכונה לצערי
&nbsp

pynokyo

New member
אם המרשם על שמך - למה בכלל לחשוב שמדובר באיזושהי עבירה?

השאלה למה הלכת לכמה בתי מרקחת ?
פעם צילמתי מרשם רפואי - ורציתי לקנות בסופר פארם - הרוקח עשה לי בעיות, לא רצה למכור לי את התרופה בגלל שהמרשם היה מצולם.
על מה בדיוק המשפחה שלך כועסת? (האם קנית כמות גדולה יותר מהנדרש? )
אם אתה שלם לגבי קניית התרופה וקנית אותה למטרות רפואיות - תהיה שלם עם עצמך.
חיי משפחה לא תמיד קלים.
קבל חיבוק ניחומים

בסופו של דבר הם יתרצו - גם כעס שוכך בסופו של דבר.

roeid

New member
כי חשבתי פעם שזה לא חוקי לצלם מרשם רופא

ולקנות אותו בכמה בתי מרקחת ,
הרי מדובר לא בתרופה רגילה אלא "סם רפואי":
בשביל אנשים אחרים זה סמים מסוכניים, בשבילי זאת תרופה שמצילה אותי לשיכוך הכאבים
שמצאתי עליו פתרון בשנה האחרונה
&nbsp
ודרך אגב גם אני הלכתי עם המרשם מצולם לסופר פראם לקנות את התקופה והוא התחיל " לאיים עליי שיביא לי משטרה וידייח למשרד הביראות"
אבל מדבור פה ב2 מסכנות פחות יותר שיש לי עליו נקודת זכות
1. אני חולה כרוני במחלה קשה, שתרופה כזאת הרגיעה אותי פעם ויש לי אישור מרופאים-זה שהרופאים רשמו לי פעם בחודש רק לקנות אותם,זה לא אומר שאני אצטרך לחכות הרבה זמן אם הכדורים אוזלים,אז דאגתי לעצמי ,יש משפט שנאמר "אם אני לא אדאג לעצמי אף אחד לא אדאג לי,וזה מה שעשיתי דאגתי לי לבריאות שלי,כי לסמוך על רופאינו כהיום-זאת בעיה קשה שאי אפשר להתעלם ממנה
2. זה לשימוש רפואי בלבד ,יש כאלה שעושים ממנה מסחרה או לישמוש לא רפואי -ואני לרפואי בלבד
אז מה בסך הכל עשיתי, לקחתי מרשם צילמתי כמה עותקים נפרדים בלי לגעת בנוסח וקניתי באופן פרטי??אז במקום XXX כדורים,קניתי XZXZ כדורים,שאני לא אצטרך אבל תמיד יהיה בלי להתחנן ולבכות לרופאים שלא מוכנים לעזור
בנוגע למשפחה,אני מספר לאימי שאני חווה לילות קשיים ,עם סיוטים ובלי שינה,והיא מדברת איתי על על עבירות, מספר לה שעורך דין שהוא בעצמו היה חוקר במשטרה אמר לי שזאת לא עבירה ,והיא עוד טוענת שהם סתם אומרים בגלל כסף אם נצטרך אותם
&nbsp
היא בכלל לא מסתכלת או מדברת על מה שהבן שלה עובר בתקופה האחרונה-התירוצים שלה זה בגלל הכדורים-במקום להרגיע היא עוד מלחיצה
&nbsp
לשמחתי רבה אין כמו להתייעץ עם איש מקצוע, הרגיע אותי ואמר לי שהכל תקין -אם לא שינית כלום במרשם ,זאת לא עבירה
ושוב אני מודה לכם מאוד על התמיכה
ומקווה שיהיה לכולנו רק בריאות
&nbsp

pynokyo

New member
אם מדובר בסוג של סם והוא לשימוש עצמי על פי מרשם

ואם אתה לא סוחר בזה - לדעתי אין כאן שום עבירה.
אולי קצת לא תקין לעשות מספר צילומים ולרכוש בבת אחת כמות גדולה בכמה בתי מרקחת, אבל אם אתה משתמש בתרופה במינון שהרופא אישר - אז נראה לי שהכל בסדר.
לגבי אמא שלך - היא כנראה דואגת.
האם אין לך אפשרות לגור מחוץ לבית - במקום משלך?
&nbsp

roeid

New member
הלוואי והיה לי

אני חי מקצבת נכות -עקב מחלתי בסך 2000 ש"ח
לא עובד{עבדתי עד לפני שנה} וכבר התייאשתי מהתחום של שירות לקוחות
בננק אני שוקע עקב הוצאות והוראות קבע
&nbsp
הלוואי והיה לי והייתי עובר דירה /הייתי משכיר דירה בשותפות/לבד

pynokyo

New member
מאחלת לך רפואה שלמה

יכול להיות שלאמא שלך קשה באופן כללי - בגלל המצב שלך.
מקווה שלמרות המחלה תוכל למצוא עבודה ולהתפרנס בכבוד.

א ב י ב ן

New member
פיניקיו, הקטע הוא שכיום בתי המרקחת מרושתים, ואם הוא ניצל

מרשם, המרשם הזה מדווח כבלתי כשיר לרכישה חוזרת. אז לא משנה אם זה מקור או
שזה העתק. בית המרקחת לא ימכור בשנית את התרופה, אלא לאחר מועד ה"חסימה".
את הרוקח לא מעניין, האם החולה רוצה את התרופה לשימושו, או כדי להחזיקה כמלאי
רזרבי, או כדי למוכרה. החוק אוסר על כפל אספקה והרוקח מחויב לכך עפ"י חוק.

roeid

New member
כמה ד'ברים

א. לא הלכתי לאותו בית מרקחת -אלא לכמה בתי מרקחת{אין להם במחשב רשת משותפת שהם יודעים שניצלתי}
ב. זה חוקי ותקין לא שונה מילה ,הגה, במרשם לא זייפתי ואין על זה עבירה ועונש על זה
זה לא שבן אדם בריא ולקח את זה לשימוש לא רפואי
כחולה כרוני מגיע לי את הכדרוים,הרופא לא הבן אותי ולא דואג לי אז דאגתי לקצת יותר מדיי כדורים , ותאמינו לי זה רק לישמוש של כאבי במחלה
&nbsp
תהיו בני אדם לפני הכל לפני שאתם שופטים אנשים ותנסו להיכנס לנעליים שלי
&nbsp

צילום המרשם איננו חוקי

אם מדובר במרשם חד פעמי, הצילום ושימוש בצילום בעיקר, הם עבירה פלילית, בניגוד לחוק הרוקחים, הטיפול לא באמצעות המשטרה אלא משרד הבריאות.

אם מדובר במרשם רב פעמי, אין צורך לצלם, כיוון שלאחר קבלת התרופה מחזירים לך את המרשם.
כמובן שאפשר לפדות את המרשם רק כל תקופה מסויימת, ואז אין בזה שום עבירה.
כמובן שצילום מרשם מצביע על כוונה להונות.

roeid

New member
לאחר התייעצות עם אנשי מקצוע רבים

באופן חד משמעי שזה לא עבירה על החוק
כל עוד לא שונה מילה במרשם, אין זה קבלת דבר במרמה -
וכל זה זה סיבה לביראותית

מכירים את המשפט אם לא תדאג לעצמך, תאכל אתה,ככה אני הרגשתי,
כחולה קרהון במצב קשה מאוד,אף רופא אפילו לא רופא משפחה לא דאג לי והביא משכך כאבים שהרגיע אותי את העוצמת הכאבים האללו

ב. זה לא אותו בית מרקחת,זה בית מרקחת פרטי,ששולם מחיר פרטי ומלא ולא כמו קופת חולים

אז דאגתי לעצמי נכון,יותר נכון לביראות שלי , כי לי נמאס מהרופאים שדואגים לעצמם ולא לחולים,שהם לא בני אדם לפני הכל,
איך אמרו אנשי מקצוע? אם לא שונה מילה במרשם, מינון,חתימתה מזוייפית,,כמות ?? והכל מקורי אין על זה עבירה ואין זה עונשין,
וב. משרד הביראות מכיר בי כחולה כרוני שמשתמש במשכחי כאבים אלו ,
לכן לא נעשה שום דבר חמור ועובר חוק
{אגב לשלם 900 שקל על תרופה שמשרד הביריאות אישר לי לרמסייה שהם חושבים שזה יתן לי כל חודשיים זה כן מותר להם? כל חודשיים כחולה קרהון לא רק אני גם חולים במחלה כמוני משלמים 900 ש"ח כל רבעון לקופת חולים המטומטמת הזאת על תרופה שבכלל "בקושי נותנת רמיסיה"
וגם לאשר לי mri לא נותנים כדי לאבחן את המחלה לפני ניתוח לא נותנים,אז מה יקרה אם יש משכחי כאבים שבשבילי הם מצילים חיי ואני משלם להם גם זה יותר מדיי
אז לזה אני משלם גם כסב אבל רואה תוצאה ומקבל תוצאה יותר טובה
מאשר תרופה שהם כן מאשרים לי { תאמינו לי במשך 3-4 שנים המדינה עשתה עליי יותר מ-40000 ש"ח {לתרופה שהם כם מאשרים} ,בשם אינטביו
אז אני צילמתי מרשמים לתרופה שכן עוזרת לי במחלה,שכן נותנת לי רגיעה שמדינה לא מתחשבת בצרכיי ,שצריך להתחנן בפני רופא מטוטם שזה עוזר ומרגיע אותי ויוצא מהשיחה איתו מושפל וכועס,

אם אנחנו לא נעזור לעצמנו אף אחד לא יעזור לנו{מבחינת רפואית}
ואף בן אדם לא יכול להביא את המחלה כחולה קרהון,רק כחולה לחולה
אפילו לא רופאים שלמדו רפואה

אז אל תהיו לי שופטים ,רופאים וכו
תלמדו להיות קודם כל בני אדם לפני שאתם שופטים אחרים

א ב י ב ן

New member
אף אחד לא מנסה לשפוט אותך. יש תקנות לגבי אספקת תרופות ולא

אנו קבענו אותן.
בתי המרקחת מרושתים ביניהם, כן אם תודה בכך והן אם לא.
כולי תקווה שתגיע לרופא שיתחשב בצרכים שלך, ואז לא תהיה תלוי בהסכמתו של רוקח
לספק לך את התרופה.
וכן. אתה בהחלט זקוק לעזרה.

roeid

New member
אביבין יקר!

א. בתי מרקחת הם לא מרוששים,{זה בתי מרקחת פרטיים שאני משלם על תרופה שעוזרת לי במחיר פרטי ומלא במקום 22 ש"ח אני משלם 150 ש"ח לחודש
ב. זה לא בית מרקחת של קופה
ג. אני כבר מיואש מהרופאים ,מבתי חולים ,מתרופות
אז יש כדורים שהם נותנים לי מנוחה במהלך ההתקפים של המחלה
{אגב חולי סרטן משתמשים בזה באופן כרוני} ועוד באישור משרד הבריאות והרופאים בלי מגבלה
עזרה? לא
אבל מה שאני זקוק לבריאות
כמו שאמרתי אף בן אדם בריא לא יבין בן חולה קרהון כמוני
אלא רק חולה קרהון מבין חולה אחר בקרהון
אני לא מאחל לך את זה ולא אף אחד,
אבל אצלי המחלה מגיל 12 ,ואני סובל ממנה וזה רק מחמיר ועוד ממליצים לי על ניתוח!
אל תהיו לי שופטים ועובדי חוק תהיו קודם בני אדם!

רועי אני בטוחה שכולם מבינים אותך היטב

הדיון הוא בכלל על החוקיות של הצילום של המרשם. אף אחד לא שופט אותך
ואף אחד לא בא אליך בטענות. ההיפך, אנחנו רוצים לעזור כמיטב יכולתנו.
הבעיה היא היום שבתי המרקחת פועלים על פי אותה תוכנה ולכן אי אפשר לקבל את אותה התרופה אם לא עבר חודש ימים בין אספקה אחת לשניה.
יש מדינות ששם החוקים בכלל הרבה יותר נוקשים.
חברה שלי כמעט עצרו אותה בשדה התעופה של גיאורגיה כי מצאו אצלה כדורים נגד כאבים שהיא לוקחת כאן באופן חופשי TERMADEX ושם הם נחשבים לסמים והם עכבו אותה בשדה התעופה במשך 3 שעות עד שביקשה את נפשה למות מהחקירות שלהם.
אתה חייב להבין שגם אם אתה צודק אלף אחוז, עדיין המערכת פועלת על פי חוק כי אתה אמנם דואג לעצמך, אבל מערכת הבריאות דואגת לכלל האזרחים כדי שכדורים כאלה לא יסתובבו בשוק ויימכרו למכורים או יגיעו לידיים הלא נכונות.

roeid

New member
אבל עדין

לא עברתי על חוק וזה אני אומר לפי אנשי חוק ומקצוע

יש קישור באתר שאומר שזה חוקי אבל לא מפוקח שהוא מנהל רוקחות בישראל

ממליץ לכם לקרוא:http://www.pharmaline.co.il/168907\

אגב אנחנו בישראל ולא בגאורגיה
ועוד דבר, לא קיניתי את זה בבית מרקחת של הקופה אלא בכמה בתי מרקחת פרטים שאין להם את התוכנה
ואצלנו בישראל הם חוקיים {הכדורים}
ולי בנסוף יש רישיון רפואי להחזיק אותם כחולה כרוני
ושוב הכל חוקי אבהל חא מפוקח זה הכל
{לא שונה מילה,לא תאריך ולא חתימה} הכל במערכת תקין לחלוטין , כולה צילמתי וזאת לא עבירה ושוב לפי אנשי חוק ומקצוע ,
אם אנשי חוק אמרו כך אמי אתם סלחו לי השאלה שתגידו אחרת ????.!!!!!

roeid

New member
אגב תקרא את המשפט הזה

מתוך אתר של משרד הבריאות
&nbsp
8. כמות הצריכה היומית של התרופה הנרקוטית לא תעלה על הכמות המותרת המפורטת בטבלה
המצורפת(*),למעט יוצאים מן הכלל,כמפורט להלן:
א.חולים אונקולוגיים-פטורים מהגבלת מינון.
ב.חולים במחלה קשה אחרת-פטורים גם הם מהגבלת מינון. עדיין לא הגדירו במשרד הבריאות מהי
מחלה קשה אחרת. ניתן לרשום על גבי המרשם את האבחנה ולציין שהמטופל סובל מכאבים קשים או חזקים. {שאני מוגדר בצעיף כסעיף ב'}
&nbsp
וזה הקישור לאתר שלא תגיד שסתם רשמתי
&nbsp
http://webcache.googleusercontent.c...0605.doc?1453796034+&cd=3&hl=iw&ct=clnk&gl=il
&nbsp
&nbsp

למעלה