אבן בכיס המרה

• פותח הנושא saym
  • פורסם בתאריך

saym

New member
אבן בכיס המרה

אני בת 24, ויש לי אבן בכיס המרה. גילו לי אותה אחרי שעשו לי אולטרסאונד בטני, לאחר שהייתי מאושפזת בבית חולים בשל כאבים עזים מאד בבטן בצורה של חגורה בצד ימין. האבן היא "צפה בכיס המרה בחלקו הקדמי. מוקדים אקוגנים קטנים רבים בתוך כיס המרה" (ציטוט מהבדיקה). הפתרון היחידי שהציע לי הרופא הוא ניתוח, ואיני מעוניינת בכך. האם לרפואה הסינית יש פתרון לעניין? תודה רבה.

saym

New member
לא יודעת

זה רשום אולי בתמונות של האולטרסאונד? כי יש שם כל מיני מספרים.....

יאנו1

New member
יש טיפול

ברפואה הסינית יש טיפול מאוד מוצלח להוצאת אבנים מכיס מרה. אינני זוכר איך מבצעים אותו אבל מנהלת הפורום כתבה משהו על זה פעם והיא תוכל לעזור. למיטב זכרוני יש גם איזו התוויה או תנאי לטיפול בהקשר לגודל האבן וזאת הסיבה ששאלתי. מה המספרים שרשומים אצלך בתמונות של האולטרסאונד?

saym

New member
תודהרבה...

בכל תמונה של אולטרסאונד בצד ימין למעלה כתוב: FR# 101 11.5CM וכדומה (כל פעם מספרים אחרים מופיעים). ניסיתי לעשות חיפוש לטיפול אך לא מצאתי כלום, האם תוכל לקשר לי לינק לטיפול? תודה...

מאיר72

New member
המספר שמןפיע לך זה מספר התמונה

11.5 CM נראה לי קצת גדול מידי לאבן (זה נראה יותר כמו סלע). יש פורמולות צמחי מרפא לבעיה זו, רק חשוב לעבור אבחון קופ על מנת לתת את הטיפול הנכון והמתאים לך. רפואה שלמה וחג שמח.

טיפול להוצאת אבן מכיס מרה.

קיים טיפול להוצאת אבנים מכיס מרה ברפואה סינית. מדובר בטיפול קצר, הכולל טיפול אחד או שניים בדיקור והנחיית המטופל בדברים שעליו לבצע בבית. הטיפול אינו ממיס את האבן אלא מעודד תנועה פריסטלטית חזקה בכיס המרה וגורם להתרחבות של צינור המרה וכן, ריכוך ושימון דופן הצינור בעזרת התזונה המיוחדת, שעל המטופל לצרוך במהלך 24 שעות קודם לטיפול, כל אלה, מאפשרים מעבר של האבן בצינורית ויציאה דרך הצואה. הצלחת הטיפול עומדת על 70% כך שמאוד מומלץ לנסות. אם לאחר הטיפול האבן לא תצא, ניתן להתחיל טיפול להמסת האבן, ריכוך והגברת פריסטאלטיקה של צינור המרה, ע"י שימוש בפורמולת צמחים. ו.. כן, המספר 11.5 הוא גם להבנתי לא ציון של גודל האבן. כל טוב. שירי.

למעלה