אבל

happytrails

New member
אבל

זה ממש לא כיף להיות רווקה הרבה זמן לי אישית כבר די נמאס מה איתכם?

nufar1983

New member
כמה זמן את רווקה?

אני רווקה שבועיים וחצי
אבל החלטתי שאני חייבת ללמוד להיות רווקה, לבד לבד! היה לי קשר שנה וחצי, חודש הייתי לבד, ואז עוד קשר של שלוש וחצי שנים. משמע, אני כבר 5 שנים לא יודעת מה זה לחשוב לבד ולא בשניים. לפעמים טוב להיות רווק - כן, אני יודעת אני מנסה לשכנע את עצמי
יאללה המשך ערב מקסים... נופר

happytrails

New member
../images/Emo23.gifאוו יותר מידי

אבל כי גם עשיתי החלטה שאני לא מבזבזת זמן על מה שלא נראה לי זה יש טוב בלהיות לבד וצריך ללמוד לעשות את זה לפני שנכנסים לביחד כי גם בביחד זה תמיד אתה עם עצמך והבן זוג עם העניינים שלו אבל יש את הביחד שכשהוא נכון באמת הוא רק מוסיף ולא גורע( במובן השלילי של המילה )מהלבד של כל אחד .. הלוואי על כולנו ...

nufar1983

New member
דקויות דקויות

עזוב אותך מהתקטננות
לטעמי, רווקה זה לא רק בטייטל זה בהרגשה... וההרגשה שלי כרגע היא של רווקה בריבוע

daniel771

New member
אם את מרגישה כך שיבושם לך

אני חושב שאתם טועים ומטעים.....

Betterfly

New member
לדעתי לא טועים ולא מטעים

כשאומרים ש"רווק זה רק עד החתונה", כמו שאת אומרת, זה נותן תחושה שאתה חופשי כמו פרפר עד שכובלים אותך וגם שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. הם, לעומת זאת, מציעים שכל זוגיות מביאה עמה את המחויבות שלה, הטבעת זה עניין טכני.

החלטה נבונה.../images/Emo45.gif

כשאת לבד יש לך הזדמנות להתפתח לכיוונים אחרים שהביחד לפעמים מונע. :)

rcp4life

New member
זה נכון... אבל

באופן טבעי אף אחד לא רוצה להיות או להישאר רווק (בגדול)... אבל גם לתקופת הרווקות יש יתרון זה זמן טוב להכיר אנשים חדשים, להשקיע קצת בעצמך, לשים את עצמך במרכז ולא לחשוב על אף אחד אחר... נכון שלבד זה לרוב קשה יותר ותמיד כדאי שיהיה מישהו שם איתך אבל זה יגיע ובינתיים נטפל בעצמינו קצת... (יחזור הבטחון שלנו ונמצא מישהו חדש) תחשבו על זה...

daniel771

New member
אני לא חושב שזה יגיע ויש הרבה רווקי

ם שהם לא יתחתנו.

נרקי

New member
כן זה מתחיל להמאס גם עליי../images/Emo4.gif

אבל יהיה טוב עוד מישהו יצטרך לחטוף אותי מתישהו <וטוב שעה אחת קודם
אז יאלללללללללללללה!>

nufar1983

New member
אולי, במקום שיחטפו אותך...

תחטפי את מי שנראה לך פוטנציאלי?

מותר לי

New member
לא חושבת על זה כל כך ../images/Emo9.gif

כשאני במערכת יחסים וכשאני לא... אני משתדלת כמה שאפשר להנות מהמציאות שבה אני נמצאת! וגיליתי שיש הרבה פלוסים ומינוסים... כשאני לבד אני חופשיה לעצמי, לא דופקת חשבון לאף אחד... אבל אין לי את מי לאהוב (אהה, את החתולה
), אין לי מה לצפות כשאני מגיעה לבית, אין את מי להפתיע... וכשאני במערכת יחסים יש עוד מישהו שצריך להתחשב בו, עוד מישהו לחשוב עליו, לא יכולה לעשות מה שבראש שלי מצד שני... כיף לחזור הביתה ולדעת שיש מישהו שאוהב אותי... מסובך

למעלה