אבל עראפת אמר לי שפוצצו 17 מבנים

שרוף

New member
אבל עראפת אמר לי שפוצצו 17 מבנים

הסתכלו חברי הקבינט הבטחוני במבוכה אל הקרקע כאילו ומחפשים שם בין חריצי הרצפה את המפלט מהמבוכה שאחזה בהם. והרמטכל הביט לשמיים ספק כפיו לקח אויר והסביר לפרס שפוצצו רק שלושה מבנים שסיכנו את חיילי צה"ל. לאחר מכן פרס קצת התעייף ואז המזכיר שלו הציע לו ללכת לנוח ופרס יצא מן הישיבה עוד בטרם הסתיימה. ואז הסבא החביב והטומטום קצת התחיל ללכלך על פרס.

עראפת אמר

אתה חושב ששמעון מאמין לעראפת ? שמעון יודע בדיוק מי זה עראפת אבל הוא גם יודע מי זה שרון

שרוף

New member
אתה לא צודק!!

אם פרס יודע מי הוא שרון מדוע הלך איתו לממשלת אחדות? מה לפרס מותר להיות נביא? מותר לו לעשות מהלכים שאינם תואמים את תוצאות הבחירות האחרונות? יש גבול לחוצפה של האדם הזה. העם לא רצה אותו ואת המזרח התיכון החדש שלו באיזה זכות הוא נדחף פנימה. אם היה דמוקרט אמיתי היה הולך הביתה ולא מעניש אותנו בנוכחות שלו בשלטון. קח לדוגמה את ביילין פסיכופט אמיתי אבל דמוקרט אמיתי. אמר אחרי הבחירות לא לאחדות. אמר במפורש העם רצה את שרון תנו לשרון לנהל המדינה. מה שחשוב בהודעה שלי זה לא שרון או פרס מה שחשוב זה מה שהדרג המדיני עושה לצבא. ממשלות החסות של הסי אי איי גמרו על הצבא וחיסלו את כוח ההרתעה שלו ושל מדינת ישראל. זה מה שחשוב.

רלוונטי

New member
פסיכופט......דמוקרט.....

ממשלות החסות של הסי אי איי....? תואמים את התוצאות...? אתה התחלקת לגמרי!!! ובדרך יורה ים של שטויות...תחזור לסוודר.

שרוף

New member
אתה מזכיר לי את הבדיחה על שני

הפסיכים שברחו ממוסד סגור. אחרי שעברו את כל הגדרות אומר אחד לשני רגע קר לי אני חוזר להביא סוודר אומר לו השני השתגעת? טוב תביא גם לי.

למעלה