אבל מי סופר?
A Arnon Ayal New member 5/11/17 #5 אני לא פסיכי כמוך אני לא מאלו ששמים קאונטר על המסך עד לחופשה - מה פתאום?! אז מה עם במיקרה אני יודע שיש 95 ימים, 11 שעות, 38 דקות ו 17 שניות עד הנחיתה? וכבר חצי שעה שלמה לא בדקתי את המצלמה בצרביניה. אני בסדר - לא כמו אחרים פה.
אני לא פסיכי כמוך אני לא מאלו ששמים קאונטר על המסך עד לחופשה - מה פתאום?! אז מה עם במיקרה אני יודע שיש 95 ימים, 11 שעות, 38 דקות ו 17 שניות עד הנחיתה? וכבר חצי שעה שלמה לא בדקתי את המצלמה בצרביניה. אני בסדר - לא כמו אחרים פה.
א איל שחר New member 5/11/17 #6 אכן, אתה מהיציבים. אני, בפעם האחרונה נעצתי בקרקע סרגל מול המצלמה והחל מאוגוסט אני בוהה במצלמות ומחכה לסנטימטרים, שיצטברו. אבל מה, אני רגוע לחלוטין (מיד לאחר הזריקה, אחת לשעתיים)
אכן, אתה מהיציבים. אני, בפעם האחרונה נעצתי בקרקע סרגל מול המצלמה והחל מאוגוסט אני בוהה במצלמות ומחכה לסנטימטרים, שיצטברו. אבל מה, אני רגוע לחלוטין (מיד לאחר הזריקה, אחת לשעתיים)
E eitaniz New member 6/11/17 #9 אפרופו מצלמות: אנדורה כבר לבנה אבל מי בודק? הרי יש עוד מלא זמן עד פברואר...
K kubeb2112 New member 9/11/17 #10 אני הרבה יותר גרוע ממך... למעוניינים (ומזוכיסטים) זה דרך אתר timeanddate.com