אבל מה עם התבנית???

אבל מה עם התבנית???

הוא שוב פעם לא החזיר לנעמה את התבנית...אני מקווה שזה לא יהיה בשבילהם תירוץ להפגש שוב... עוד פרק מוזר מבית היוצר של הטיפול של נעמה
לפחות הסוף היה טוב...

איזה קטע

שלחנו אחד לשני שאלה על אותו דבר... התשובה: כי אני שונאת שהם ביחד, זה מוזר ולפי דעתי גרוע לשניהם. כל אחד מהם נמשך לקשר הזה שלא מן הסיבות הנכונות. וזה מדרדר את הסדרה למשהו קצת טלנובלי ולא מציאותי (או שזו משאלת לב שלי שדברים כאלו לא יקרו במציאות). לפי דעתי,בסוף הפרק נעמה הבינה סופסוף מה עומד מאחורי הקשר (ראובן משחזר את מה שחווה כילד?) ושזה לא קשר טבעי. אני חושבת שגם לראובן מתחיל ליפול האסימון.

גKיה

New member
התבנית

בשביל מה הוא הכין אותה באוטו שלו? כנראה שגם הוא חשב (לא מספיק חשב) שהם יסעו יחד ובסוף התחרט. או משהו כזה? גם הוא היה מבולבל אבל בסוף ההחלטה שלו נפלה יפה.

סוף טוב?!

באמת היה מוזר, גם ההתנהגות של ראובן הייתה מוזרה, מה הוא חשב שלסוע איתו אז זה לפניו באוטו?! בכלל כל השתלשלות האירועים, מצד אחד הוא אומר לגילה שהוא לא מפסיק לחשוב עליה, הוא כמעט בוכה כשהוא אומר כמה הוא אוהב אותה, אבל הוא לא מראה לה את זה , להפך מתנהג אליה מוזר לחלוטין. מה קורה פה?!

לפי דעתי, הוא תכנן לנסוע איתה

ואז יעל הודיעה לו בטלפון שהוא צריך לקחת את רונה או להביא לה משהו (בגלל זה הוא אמר לנעמה שהוא צריך לעבור דרך הבי"ס). הוא בטח לא רצה שרונה תראה אותם יחד.

הגיוני...אבל..

זה לא היה ברור.. זתומרת.. אני לא הבנתי את זה. והטלפון בא הרבה לפני האוטו, וממש לא היה קשר.. לא יודעת אני לא הבנתי!

באמת מה עם התבנית...

והפרק שוב היה מוזר ומבלבל... ונעמה אמרה שהיא רוצה לחזור לטיפול והפרק היא הייתה מעצבנת מכרגיל

nomi99

New member
נשטפת בקלות, ולא....

משאירה סימנים... כאילו שכל המתוק שהיה בה - נותר כאשלייה...

למעלה