אבל מה עם אמא ?

אבל מה עם אמא ? ../images/Emo34.gif

בתור אחת שמאוד בעד גאווה ומכירה במציאות בניגוד לכמה אנשים, עדיין קשה לי לחיות עם העובדה שהבן שלי (אין לי ) יהיו לו סטיות , אני יודעת שאלה הם החיים שלו וזכותו המלאה לעשות מה שהוא רוצה אבל בתור "אמא" זה קצת פוגע. אז אני פותחת את הדיון הזה כדי שתספרו לי איך אתם מתמודדים עם זה ואיך אני יתמודד עם זה. פתוחה להצעות לא מתכוונת לפגוע באף אחד , ותמיד תמיד אוהבת:) מיכל:)

א-אה...

הנקודה הכי חשובה כאן זה איך שאת רואה את העולם. את אומרת "יהיו לו סטיות". זאת הבעיה. הומוסקסואליות זה לא סטיה. זה נטיה. כמו אנשים שכותבים ביד שמאל. ככה זה. וזה טבעי. והדבר הכי טוב שאפשר לעשות לך ולבן שלך זה לקבל את זה. לחנוק, לנסות לדחוק, זה לא יעזור. מר מומין שבודק חמש פעמים את הלוג אין לפני ששולח את ההודעה

בתור סטרייט (אני גם רוצה מוצץ)

אם יתברר לי שבני הוא גיי אני סבור שאקבל אותו כמו שהוא כי, לא נראה לי שאני אוכל לשנות את המצב. אבל מה שנראה לי שהיה מפריע לי אם הוא היה מביא את החבר שלו אליי הביתה במידה והוא עדיין גר בבית. אני חושב שזאת תהיה ההתנגדות היחידה שלי, וכמובן שהיה כואב לי חרף העובדה שילדים אולי לא יהיו לו וחיי משפחה נורמלים. אבל אם זה מה שצריך להיות מי אני שאגיד לא. ולסיום נגלתה למוחי הברקה אין לי מושג אם רק אני חשבתי על זה או שכבר יש את המילה הזאת. אבל, יש לי מילה דיי חמודה לעיתון של הקהילה ההומוסקסואלית אין לי מושג אם יש עיתון או לא אבל בכל זאת יצאה לי הברקה קבלו אותה......... "גייאווה" צירוף של גיי וגאווה יכול להיות טוב גם לסדרת טלויזיה תחשבו על זה... ומרמלד תמשיך להיות כמו שאתה הכי טוב והכי גאה מוזר לשמוע את זה מסטרייט נכון? אבל מצאתי לנכון שבפורום הזה לא מדברים שטויות כמו בשאר יום טוב

MARMELAD

New member
"אתה לא הסטרייט הראשון...

שמתלהב ממני!" אומר מרמלד בצניעות האופיינית שלו... ואמנם המילה גייאווה חמודה אבל לי היא א.מזכירה גויאבה וב.לא נוחה להגיד בקול רם יותר מדי פעמים ברצף (תנסה) וג.מי אמר שאנחנו לא מדברים שטויות? אנחנו כן אני פשוט מוחק אותם אח"כ... סתם סתם סתם..... ולעניין המוצץ.....זה לא כל כך פשוט אתה צריך לעבור וועדה, בחינה פיסית מדוקדקת, מבחני אישיות, בדיקת עיוורון צבעים וסדנאת כתיבה יוצרת שלוש פעמים בשבוע למשך חודשיים... או שתפגין נוכחות בפורום וזה כבר ייפול עליך מהשמיים..... MARMELAD

תגובותיים:

א. שם העיתון שאתה מציע חביב, אבל הוא נשמע כמו אמריקאי שמנסה להגיד בעברית "גאווה"... ב. יש לי הרגשה שלא מעט מחברי הקהילה היו מאד רוצים שאביהם יאמץ את גישתך ה"ליברלית" ושאביהם יגיד שהוא עדיין אוהב את בנו למרות הכל. אבל אני מצטער, מה שאני הבנתי ממה שכתבת הוא "שיהיה גיי אם הוא חייב, רק שאני לא אראה"... זה מה שמשתמע מהמשפט "היה מפריע לי אם הוא היה מביא את החבר שלו אליי הביתה". הבן ההומו ההיפותטי שלך לא ירצה ממך רק "אישור". הוא ירצה שיציאתו מהארון לא תשנה את הקשר שלו עם אבא שלו, ושהוא עדיין יוכל לשתף את אביו בחוויות שלו, בהתאהבויות, באכזבות ובחלומות. אני מקווה בשבילך ובשבילו שתוכל לפתח יכולת לקשר כזה עם הבן שלך - בלי קשר לנטייתו, בטרם תצטרף לועד ההורים. הטרמפיסט (בן גאה לאבא שאוהב אותו בכל מקרה) נ.ב. ברשות מרמלד...
בשביל הבן שלך.

MARMELAD

New member
אמא תתרגל. זה מה שאמהות עושות.

אז יש לך בן הומו. ביג דיל. מה תעשי, לא תדברי איתו? תזרקי אותו מהבית? תעשי לו פרצופים? תנשלי אותו מהירושה של דודה פרומה? לפעמים התשובה היא: כן. וחבל. אבל לאמהות יש נטייה מדהימה וראויה להערצה להתרגל לכל שטות שהילדים שלהם עושים. בסך הכל הם הילדים שלהם, הם היו אצלם 9 חודשים ברחם, איך אפשר להתנכר אליהם......? ולבן ההומו יש לי לאמר: נכון, לא כדאי לפגוע באמא, ולהגיע הבייתה עם "סטיות". אבל מאחר ואתה לא שולט בזה, אל תתרגש מדי. ברור, לא צריך לספר לאמא עד שהגיע הזמן. איך יודעים? יודעים. סימנים - אתה לא גר בבית, אתם במערכת יחסים טובה עד סבירה, רב הביעות שלכם כבר לובנו ונשכחו. יש להרבה הומואים נטייה לזרוק את זה בפרצוף של אמא דווקא כהיחסים ביניהם מסובכים, ואז זו באמת יכולה להיות בעייה.. ולמיכלי: המילה "סטייה" היא באמת בעייתית... באמת הרבה אמהות משתמשות בה בהקשר של מיניות ילדם ההומו. החכמה היא ללמד אותם, כן כן, שזו לא סטייה אלא כמו שאמר המומין, נטייה מינית, אורח חיים, מה שלא יהיה. לא סטייה. כאן לא שיעור סטטיסטיקה והסתברות. MARMELAD

נמחק מהמילון שלי ../images/Emo9.gif

ילדים הם מהשמיים בחיים אני לא יזרוק אדם המבקש עזרה ובמיוחד לא את בני רק ההסתגלות לאורך חיים הזה תיהיה קצת בעיית לאמא ולכל המשפחה.. אגב , גם אם לא מספרים הם תמיד יודעות אין לי מושג איך........ אוהבת ולא מאוהבת ... מיכל:)

למעלה